- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
canım benim sıkıntımda seninle aynı ben yeni başladım aşılama tedavisine ilaç kullanıyorum fsh ım 11 çıktı ama normal adet oluyorum bakalım bir daha ki ay hsg çekilecem heralde ondan sonrada aşılama canım bana aşılama konusunda bilgi verir misin nasıl olacak başka hangi aşamalardan geçeceğiz?hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz bebişlerimize kavuşur tez zamanda inşallah...
problem hem eşimde hem bende bende yumurtlama problemi var eşimdede varikosal yani sperm sayısı normal ama hızı düşük oda tüplere ulaşmasını engelliyomuş o yüzden aşılama tedavisine başladık
4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoduk ama olmadı kendiliğinden
aşılama tedavisi için puregon iğne kullandım sonra iki tane yumurtam güzel gelişti çatlatma iğnesi oldum sonrada aşılama işte 26 aralıkta
o günden beri progestan kullanıyorum sabah akşam ikişer tane ama oda kötü etkiledi yani şu açıdan biraz özel olcak ama doktor perşembe ve c.tesi ilişkiye girin dedi ama olmadı
aşılama olduğum günden bari çok ağrım var kasıklarımda:(
bakalım bekliyoruz işallah tutar hayırlısı olsun gerçi
ela gözlüm hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip ederr inşallah
bu arada ilk aşılamanmıydı?
mesajını yeni gördüm kusura bakma canım.inşallah hayırlısıyla allah tamamına erdir.benim 2.aşılamamdı bugün dr.gittik ve üçüz olduğunu öğredik canım yani 3 adet kese gördü doktor
süper yaa çok güzel bi duygudur değilmii bir tanede değil üç tane birden çoookkk güzellll
allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütsün inşallah :dance: a.s.
canım benim sıkıntımda seninle aynı ben yeni başladım aşılama tedavisine ilaç kullanıyorum fsh ım 11 çıktı ama normal adet oluyorum bakalım bir daha ki ay hsg çekilecem heralde ondan sonrada aşılama canım bana aşılama konusunda bilgi verir misin nasıl olacak başka hangi aşamalardan geçeceğiz?
evet cimegi çok güzel bir duygu ikiz olmasını çok istemiştim ama üçüz biraz süpriz oldu.yinede içimde bi korku var bir tanesini kaybetmek bile istemiyorum
cimegi
bende öyle düşünüyorum canım biraz zor olacak benim için ama olsun.artık evin etrafında eli sopalı nöbetmi tutar ,peşlerine adammı takar bilmiyorum valla.
ela gözlüm bu arada banada dua et olurmu 7 ocakta test yaptırcam darısı banada bulaşır işallah
sen gerşekten çok güzel moral oldun bana canım yaaa saol..
inşallah canım o gün test sonucun pozitif olurda burda gene yazışırız seninle.ama olmazsada kendini fazla üzme tamammı .hakkında herşeyin hayırlısını iste allahtan ve bol bol dua et.bütün dualarım seninle.
pozitif olarak yazmanı temenni ediyorum.sende iyi bak
mesajını yeni gördüm kusura bakma canım.inşallah hayırlısıyla allah tamamına erdir.benim 2.aşılamamdı bugün dr.gittik ve üçüz olduğunu öğredik canım yani 3 adet kese gördü doktor
canım ya öncelikle allah kolaylık versin sana çokkk güzel bişiii anne olmak ve sen bir kerede allahın izni ile 3 bebiş sahibi olcan ne güzel bişiii allah bebişlerinin rıkınıda bol versin inşallah.benimde ikinci aşılamam olcek perşembe günü allah nasip ederse bende hamiş kalırsam ikizde olursa offff süpper olur yaaaaaaaaaaaa
saol canım 7 ocakta sonucumu aldığımda pozitifde olsa negatifte olsa mutlaka yazarım görüşürüz kendine ii bak :teselli:
Cimeği inşallah 7 ocakta senden güzel haberi alırız hayırlısıyla.
Kıslarrr yeni yılınız kutlu olsun, kucaklarınız dolu olsun bu yıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?