Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elalıcım canım dur bakalım belki yerleşme ağrılarıdır bak halaycım da demiş herkeste farklı oluyo diye umutsuzluğa kapılma böyle a.s

Kayracım teşekkür ederim cnm inşallah dediğin gibi olur. İnsan emeğinin karşılığını alamayınca ister istemez üzülüyo. Sen nasılsın, nasıl gidiyor:uhm:

Kayracım teşekkür ederim cnm inşallah dediğin gibi olur. İnsan emeğinin karşılığını alamayınca ister istemez üzülüyo. Sen nasılsın, nasıl gidiyor:uhm:

canım benim biliyorum insan tabiki emeğinin ümitlerinin karşılığını almak istiyor ama gerçekten umudunu kaybetme tatlımma.s.
benim kistler ve kalıtesiz yumurtalar bi türlü peşimi bırakmadığı için bu ay da pas geçtik bakalım daha 3. aşılamamı yaptıramadım yani :sm_confused:
gelecek ay gidicem doktora canım hayırlısı olsun diyorum
hepimiz içinde allah yardımcımız olsun

Amin kayracım,
İnşallah sende biran önce kistlerinden kurtulurda tedavine başlayabilirsin, geç olsun güç olmasın napalım.

Kizlr Bugün Leke Görmeye Başladim Sanirim Benim Aşilama Serüvenimin Ilki Sona Erdi Ilk Lekeyi Gördüğümde ölecem Sandim Ama öyle Ha Deyince ölmüyomuş Insan Hayirlisi 14. Gün Ve Artik Test Yapmaya Gerk Kalmadi Sanirim Size Bol şanslar Ben 1 Ay Ara Vericem Aşilamaya Bi Tatile çikicam Kafam Dağilir En Azindan Umarim Gününü Bekleyenlerin Hepsi Hamile çikar Destkleriniz Için Cok Tşkrler Hepnizi çok öptüm

slm bende ikinci aşılamamı yaptırdım cuma günü belli olacak bu sefer ümitliyim ama kısmet diyorum. Bu nedenle çok heyecanlıyım. sabırsızlıkla bekliyorum. Benim adetlerim genelde 4-5 gün erken geliyor. Geçen sefer 14. günü adetimin 3üncü günü olmuştu. Herkese iyi şanslar

Özomuşum üzülme insan zamanla alışıyo napalım, Hem daha dur bakalım leke belki adet lekesi diğildir. Bazen tutsa bile lekelenme oluyomuş.
öpüyorum seni, k.i.b.Şeniz

Cnm merhaba,
İnşallah tutunmuştur meleğin sana, sonucunu yaz mutlaka.
Seninde şansın bol olsun:1hug:

zenancımmm nasılsın tatlımmm
sırnaşık şeysırnaşık şey

İİYİM ÇOK ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN BAKALIMMMMMMMMMM :)

Cnm merhaba,
İnşallah tutunmuştur meleğin sana, sonucunu yaz mutlaka.
Seninde şansın bol olsun:1hug:

ELALI SENDE SON DURUM NEDİR REGL FALAN OLDUM DEME SAKIN SENIN 15.Mİ 16CI GUNMU BUGUN ...İNŞALLAH BUDEFA OLMUŞTUR CNM YA

HEPİNİZİ ÖPTÜM KIZLARRRRRRRRRR

canım kendini hiç üzme, biz 3 kere aşılama yaptırdık 3'ü de başarısızdı. Şimdi micro yaptırdık perşembe test yaptırıcaz. Ben de senin gibi hep hayalkırıklığı ile karşılaşmıştım ama sonunda tüp bebek var diye kendimi ümitlendirdim. sana bunu da hiç düşünme stres yapma demiyeceğim çünkü ben desem de senin aklından çıkmayacağını biliyorum. Ama şunu bilki gerçekte rahat olmak gerekiyor. Bir de sana tavsiyem aşılamanı iyi merkezlerde yaptır. Benim tek hatam o oldu biraz aceleye getirdik sanki, önüne gelen herkes yapıyor dikkat et..

Doğru söylüyorsun aslında herkese göre farklılık gösterir bu durum. Ama 15.günden sonra eğer varsa idrarda bile çıkıyor. Boşuna beklemenin bir anlamı yok. Çünkü insan daha çok ümitleniyor.Bu durumu defalarca yaşadım. Bir de yumurta çatladıktan sonra düzenli adet gören birinin normal olarak 15.günde adet görmeye başlaması lazımmış.Rahim içi yıkım başlıyormuş. Tabi gene de kişilere göre farklılıklar olabiliyor.
Gerçek şu ki Allah istediğinde oluyor. Tam 9 ay hiçbir problem olmadığı halde ilaçlı tedaviyle uğraştık. Herşeyin bir zamanı var kesinlikle.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla.

ZENANCIM MALESEF OLDUM GİBİ BİŞEY LEKENLENME ARTMAYA BAŞLADI MALESEF, O YÜZDEN TEST FALAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KESİN OLURUM BUGÜN YADA YARIN senağlama
BUGÜN 16. GÜNÜMDÜ CNM :1no2:

amin Canm Inşallah ....

zenancim Malesef Oldum Gibi Bişey Lekenlenme Artmaya Başladi Malesef, O Yüzden Test Falan Yaptirmayi Düşünmüyorum Kesin Olurum Bugün Yada Yarin Senağlama
Bugün 16. Günümdü Cnm :1no2:

Ya çok üzüldüm Ben Inan Bana ( Ya Nedesem Boş şuan Ama üzülme çok Ban Benden Bari Destek Al 3tane Olumsuz Aşilam Geçirdim Allah Istediği Zamanda Verecek Cnm Napalim Tedbir Bizden Takdir Allahtan
Bundan Sonraki Adimin Ne Olacak Elalim...

ZENANCIM MALESEF OLDUM GİBİ BİŞEY LEKENLENME ARTMAYA BAŞLADI MALESEF, O YÜZDEN TEST FALAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KESİN OLURUM BUGÜN YADA YARIN senağlama
BUGÜN 16. GÜNÜMDÜ CNM :1no2:

hay allah canım nasıl üzüldüm bilemezsin oyüzden sana üzülme demeye bile dilim varmıyor ama su bir gercekki mutlaka bir hayır vardır ve birgün inşallah bizde mükafatlndırılıcaz ALLAH YARDIMCIN VE KORUYUCUN OLSUN

merhaba arkadaşlar,elalı dün giremedim kk'ya.gece girdim kimse yoktu.bu arada hala test yapmadım ben.bir iki gün daha bekliycem.
CANIM MERHABA BENDE ŞİMDİ SANA BAKINIYORDUM YAPTINMI DİYE BEKLİYCEKSİN DEMEK EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN TATLIM SENİN İÇİN DAHA İYİ OLUCAKSA ÖYLE YAP AMA İNŞALLAH GÜLEN TARAF SEN OLURSUN DUALARIM SENİNLEa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…