- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.981
amim ıhsallah canım saolasın sen ıgnemı kullanmıstın ..
selam kızlar.....a.s.
özoşcum en iyisini yapıyosun seninle durumlarımız hemen hemen aynı 1 senedir çocuk istiyorum ve hiç bir sorunum olmamasına rağmen ve 52 kiloda 65,e çıktım tatlicadiarzukafayı yemek üzereyim hormonlar bizi mahfetti valla eski vücudumu özlüyorum bende artık kendi haline bıraktım günümü gün ediyorum kafama bile takmıyorum eylüle kadar ara verdik dr um öle dedi ki zaten bende öle düşünüyordum bence biz bu olayı takıntı haline getirmediğimiz,unuttuğumuz anda bebişlerimiz bile gelecek ben buna inanıyorum a.ssende,bende ve buradaki tüm yol arkadaşlarımızda bir gün mutlu haberi haykıracağız allahın izniyle öpüyorum canım kendine iyi bak...Şeniz
ama gerçekten bu ilaçlarr insanı mahvediyooo kimini çok etkilemıo ama çogunu etkiliyo hayırlısıı bu bizimmm imtihanımızzzzz...........
ÖZOŞUM83..mesajları okurken aynı şehirde aynı dr a gittiğimizi farkettim de ..sana Talip Gül ü tavsiye ettiklerini söylüyosun, ben o doktoru denedim ve hiç tavsiye etmiyorum..zaten buradaki doktor camiası onun infertilitede değilde cerrahide daha iyi olduğunu söylüyorlar..bana öyle bi folikül takibi yaptıki hangi kadındoğumcuya danıştıysam-hatta buna stajerler dahil- böyle bi protokol yok,boşuna zaman kaybetmişsiniz,diplomasını nerden almış falan dediler..
Ha şunuda söyleyim Zeki Bey inde aşılamaydı-tüptü bi başarısı kulağıma gelmiş değil ama yaptıklarına kimse yanlış demiyo..
Yinede sen bilirsin, başka bi isim bulursan haber verde ona gidelim..
yarenkızım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz :1hug:, ben evlendikten 1 sene sonra çocuk olmayıca ilk iş ebe emeklisi, şuan sağlık kabini olan bir kadına gitmiştik, kadın muayane etti-ultrasonla baktı, kalk kalkklava: sende iltahap bile yok dedi, doktor hastene sürünme olur dedi ta o zaman, geçen gördüm ne yapıyorsun dedi, 3.aşılamayı yapıcaz işte.. falan dedim, yine kızdı senin olacak! ama unuttuğun zaman dedi.paylaşmak istedim, önümüz yaz haydi unutalım :bbo: ve eğlenelim :sm_cool:
canım ben rejimle bu kilolarımı vermeyi düşünüyorum evde kondisyon aletleride var yazın göbeğindeyiz bu kilolarala tatile nasıl giderim diye düşünmeye başladım olayım tamamiyle değişti sende aşılama yapmişmıydın canim sorun neydi kısaca anlatabilirmisin öptüm ve çok haklısın 2 senelik evliyim 1yıl istemedik biş de yapmadık akışına bıraktık son 1 senedirde ilaçlarla perişan ettim bünyemi 36 bedenden 42 ye çıktım artık yeter kendime bakıcam gençliğimin tadını çıkarıcam bu arada gelirse başımın üstünde yeri var kendisi bilir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?