- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.801
ayın 30unu bekle dedi,adet tarihin geçsin dedi
Anladım, beklemesi çok zor ama Allah sabır versin. Benimkisi micro olduğundan doktar 26 haz dedi.. Sen doktorunu dinle bence erken test yaptırıp bir de bir şey çıkmazsa daha çok stres olursun. Ben kendi aşılamalarımı hatırlıyorum, bir tanesinde testten önce adet olmuştum, birinde de kan verip geldim beklerken oldum.fisfisfis çok kötü bir durumdu.. Ama sende lekelenme falan olursa sakın test yaptırmamazlık yapma.. Ben inanıyorum ki Haziran bize uğurlu gelecek...
[COLOR="Magenta"özoşumKizlr Bugün Leke Görmeye Başladim Sanirim Benim Aşilama Serüvenimin Ilki Sona Erdi Ilk Lekeyi Gördüğümde ölecem Sandim Ama öyle Ha Deyince ölmüyomuş Insan Hayirlisi 14. Gün Ve Artik Test Yapmaya Gerk Kalmadi Sanirim Size Bol şanslar Ben 1 Ay Ara Vericem Aşilamaya Bi Tatile çikicam Kafam Dağilir En Azindan Umarim Gününü Bekleyenlerin Hepsi Hamile çikar Destkleriniz Için Cok Tşkrler Hepnizi çok öptüm
hoceeecanım kendini hiç üzme, biz 3 kere aşılama yaptırdık 3'ü de başarısızdı. Şimdi micro yaptırdık perşembe test yaptırıcaz. Ben de senin gibi hep hayalkırıklığı ile karşılaşmıştım ama sonunda tüp bebek var diye kendimi ümitlendirdim. sana bunu da hiç düşünme stres yapma demiyeceğim çünkü ben desem de senin aklından çıkmayacağını biliyorum. Ama şunu bilki gerçekte rahat olmak gerekiyor. Bir de sana tavsiyem aşılamanı iyi merkezlerde yaptır. Benim tek hatam o oldu biraz aceleye getirdik sanki, önüne gelen herkes yapıyor dikkat et..
ZENANCIM MALESEF OLDUM GİBİ BİŞEY LEKENLENME ARTMAYA BAŞLADI MALESEF, O YÜZDEN TEST FALAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KESİN OLURUM BUGÜN YADA YARIN senağlama
BUGÜN 16. GÜNÜMDÜ CNM :1no2:
Özomuşum üzülme insan zamanla alışıyo napalım, Hem daha dur bakalım leke belki adet lekesi diğildir. Bazen tutsa bile lekelenme oluyomuş.
öpüyorum seni, k.i.b.Şeniz
Benim Pembe Idi Kahverengi Den Pek Korkmahele Sancin Da Yoksa Hep ümitli Ol Bak şaril şaril Başlamadi Benim Ki Biraz üm
It Kirintim Var Inş Senin Tutmuştur Bence Hemen Tahlil Yap öğren Derim Merakta Kalma
yaa,şimdi Pedimi Kontrol Ettim,açııııkk Pembe,belli Belirsiz.saat 5ten Beri çok Az Gelmiş.offff,olmadı özoşum Ya,umutlanmıştım çok.
Ordaysan Yukarda Sohbet Odasida Kopnuşalim Mi
yok Yok Bitti Bu Ay,gelecek Devamı Hissediyorum.napalım,kısmet Demek En Doğrusu.maraton Devam Edecek,evet Yılmak Yok.allah Hayırlısıyla Versin
Geçelim Mi Ordamisin Sohbet Odasinda Daha Rahat Konuşuluyo
KIZLAR HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, İYİ VARSINIZ, İYİKİ BU SİTEYİ BULMUŞUM, ÇOK DUYGUSAL Bİ DÖNEM GEÇİRİYORUM, İYİKİ YANIMDASINIZ.
2 AŞILAMAMDA DA MALESEF HİÇ BETA HCGYE BAKTIRAMADAN ADET OLDUM, ADETİM TAM SÖKÜLMEDİĞİ İÇİN UFAKTA OLSA Bİ UMUT KIRINTISI BIRAKTIM KENDİME, UFAKTAN UFAKTAN OLMADIĞINA ALIŞTIRMAK DAHA KOLAY ONDANDIR BELKİDE...
NEDENSE SEL OLUYO AKIYO GÖZYAŞLARIM, ŞİMDİ BİLEsenağlama
SEVGİYLE KALIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?