- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.721
merhaba,yaptıcacağım da cesaret edemiyorum yaaa,dünden beri çok umutsuzum ben..hasatalanacakmışım gibi geliyor.sen ne zaman yaptıracaksın,ağrın falan var mı
arkadaşlar ben cumartesi günü adet oldum. artık tüp bebek için araştırmalara başladık anlıcanız. inş. sizler aşılamalarınızdan olumlu sonuçları alırsınız.
merhaba,yaptıcacağım da cesaret edemiyorum yaaa,dünden beri çok umutsuzum ben..hasatalanacakmışım gibi geliyor.sen ne zaman yaptıracaksın,ağrın falan var mı
bilmiyorum yaaa,korkuyorum çok,ya olmazsa diye.korkunun ecele faydası yok ama..ağlıyorum akşamdan beri
bilmiyorum yaaa,korkuyorum çok,ya olmazsa diye.korkunun ecele faydası yok ama..ağlıyorum akşamdan beri
Cnm benimde karın ağrım artmaya başladı. Lekem yok diye diye onuda getirttim sonunda, azda olsasenağlama
yaaa,yapma..ama olabiliyomuş öyle,inşallah devamı gelmez:1no2:
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende yarın aşılama tedavisine başlıyorum yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende yarın aşılama tedavisine başlıyorum yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var
ağrım çok mu,yani adet ağrısı gibi mi
hoşgeldin,hayırlısı olsun inşallah
inşallah değildir yaa,inan çok üzüldüm.ama devam etmeyecek içimden öyle geliyo inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?