Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iğneli aşılama olan arkadaşlar rica edicem hangi sorunla ve hangi dozlarda iğne yapıyorsunuz bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler .benim 75 doz yapıyorum hergün ve bu akşam çatlatma iğnesini vuracağım göbekten hemde kendim yapıcakmışım onuda yapabilirsin dediler. perşembe aşılama yapılacak dün yumurta ölçüleri enbüyüğü 17 idi sonraki 16,5 öbürleri 11 ve aşağısı idi bildiğim kadarı ile en az 14 mm olunca döllenme gerçekleşebiliyorr...

hicran canım bende 75 vurulmuştum günlük... ayrıca yumurtanın döllenebilmesi için çapının en az 18 mm olması gerekiyor
inşallah pozitif sonuç alırsın canım allahım yüzünü güldürsün

hicran canım bende aşılamalarda ilk seferde 37,5 diğerlerinde hep 75 doz yaptım .. maşallah yumurtaların güzel gelişmiş.. yarın aşılaman varmış bol şanslar canım.. ama anlayamadığım çatlatma iğnesi genelde kalçadan yapılıyor ben göbekten yapıldığını hiç duymadım.. ne yaptın kendinmi yaptın çatlatma iğneni..
hayırlısı olsun...

canım benimde çatlatma iğneside göbektendi....ismide sanırım ovitrelle ydi....kalçadan olanda var ama bana doktorum bunu vermişti.............baya bir yakıyo....

canım benimde çatlatma iğneside göbektendi....ismide sanırım ovitrelle ydi....kalçadan olanda var ama bana doktorum bunu vermişti.............baya bir yakıyo....
anladım neslihancım ilaçlar farklıymış.. aklımda olsun...yerimseniben
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.. kendine iyi bak Şeniz

anladım neslihancım ilaçlar farklıymış.. aklımda olsun...yerimseniben
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.. kendine iyi bak Şeniz

canımsın yaa...şimdilik iii ama arada şu ağrılarda olmasa...dün doktorumu aradım normal dedi ama beni korkutuyo....bu yıl inşallah bizim yılımız olur...ve hepimiz anne oluruz.......:1hug::içelim:

canımsın yaa...şimdilik iii ama arada şu ağrılarda olmasa...dün doktorumu aradım normal dedi ama beni korkutuyo....bu yıl inşallah bizim yılımız olur...ve hepimiz anne oluruz.......:1hug::içelim:

bak ne güzel doktorunda herşeyin normal olduğunu söylemiş.. kafana takma ve herşeyi oluruna bırak fazlada düşünme böyle şeyleri..a.s
canım inşallah bu sene sen bebişini kucağına alacaksın eminim.. darısıda bizlere inşallah bu sene tüm bebek isteyenlerin senesi olur....yerimseniben

inşallah canım..:1hug:allahım herkesin gönlündeki bebekleri bu sene kucağına versin inşallah.......:1hug:Şeniz

bende 75 doz yapmıştım. sanırım 8-9 gece aynı dozda devam ettim iki tane yumurtam çok güzel gelişti.ama çatlatma iğnesini (pregnyl) gece yarısı kalçadan yaptırmıştım göbekten değil.bende yumurtaların en az 18 mm olması gerektiğini biliyorum doktor ööle söölemişti. sonucu henüz bilmiyorum ama işallah tutmuştur senağlama
allah bütün isteyenlere bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallaah

ben de yarın gigiyorum kızlar hayırlısıyla ilk aşılama için yumurta takibi başlayacak. hem heyecanlıyım hem de korkuyorum...

evet canım kendim yaptım göbekten diğer inler gibi inceydi buda acıtmadı yanii pek .bende geçen defa hastanede kalçadan vurulmuştum iğneyi valla bende anlamadım niye olduğunu özellikle sordum göbekten dediler bana hemde şırıngasını kendileri verdi özel uzun ince bir şırıngaydı ilacın hepsini yap dediler yaptım valla dün gece 1 de hemde ay telefonu kurdum yoksa uyuya kalmıştım valla ilaçlar okadar ağar geldiki habire uyukluyom ben ama allahtan ceptel çaldı da yaptım

Hcrancım sana da bol bol bol şanslar yarın inşallah güzel günlerinin ilk adımını atmış olursun canımıniçi..

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 kere aşılama yaptım ama tutmadı. Şimdi 2.sini denemek stiyoruz. Pazartesi günü doktora gideceğim. Bu sefer Acıbadem hastanesinin tüp bebek merkezine gideceğim. Burayla ilgili tecrübesi olan ya da bişeyler duyan var mıdır?

inşallah darkinlife. doktor bana murogon verdi 75 lik. dudunmu hiç.kalçadan yapılan iğne birde pregnly çatlatma iğnesi. bugün 2. iğneyi oldum pazartesi kontrole gideceğim.

Hiç duymadım murogonu yaa, heralde gonal f benzeridir.
çatlatma iğnesi benimde pregnly di.İnşallah pazartesi güzel ilerleme görülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…