- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.761
elalıcım canım dur bakalım belki yerleşme ağrılarıdır bak halaycım da demiş herkeste farklı oluyo diye umutsuzluğa kapılma böyle a.s
Kayracım teşekkür ederim cnm inşallah dediğin gibi olur. İnsan emeğinin karşılığını alamayınca ister istemez üzülüyo. Sen nasılsın, nasıl gidiyor:uhm:
canım benim biliyorum insan tabiki emeğinin ümitlerinin karşılığını almak istiyor ama gerçekten umudunu kaybetme tatlımma.s.
benim kistler ve kalıtesiz yumurtalar bi türlü peşimi bırakmadığı için bu ay da pas geçtik bakalım daha 3. aşılamamı yaptıramadım yani :sm_confused:
gelecek ay gidicem doktora canım hayırlısı olsun diyorum
hepimiz içinde allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar 3 haftadır yokum. 3. aşılamada nihayet hamile olduğumu öğrendm. Yazıyorum asla ümidinizi kaybetmeyin. Artık imkansız gözüyle baktığım bir anda hamile kaldım. Herkese bol şans. Allah hepimizin gönline göre versin.[
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah, bunca emeğine karşılıka.s.
Kizlr Bugün Leke Görmeye Başladim Sanirim Benim Aşilama Serüvenimin Ilki Sona Erdi Ilk Lekeyi Gördüğümde ölecem Sandim Ama öyle Ha Deyince ölmüyomuş Insan Hayirlisi 14. Gün Ve Artik Test Yapmaya Gerk Kalmadi Sanirim Size Bol şanslar Ben 1 Ay Ara Vericem Aşilamaya Bi Tatile çikicam Kafam Dağilir En Azindan Umarim Gününü Bekleyenlerin Hepsi Hamile çikar Destkleriniz Için Cok Tşkrler Hepnizi çok öptüm
slm bende ikinci aşılamamı yaptırdım cuma günü belli olacak bu sefer ümitliyim ama kısmet diyorum. Bu nedenle çok heyecanlıyım. sabırsızlıkla bekliyorum. Benim adetlerim genelde 4-5 gün erken geliyor. Geçen sefer 14. günü adetimin 3üncü günü olmuştu. Herkese iyi şanslar
zenancımmm nasılsın tatlımmm
sırnaşık şeysırnaşık şey
Cnm merhaba,
İnşallah tutunmuştur meleğin sana, sonucunu yaz mutlaka.
Seninde şansın bol olsun:1hug:
Kizlr Bugün Leke Görmeye Başladim Sanirim Benim Aşilama Serüvenimin Ilki Sona Erdi Ilk Lekeyi Gördüğümde ölecem Sandim Ama öyle Ha Deyince ölmüyomuş Insan Hayirlisi 14. Gün Ve Artik Test Yapmaya Gerk Kalmadi Sanirim Size Bol şanslar Ben 1 Ay Ara Vericem Aşilamaya Bi Tatile çikicam Kafam Dağilir En Azindan Umarim Gününü Bekleyenlerin Hepsi Hamile çikar Destkleriniz Için Cok Tşkrler Hepnizi çok öptüm
arkadaşlar..sizi Umutsuzluğa Asla Itmek Istemem Ama
Belirtiler Kişiye Göre Değişir Ben 3aşilama Oldum...
Doktor Hep Aşilamanin 12.gunu Kantesti Istedi..
Sadece Heycanli Olduğumda Ilkinde Kan Testi Yaptirdim..
Ve üçündede Aşilamanin 17.günü Regl Oldum
15gun Geçince Olmadiysan Olmaz Diye Bişe Yok Regl Tarihin Geçtiyse Bu Dediğiniz Doğru Olabilir Ama Aşilamanin 18.19. Gunde Bile Regl Olanlari Duydum Ben
15.gun Garanti Değildir.. Sadece Varsa Kanda Belli Olur..
İİYİM ÇOK ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN BAKALIMMMMMMMMMM :)
ELALI SENDE SON DURUM NEDİR REGL FALAN OLDUM DEME SAKIN SENIN 15.Mİ 16CI GUNMU BUGUN ...İNŞALLAH BUDEFA OLMUŞTUR CNM YA
HEPİNİZİ ÖPTÜM KIZLARRRRRRRRRR
doğru Söylüyorsun Aslında Herkese Göre Farklılık Gösterir Bu Durum. Ama 15.günden Sonra Eğer Varsa Idrarda Bile çıkıyor. Boşuna Beklemenin Bir Anlamı Yok. çünkü Insan Daha çok ümitleniyor.bu Durumu Defalarca Yaşadım. Bir De Yumurta çatladıktan Sonra Düzenli Adet Gören Birinin Normal Olarak 15.günde Adet Görmeye Başlaması Lazımmış.rahim Içi Yıkım Başlıyormuş. Tabi Gene De Kişilere Göre Farklılıklar Olabiliyor.
Gerçek şu Ki Allah Istediğinde Oluyor. Tam 9 Ay Hiçbir Problem Olmadığı Halde Ilaçlı Tedaviyle Uğraştık. Herşeyin Bir Zamanı Var Kesinlikle.
Allah Hepimizin Yüzünü Güldürsün Hayırlısıyla.
zenancim Malesef Oldum Gibi Bişey Lekenlenme Artmaya Başladi Malesef, O Yüzden Test Falan Yaptirmayi Düşünmüyorum Kesin Olurum Bugün Yada Yarin Senağlama
Bugün 16. Günümdü Cnm :1no2:
ZENANCIM MALESEF OLDUM GİBİ BİŞEY LEKENLENME ARTMAYA BAŞLADI MALESEF, O YÜZDEN TEST FALAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KESİN OLURUM BUGÜN YADA YARIN senağlama
BUGÜN 16. GÜNÜMDÜ CNM :1no2:
CANIM MERHABA BENDE ŞİMDİ SANA BAKINIYORDUM YAPTINMI DİYE BEKLİYCEKSİN DEMEK EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN TATLIM SENİN İÇİN DAHA İYİ OLUCAKSA ÖYLE YAP AMA İNŞALLAH GÜLEN TARAF SEN OLURSUN DUALARIM SENİNLEa.s.merhaba arkadaşlar,elalı dün giremedim kk'ya.gece girdim kimse yoktu.bu arada hala test yapmadım ben.bir iki gün daha bekliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?