Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

SAOL CANIM YA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ONE TATLI BEBEK YA BAYILDIM :dance::dance::dance::dance:

merhaba leylimley nasılsın bilgilerın için çok tşk ederim sayende dr a gıderken içim rahat gıdecem bilgili gıdecem cevremde aşılamayla ılgılı bilgisi olan yok ve bilmıyen bıle var insanın başına gelince biliyor işte

ARKADAŞLAR MERHABALAR BİR SÜREDİR GİREMİYORUM FORUMA ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ BİR BAŞAĞRISIYLA UĞRAŞIYORUM SAKIN HAMİŞ KALDI BİZİ BIRAKTI DİYE DÜŞÜNMEYİN İNANIN ŞU ANDA DA BAŞIM ÇOK AĞRIYOR DOKTOR OLABİLİR DEDİ BİLMİYORUM ARAMIZA YENİ KATILANLAR VAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ TEDAVİSİ SÜREN VE SONUÇ BEKLEYEN HERKES ALLAH TARDIMCINIZ OLSUN GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN YAKINLARDA HAMİŞ KALAN VAR MI KIZLAR GEÇMİŞ KANDİLİNİZ DE MÜBAREK OLSUN BU ARADA ARKADAŞLAR a.s.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptıracagım bu ay klomen kullandım yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım bide bu ay çok adet oldum yani kanamam çok oldu bide adetin 7. günü kahverengi akıntım geldi aranızda böyle şeyler yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…