- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kizlar size bi soru sorabilirmiyim bende doktorum banada asilama yapicak simdi benim sorum asilama yapildiktan sonra calisabilirmiyim malum benim isim biraz agir o yuzden korkuyorum bisey olur diyee
slm kızlar ....ya bu aşılamanın fiyatları nasıl... ne kdr yani...psikoljim çöktü zaten bide maddi yıkılmasak ya...offff
kızlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanızı yaptılar...benimki ilki 48 saat sonra oldu..ikincisi ise 24 saat sonra yapıldı....benim bildiğim 36 saat sonra yapılması gerektiği ama çok şey farkedermi dersiniz?????yani benim aşılamalarımın tutmamasının bir sebebeini bulmaya çalışıyorum kendimce işte....
merhaba arkadaşlar ben yazılanları takip ediyorum ama genelde yazmıyordum ama bugün yazmak geldi içimden:) banada 26 aralıkta ilk aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyim 7 ocakta test yaptırıcam beklemek çok heycan verici yaa...
sizden ricam daha önce aşılama tecrübesi olupta hamile kalan varmı lütfen yazarmısınız
bana biraz mucize gibi geliyo da desteğinize ihtiyacım var...
allahım bütün isteyenlere tez zamanda bir evlat nasip eder inşallahhh (amiinn)
merhaba arkadaşlar ben yazılanları takip ediyorum ama genelde yazmıyordum ama bugün yazmak geldi içimden:) banada 26 aralıkta ilk aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyim 7 ocakta test yaptırıcam beklemek çok heycan verici yaa...
sizden ricam daha önce aşılama tecrübesi olupta hamile kalan varmı lütfen yazarmısınız
bana biraz mucize gibi geliyo da desteğinize ihtiyacım var...
allahım bütün isteyenlere tez zamanda bir evlat nasip eder inşallahhh (amiinn)
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım 22 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım 6 ocakta sonucu öğrenicem umarım hayırlısı olur [hepimiz için]
aşılama sonrası ilk 2 günden sonra ağrılarınız oldumu merak ediyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?