Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum.sigara erkeklerin spermlerini çok fazla etkiliyor.benim eşime sigarayi birakmadan önce test yapildi,birde biraktiktan 4 ay sonra bütün değerleri tam 5 kat arttiğini gördük.eşinde problem olanlar lütfen bunu göz önünde bulundurun

Hoşgeldin canım.İnşallah başarılı bir deneme yaşarsın.
Ben iyi örnemklerden biriyim galiba.Umarım sizlerde öyle olursunuz.

Buna en iyi örnek sensin değilmi darkinlife.senin hamile olduğunu okuyunca çok sevinmiştim.umarim allahim kucağina almayida nasip eder

Teşekkürler canım.Umarım darısı sana da olur.
Ben görmedim yazdığın mesajları.Kusura bakma yeni gördüm de yazıyorum.Dediğin gibi sigara erkeklerin 1 numaralı düşmanı.Ama gel gör ki erkekler öleceğini bilmedikçe kolay kolay vazgeçmişyorlar.Benim eşim hala içer fosur fosur

Selam kizlar doktordan geliyorum 3 solda 2 sagda yumurtam olusmus doktorum gayet iyi dedi 5 gun puregon kullanmistim 75 dozluk 3 gun daha kullan gel dedi c.tesi tekrar gidicem bakalim hayirlisi olsun
5 yumurta iyi mi sizce

selammada çayı vuct direncini artırıyorr biliyorumm ama her sabah yenen yedi adet hurma rahmi besleyıp emrıyonun tutunmasını saglıyoo tup yapann arkadaşlarımm bunu denemişlerdi b de avakado iyi geliyorr mesela erkeekk sperma artımada incirı ve keçıboynuzu krünü tavsıye edyolarr hadi hayırlısı...

caycay76 aramıza hoşgeldin
tedavin hayırlı olsun
inşallah güzel haberlerini alırız

Aşilama yaptiran arkadaslarim kac yumurtaniz olusmustu sizin

esrasoner tedavin hayırlı olsun
benim 3 yumurtam oluşmuştu ama gelişmedi geçen ay ben sadece klomen kullandım
ondan öncede 2 aşılama geçirdim
ama umutla yeniden denicem
inşallah aşılaman güzel sonuçlanır
inaşallah hepimiz hamiş kalırız biran öncea.s.

saol canım amin ıhsallah
bende puregon kullanıyorum 300 luk 75 dozluk yapıyorum bugun 6.gun 5 yumurtam olusmus doktorum gayet ıyı dedi 2 gun daha kullanıcam c.tesı kontrolum var ılk asılamam tutmamıstı kıstler olustu korkuyorum yıne aynısı olursa dıye
hepımız için hayırlısı neyse o olsun canımm

bende yeni yaptırdım beklemedeyim
Hoşgeldin ezelce.Hayırlı olsun aşılaman.

Aşilama yaptiran arkadaslarim kac yumurtaniz olusmustu sizin
bende hiç 3 den fazla yumurta olmamıştı.Fazla olması da pek iyi değil.Az olsun kaliteli olsun yeter.

ARKADAŞLAR ADA ÇAYININ YUMURTLAMAYA ETKİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?:1rolleyes:

Adaçayı yumurtaları geliştiriyor.Adetin 3. günü başlar 11. gününe kadar içerdim ben.Faydasını gördüm.Ama aşılama yaptırırken içmeye gerek yok.Yumurtalarınız tedaviye güzel cevap veriyorsa.Ama yumurtası fazla büyümeyenlere faydalı olacaktır.

kızlar merhabaaaaaaaaaa
allah bu mübarek kandil gecesi tüm dileklerimizi dileklerinizi kabul etsin
gün sayan ,aşılama olacak olan ve hala ilaç kullanmaya devam eden anniş adaylarının mevlam dualarını kabul etsin allah bebek özlemi çeken tüm evlere o mis gibi bebek kokusunu nail etsin.......... :asigim:
allah kucaklarımızı boş bırakmasınnnnnnnnn ( aminnnnnnnnnnnnn)

bu gece bol bol dua edelim.rabbim tüm dualarimizi kabul eder inşallah.herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…