Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar size bi soru sorabilirmiyim bende doktorum banada asilama yapicak simdi benim sorum asilama yapildiktan sonra calisabilirmiyim malum benim isim biraz agir o yuzden korkuyorum bisey olur diyee

Selam
doktor aşılamaya yaptığı gün dinlenmeni istiyor.ertesi gün çalışmana devam edebilirsin.ben 30 kasımda saat 12.00 de aşılama oldum .o gün dinlenip .ertesi gün çalıştım.ama senin işinin ağırlık derecesini bilmiyorum

slm kızlar ....ya bu aşılamanın fiyatları nasıl... ne kdr yani...psikoljim çöktü zaten bide maddi yıkılmasak ya...offff

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım.Sadece sperm yıkama ücreti ödedik.140 ytlydi sanırım.Eşinde sevkli giderse 110 olması gerekiyor.Ama üniversite hastanesinde yaptırıp hiç ücret ödemeyenlerde var bu sitede.
Özelde yaptırıp 500-800 arası fiyata malolan da var.
Önemli olan spermin yıkandığı yer.Bana göre.Ben o yüzden özeldense üniversite hastanesini tercih ettim açıkçası.Benim özel dediğim bu arada doktorun özel muayenehanesi.Burda özel hastane yok malum
Nerde yaptırmak istiyorsan önceden fiyat araştırması yap bence.
Kullanılan ilaçlarda değişiyor.Hap olursa 100 küsür.iğneler bi aşılama süresince kullanılan 500 felan tutuyor.Ben emekli sandığından yararlandığımdan %20 ödedim.ilaçlara.

Aşılamadan sonra hemen işe başlanabilir.Ama bence ilk gün mümkünse dinlenilse daha iyi olur.Sonrasında hayata devam edilebilir aşılamada yalnız ağır kaldırmamak, üşütmemeye çalışmak, yukarıdaki raflara uzanmamak,ayakları sıcak tutmak lazım.Bunlar annemin tavsiyeleri

kızlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanızı yaptılar...benimki ilki 48 saat sonra oldu..ikincisi ise 24 saat sonra yapıldı....benim bildiğim 36 saat sonra yapılması gerektiği ama çok şey farkedermi dersiniz?????yani benim aşılamalarımın tutmamasının bir sebebeini bulmaya çalışıyorum kendimce işte....

ben de üç kere aşılama dört kez tüp bebek denedim dördüncü denemem sonuç verdi. şimdi on aylık ikizlerim var biri kız biri erkek.sakın yılmayın umutsuzluğa kapılmayın ben psikolojik olarak tükenmiştim ama son bir kez daha denemek istedim ve başardım umarım bu yolda olan herkes mutlu olur

canım ben 4 aşılama yaptırdım 4 de 36 saat sonra oldu...doktorum öyle söylemişti.......ama tutmamasının bunla bir sebebimi varmı bilmiyorum canım...a.s

merhaba arkadaşlar. pko luyum. 4 aydır klomen kullandım. bu ay bir tane yumurta olusmus 26 mm. dün çatlatma iğnesi vuruldum. bugünde kan testimin sonuçlarını gösterdim. hormonlarım düzelmis. doktor istersen yarın aşılama yapalım dedi ama ben çok korkuyorum.nasıl oluyor bu işlem. bir yumurta tutarmı tutmazmı diye hep soruyorum kendime. tutmazsa hayal kırıklıgı olacak. halbuki bu ay klomeni arttırdık. 15 tane atmıstım. gecen ay bile 9 tane attığın halde 2 tane yumurta olusmustu. sizce tutarmı bir yumurta ile.

bende aşılama ile hamıle kaldım benım kaldıgım yerde kucuk
özel hastanede
muayene ücreti verdim 70 milyon lıra
iğne çatlatmaya verdım 160 milyon lira
aşılama içinde+sperm yıkama 200 milyon lıra

TOPLAM 430 MILYON
HASTANEDEN HASTANEYE FARK EDIYO EMEKLI SANDIGIM

Kizlar çatlatma Iğnesi Gece Saat 11 De ÇARŞAMBA GUNU Eişm Vurdu Bana ..CUMA Saat 10 Da Hastaneye Gittik 11 Dogru Spermler Alindi
Saat 1 De de Aşilama Gerçekleşti
Tam 38 Saat Sonra Aşilama Yapildi Bana

slm kızlar bende 1.aşılamada hap kullandım 5 gün sonra 1 gün ara verildi ve çatlatma iğnesi yapıldı iğneden 36 saat sonra aşılama yapıldı ama tutmadı.şimdi 2.aşılamaya başladık iğne verdi bu defa hergün iğne yapıyorum kaç gün yapılcak bilmiyorum ama bakalım nasıl olcek hadi hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar ben yazılanları takip ediyorum ama genelde yazmıyordum ama bugün yazmak geldi içimden:) banada 26 aralıkta ilk aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyim 7 ocakta test yaptırıcam beklemek çok heycan verici yaa...
sizden ricam daha önce aşılama tecrübesi olupta hamile kalan varmı lütfen yazarmısınız
bana biraz mucize gibi geliyo da desteğinize ihtiyacım var...
allahım bütün isteyenlere tez zamanda bir evlat nasip eder inşallahhh (amiinn)

hoşgeldin canım inşallah olumlu olur sonuç bebişine kavuşursun sorunun neydi senin aşılamaya gerek duyuldu kaç yıllık evlisin ne kadardır deniyorsunuz da olmuyor bebişiniz.

ben 2.aşılama için tedaviye başladım çarşambaya olucak inşallah aşılama 17 ocak doğum günüm inşallah bana rabbim bu doğum günümde en güzel hediyeyi bebişimi nasip eder

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.inşallah aşılaman tutar ve bebeğine kavuşursun tez zamanda.ben 30kasımda aşılama oldum ve 18 aralıkta test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim .çifte bayram oldu benim için.yarında dr ultrasana gidiyorum sabah.

bakgun canım biraz geç gördüm ama kusura bakma prof dr ALİ İHSAN TAŞCI fatihte tanıdık vasıtasıyla muayenehanesine gittik.. Tavsiye ederim çok iyi bir dr önce ilaçla tedavi ediyor.

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım 22 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım 6 ocakta sonucu öğrenicem umarım hayırlısı olur [hepimiz için]

aşılama sonrası ilk 2 günden sonra ağrılarınız oldumu merak ediyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz bebişlerimize kavuşur tez zamanda inşallah...
problem hem eşimde hem bende bende yumurtlama problemi var eşimdede varikosal yani sperm sayısı normal ama hızı düşük oda tüplere ulaşmasını engelliyomuş o yüzden aşılama tedavisine başladık
4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoduk ama olmadı kendiliğinden
aşılama tedavisi için puregon iğne kullandım sonra iki tane yumurtam güzel gelişti çatlatma iğnesi oldum sonrada aşılama işte 26 aralıkta
o günden beri progestan kullanıyorum sabah akşam ikişer tane ama oda kötü etkiledi yani şu açıdan biraz özel olcak ama doktor perşembe ve c.tesi ilişkiye girin dedi ama olmadı
aşılama olduğum günden bari çok ağrım var kasıklarımda:(
bakalım bekliyoruz işallah tutar hayırlısı olsun gerçi

aşılama sonrası ilk 2 günden sonra ağrılarınız oldumu merak ediyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

2 gün sonra değil benim aşılama olduğum günden beri ağrılarım var çok fenayım heralde ilaçların yan etkisidir die düşünüorum ben canım özellikle göbekten aşağısı kasıklarım çok fena ağrıyor-gaz sancısıda olabilir-güğüslerde hassasiyet
bu ağrılar hiç bişey bence yeterki tutsun fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…