Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ELALI,çok üzüldüm inan.ama pes etmek yok,umutsuzlukta yok,moral çok önemli biliyosun.elbet bizde anne olacağız,ama zamanı gelmemiş demek ki.benimde ağrım başladı bugün.

Zenancım çok tşk ederim her zaman destek oldun cnm iyiki varsınız hepiniz
Bende çok üzgünüm ama dedeiğin gibi napabilirzki Rabbim elbet birgün bizimde yüzümüzü güldürecek.
Bundan sonra cnm 3. aşılama için eylüle kadar falan ara vericem iki aşılamamda arka arkaya oldu, biraz ara vermek istiyorum. Eylülde 3. aşılamamı denicem kısmetse. Ondan sonraki aşamada tüp bebek düşünüyoruz bi aksilik olmassa.
Yaşadıklarımızdada bi hayır vardır mutlaka, Rabbim zamanını bizden daha iyi biliyor.
İnşallah hasretimiz daha çok sürmez, Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.

KIZLAR HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, İYİ VARSINIZ, İYİKİ BU SİTEYİ BULMUŞUM, ÇOK DUYGUSAL Bİ DÖNEM GEÇİRİYORUM, İYİKİ YANIMDASINIZ.
2 AŞILAMAMDA DA MALESEF HİÇ BETA HCGYE BAKTIRAMADAN ADET OLDUM, ADETİM TAM SÖKÜLMEDİĞİ İÇİN UFAKTA OLSA Bİ UMUT KIRINTISI BIRAKTIM KENDİME, UFAKTAN UFAKTAN OLMADIĞINA ALIŞTIRMAK DAHA KOLAY ONDANDIR BELKİDE...
NEDENSE SEL OLUYO AKIYO GÖZYAŞLARIM, ŞİMDİ BİLEsenağlama
SEVGİYLE KALIN

canımm,yapma ağlama..lütfen belki şu an hayırlı değildi gelmesi,zamanı gelmedi demek ki.ağlama desemde tutamazsın biliyorum,iyi geliyorsa ağla belki rahatlarsın.ama,lütfen yılma,umutsuzluk yok...

inşallah ilk aşılamanda zafere ulaşırsın canım..hakkında hayırlısını versin ALLAH.hepimiz için hayırlısını versin.yumurtalar ne kadar olmuş baktı mı,iğneni ne zaman vurduracaksın
canım yumurtalıklarım 16 .14 11 santım olmus dun saat 9 iğnemi oldum yarın 8 de aşılamam yapılcak inşallah dıleklerin için tesekkürlera.s.

sanki aynı zamana denk geliyoruz gibi geliyor bana benim de 9 haziranda yumurta toplama işlemi yapıldı 14 haz transfer. İlkinin heyecanı başka oluyor tabii ben 3 kere yaptırdım ve 3 ü de başarısızdı. Ama için rahat olsun canım inşallah seninkisi tutacak.

ben geçen ayın 27 sinde adet olmuştum,27 sini bekleyeyim öyle yaptırayım diyorum testimi.inşallah isteyen herkese versin ALLAH

canım yumurtalıklarım 16 .14 11 santım olmus dun saat 9 iğnemi oldum yarın 8 de aşılamam yapılcak inşallah dıleklerin için tesekkürlera.s.

pitos inşallah hayırlısı olur. yalnız verdiğin değerler biraz garip geldi bana. Yumurtaların boyutlarını ölçerler ve onlar da mm olur.:uhm: Bir de diğer topikte yazdım ama anestezi ile mi aşılama olacaksın???:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…