Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayın 30unu bekle dedi,adet tarihin geçsin dedi

Anladım, beklemesi çok zor ama Allah sabır versin. Benimkisi micro olduğundan doktar 26 haz dedi.. Sen doktorunu dinle bence erken test yaptırıp bir de bir şey çıkmazsa daha çok stres olursun. Ben kendi aşılamalarımı hatırlıyorum, bir tanesinde testten önce adet olmuştum, birinde de kan verip geldim beklerken oldum.fisfisfis çok kötü bir durumdu.. Ama sende lekelenme falan olursa sakın test yaptırmamazlık yapma.. Ben inanıyorum ki Haziran bize uğurlu gelecek...

inşallah canım yaaa.çok sık idrara çıkıyorum ve akıntım var

Kendini çok dinleme bence, bende de biraz akıntı var. Normal zamanda kadınlarda yumurtlama öncesinde ve adet öncesinde şeffaf bir akıntı oluyor. Bende de birkaç gündür var. Ben de hemen stres olmuştum ama alınan ilaçlar, hormonlar v.s. etkileyebilir tabiii. Bilemiyorum Hamile olan birileri gelse de bize bir şeyler söylese rahatlayacağım ben de valla..

[COLOR="Magenta"özoşum
demekki hayırlısı böyleymiş lütfen çok üzülme güzelce tatilini yap
inşallah gelecek sefere tutar allah ona görede sabrını veriyor inan
inşallah bizlerde annelik duygusunu tadıcaz[/COLOR]
[quote="ailhan76, post: 3130963"]slm bende ikinci aşılamamı yaptırdım cuma günü belli olacak bu sefer ümitliyim ama kısmet diyorum. Bu nedenle çok heyecanlıyım. sabırsızlıkla bekliyorum. Benim adetlerim genelde 4-5 gün erken geliyor. Geçen sefer 14. günü adetimin 3üncü günü olmuştu. Herkese iyi şanslar[/QUOTE]
aşılaman hayırlı olsun inşallah sonucun çok güzel olur
hoceee
inşallah mikro sonucun çok güzel sonuçlanır

ZENANCIM MALESEF OLDUM GİBİ BİŞEY LEKENLENME ARTMAYA BAŞLADI MALESEF, O YÜZDEN TEST FALAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KESİN OLURUM BUGÜN YADA YARIN senağlama
BUGÜN 16. GÜNÜMDÜ CNM :1no2:

elalıcım inan çok üzüldüm
sana şuan ne desem boş ama umudunu kaybetme lütfenn
allah hayırlısıyla bizlerede bu duyguyu tattıracak
kendine çok dikkat et

Özomuşum üzülme insan zamanla alışıyo napalım, Hem daha dur bakalım leke belki adet lekesi diğildir. Bazen tutsa bile lekelenme oluyomuş.
öpüyorum seni, k.i.b.Şeniz

CANIM BUGÜN TAM BAŞLADI REGLİM DÜN AKŞAM BİŞİ YOKTU GECENİN 12 SİNDE TELAŞLA DRUMU ARADIM YARIN GELİP TEST YAPIYIM DİE SANKİ TEST YAPSAM ADETİMİ ÖNLEYECEK MİŞ GİBİ ODA YARIN BEKLE DEDİYARIN KESİ BELLİ OLUR OLUP OLMAYACAĞIN VE BU MAÇI KAYBETTİM ÖBÜR MAÇLARA HAZIRLANIYORUM HİÇ OLMAMIŞ GİBİ KABUL EDİCEM BUNU SIFIRDAN TEMİZ Bİ SAYFA AÇTIM AY KAYBI OLMASIN DİE İKİNCİYİ BU AY KİST OLUŞMAMİŞSA YAPTIRIP TATİLE ÇIKICAM YILMAK YOK ARKDŞLAR YOLA SON SÜRAt devam bakın ben üzülmüyorum herşeyin hayırlısı bi gün alıcağıma inanıyoru m meleğimi tüm çabam onu saklandiği yerden bulup çıkarmak annesinin bitanesini çok özlemiş annesi biran önce gel yavrum herkesi öpt

merhaba,kimse var mı...lekelenme dediğiniz ne arkadaşlar.kırmızı değil,kahve rengi değil bir akıntım oldu.ağrım falan yok ne olabilir ki bu,sanırım olmadı ilk denemem hüsran

Benim Pembe Idi Kahverengi Den Pek Korkmahele Sancin Da Yoksa Hep ümitli Ol Bak şaril şaril Başlamadi Benim Ki Biraz üm
It Kirintim Var Inş Senin Tutmuştur Bence Hemen Tahlil Yap öğren Derim Merakta Kalma

Canim Ben Yanliş Anlamişim Kahverngi De Değilse Hiç Korkma Ok Ben Inaniyorum Sen Hamilesindir Bak Ela Ile Ben Teker Teker Döküldük Benim Regl Tarihim 1 Temmuz Olmasi Gerkirken şimdiden Oldum Tutmadi Dualarim Seninle

Benim Pembe Idi Kahverengi Den Pek Korkmahele Sancin Da Yoksa Hep ümitli Ol Bak şaril şaril Başlamadi Benim Ki Biraz üm
It Kirintim Var Inş Senin Tutmuştur Bence Hemen Tahlil Yap öğren Derim Merakta Kalma

yaa,şimdi pedimi kontrol ettim,açııııkk pembe,belli belirsiz.saat 5ten beri çok az gelmiş.offff,olmadı özoşum ya,umutlanmıştım çok.

yaa,şimdi Pedimi Kontrol Ettim,açııııkk Pembe,belli Belirsiz.saat 5ten Beri çok Az Gelmiş.offff,olmadı özoşum Ya,umutlanmıştım çok.

üzülme Hayatim Allah Herşeyin Hayirlisini Versin Bu Ilkti Daha Uzn Bi Süreç Var önümüzde Ben Sifirdan Aldim Içim Içimi Kemirmiyo Deil Ama Ne De Yapsam Faydasiz Eşim De Moral Sifir Bende Sifir Nasip Demekten Başka Bişi Gelmiyo Sözün Bittiği Yerdeyim Halbu Ki Iki Gün önce Nasi Kaynatiyodu Insan ümitleniyo Ama ümit Olmadan Da Yaşanmaz Biliyosun Umarim Seninkinin Devami Gelmez Tatlim çok öptüm Hiçbir Iş Yapma Bu Aralar Kesilebilirde

ELALI SENİN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM AMA YILMAK YOK ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…