- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.461
mutluluğun adı yazılıysa bir yerde mutlaka gelip senide bulucaktır inşallah sakın ümidini kaybetme eminim hayat senin içinde güzel süprizler hazırlamıştır ve sende çok mutlu olucaksın inşallah ama lütfen umudunu kaybetme ki umudun olucak bebişinde sıkıca sarılsın annesine ve senin gücünle hayata merhaba dein :asigim:
iyi Akşamlar Arkadaşlar Hepinize.bende Ze Nan Gibi Yazicak Bişeyim Olmadiği Için Arada Gelip Gidiyorum Buraya.herkesi öpüyorum.hepimiz Güzel Mutlu Haberlerimizi Veririz Inşallah.
Canımmmmmmm çok tşk ederimm :1hug:
Arada bi girip bişeyler yazmanda yeter canım kalbinin bizlerle olduğunu biliyorum, çok tşk ederim tekrardannŞeniz
Sende iyi enerji topla, pozitif gir tüp bebek serüvenine canımcımyerimseniben
senii kocccaaamann öpüyorummŞeniz
zenancım elalı dark in life serbey bebişko pitos mavi ay nur hayal kırıklığı ve daha ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba kıslar.bugun esımın degerlerını ogrendım ve doktorum esımın degerlerıne gore asılama dedı.sayı 62 mılyon cıktı.hareket oranı %64 buna ragmen doktorum asılama dedı.asılamada deger kac en az kac olmalı?
SLMMM CANLARIMMM NASILSINIZ EPEYDİR GİREMEMİŞTİM YENİ ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA KIZLAR BENİM BU AY İKİNCİ AŞILAMAM OLACAKTI AMA YAPAMADI DOKTOR KİST OLUŞMUŞ TEMMUZU BEKLİYECEGİM BUDA ARTIK ESKİSİ GİBİ BENİ NEDENSE ÜZMÜYO ÇÜNKİ ARTIK ÇOK YIPRANDIM VE NE BİLİM KAFAM ÇOK KARIŞIK CANLARIM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM UMARIM BEBİŞ HABERLERİNİZİ ALIRIZ
canım geçmiş olsun bende 2, aşılama oldum .ama hiç umudum yok .bundan sonra tüp bebeğimi geçcen canım .CADIARZU
Kayracım resminle ismini öyle benimsemişimki bi an seni sandım,sırnaşık şey
inşallah cnm 1 hafta sonra size güzel haberler verebilirim bunu inan çok istiyorum:asigim:
cnm sen kaçıncı aşılamanı yaptırıyoduninşallah iyi sonuçlar alırsın
sende kendine iyi bak canımŞeniz
günaydın kızlarr...bugün bana göre son iğnemi oldum..yarın kontrolüm var bakalım....aşılama günü belli olur yarın
günaydınnn canlaarrrrr herkessiii çokkk öpüyorum bugün daha iyiyim allah tüm sonuç bekleyenlere olumlu sonuçlar nasip etsinnnn:dance:a.s.
canım ya sağol vallaha insanı mutlu ediyo böyle benimsenmek
canım benim 3. aşılamam yapılacaktı ama yine yumurtalarım istenen düzeyde ve kalitede değilmiş onun için bu ay pas geçtik
ben de bunlar la uğraşıyorum bakalım artık hayırlısı
bu ay ben de bişey yok
inşallah senden alırız güzel haberleria.s.
günaydınnn canlaarrrrr herkessiii çokkk öpüyorum bugün daha iyiyim allah tüm sonuç bekleyenlere olumlu sonuçlar nasip etsinnnn:dance:a.s.
saol canım inş. herkes olumlu sonuç alır. benim aşılamanın 7. günü şuan karnım ve belimin ağrısıyla uğraşıyorum. içimde hiç umut hiç kıpırtı yok. adet olup bu ağrılardan kurtulmayı bekliyorum yani. sonra uzuuun bir yolculuk bizi bekliyor tüp bebek için.
Canım kistten sonra da ben kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ediyorum.Hele de adetiniz gecikirse.Benim bebeğimi kist diye yok edecekti doktorum.Slm Canim Ben Hap Kullandim Igne Hiç Kullanmadim 6 Tane Yumurtam Vardi Fakat Olmadi 5 Tanesi çatlamiş Ama Bi Tanesi çatlamamiş Oda Kist Oluşturmuş Allah Seninde Bebegini Almayi Nasip Etsin Canim Umarim Herşey Iyi Olurr öptüm
Daha yedinci gün bu ne karamsarlık.bebeğinin geleceği varsa bile gelmez.Bence sıyrıl bu olumsuz düşüncelerden bebeğini hayal et.hayırlısı olsun senin için.saol canım inş. herkes olumlu sonuç alır. benim aşılamanın 7. günü şuan karnım ve belimin ağrısıyla uğraşıyorum. içimde hiç umut hiç kıpırtı yok. adet olup bu ağrılardan kurtulmayı bekliyorum yani. sonra uzuuun bir yolculuk bizi bekliyor tüp bebek için.
Sayı da hareketlilik de iyiymiş.sanırım alt sınır 20 milyon(Emin değilim ama)merhaba kıslar.bugun esımın degerlerını ogrendım ve doktorum esımın degerlerıne gore asılama dedı.sayı 62 mılyon cıktı.hareket oranı %64 buna ragmen doktorum asılama dedı.asılamada deger kac en az kac olmalı?
GGayeciğim çoooook tebrik ediyorum.Hayırlısıyla kucağına da alırsın umarım.Darısı diğer arkadaşlara da olsun inşallah:arkadaşlar merhaba,söylediğim gibi benim kasıklarım sürekli ağrıdı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum arada bende de batma oluyodu.birde ben normalde de çok duygusalımdır,aşılama olduktan sonra da kaç kez ağladım bi bilseniz sebepsiz yere onun için zaten 11.günü test yaptırdım.normalde benim doktorumda adetini bekle demişti ama daha fazla stres yapmaktansa test yaptırdım.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim önce 14.gün testi tekrarlayınca içim biraz rahatladı.rabbim isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın amin...
canım iğnemi kullandın hap mı hangsii kist yaptı sende. bende iğne kullandım 5 yumurtadan 1 tanesi büyüdü. dr. tüp bebek dedi. yumurtalar çok inatçı olduğu için. ama yinede tek yumurta ya aşılama yapıldı boşuna yaptık diye düşünüyor dr. bende öyle düşünüyorum ama eşim çok ısrar ettiği için kıramadı onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?