Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amim ıhsallah canım saolasın sen ıgnemı kullanmıstın ..

gonal f iğnesi t kullnmıştım evt burası stres yapıyo ama sonucunu bize mutlaka bildir ve burası çok güzel bi yer ayrıca herkes birbirinin iyiliğini istiyo birbiri için heyecanlanıyo iyiki burayı bulmuşum çoğu kezde stres atıyo yalnız olmadığını farkediyosun öpt canım

ılk asılamdan berı burdayım ben ılk asılamamda acayıp stres yapmıstım evet haklısın herkes destek oluyor burda bırbırıne oyle dıyorum ama sanırım buraya gırmedende duramam herhalde:)
bende ılk asılamamda gonal f kullanmıstım kıstler olustu bende şimdiki doktorum puregon verdım gonal f yı 112.5 dozluk yapıyordum bunu 75 dozluk vuruyorum
sen tekrardan yaptırmayı dunusuyormusun

şu an çok sarsıldım ben hatta ilk aşılamdan sonra korunmayı bile düşündüm annemler bırakmadı drumdan yana güvenim sarsıldı şimdi iyi dedikleri bi dr var onunda ücreti150 ytl kaldıramayız bir senede çok fazla para vardik zaten bekliycem doğal yolla deniycez dr da ne zaman giderim bilmiyom

tatlım senin için hayırlısı ben gezip tozmaya karar verdim bebek olayını da bi kenara bıraktım 25 yaşındayım daha 1 senedir bebek bebek diye hayatı kendime zehir ettim bişi old yok şimdi okldan arkdş görüşecem çıkıyorum öptüm hayatım umarım senin de son aşılaman olur burdaniyi haberlerini alırız kendine iyi bak görüşürüz yine ben burda olurum genelde ok

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım.ben iim.pazartesiyi bekliyorum heyecanla.o günde nöbetçiyim zaten.sonucu hemen buraya yazacam.umarım iyi bir haber verbilirim sizlere.kendinize ii bakın.umudunuzu kaybetmeyin.öpüyorum sizleri

selam kızlar.....a.s.
özoşcum en iyisini yapıyosun seninle durumlarımız hemen hemen aynı 1 senedir çocuk istiyorum ve hiç bir sorunum olmamasına rağmen ve 52 kiloda 65,e çıktım tatlicadiarzukafayı yemek üzereyim hormonlar bizi mahfetti valla eski vücudumu özlüyorum bende artık kendi haline bıraktım günümü gün ediyorum kafama bile takmıyorum eylüle kadar ara verdik dr um öle dedi ki zaten bende öle düşünüyordum bence biz bu olayı takıntı haline getirmediğimiz,unuttuğumuz anda bebişlerimiz bile gelecek ben buna inanıyorum a.ssende,bende ve buradaki tüm yol arkadaşlarımızda bir gün mutlu haberi haykıracağız allahın izniyle öpüyorum canım kendine iyi bak...Şeniz

yarenkızım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz :1hug:, ben evlendikten 1 sene sonra çocuk olmayıca ilk iş ebe emeklisi, şuan sağlık kabini olan bir kadına gitmiştik, kadın muayane etti-ultrasonla baktı, kalk kalk klava: sende iltahap bile yok dedi, doktor hastene sürünme olur dedi ta o zaman, geçen gördüm ne yapıyorsun dedi, 3.aşılamayı yapıcaz işte.. falan dedim, yine kızdı senin olacak! ama unuttuğun zaman dedi.paylaşmak istedim, önümüz yaz haydi unutalım :bbo: ve eğlenelim :sm_cool:

canım ben rejimle bu kilolarımı vermeyi düşünüyorum evde kondisyon aletleride var yazın göbeğindeyiz bu kilolarala tatile nasıl giderim diye düşünmeye başladım olayım tamamiyle değişti sende aşılama yapmişmıydın canim sorun neydi kısaca anlatabilirmisin öptüm ve çok haklısın 2 senelik evliyim 1yıl istemedik biş de yapmadık akışına bıraktık son 1 senedirde ilaçlarla perişan ettim bünyemi 36 bedenden 42 ye çıktım artık yeter kendime bakıcam gençliğimin tadını çıkarıcam bu arada gelirse başımın üstünde yeri var kendisi bilir artık

ÖZOŞUM83..mesajları okurken aynı şehirde aynı dr a gittiğimizi farkettim de ..sana Talip Gül ü tavsiye ettiklerini söylüyosun, ben o doktoru denedim ve hiç tavsiye etmiyorum..zaten buradaki doktor camiası onun infertilitede değilde cerrahide daha iyi olduğunu söylüyorlar..bana öyle bi folikül takibi yaptıki hangi kadındoğumcuya danıştıysam-hatta buna stajerler dahil- böyle bi protokol yok,boşuna zaman kaybetmişsiniz,diplomasını nerden almış falan dediler..
Ha şunuda söyleyim Zeki Bey inde aşılamaydı-tüptü bi başarısı kulağıma gelmiş değil ama yaptıklarına kimse yanlış demiyo..
Yinede sen bilirsin, başka bi isim bulursan haber verde ona gidelim..

sen şu an burda mı yaşıyon ben bulamadım sorunun neydi

peki ben napıcam sanırım sen ankaradasın talip beye henüz gitmedim zaten çok pahalı zaten şimdi oluruna bıraktım sen ankaradaysan orda iyi drlar var mış

teşekkürler arkadaşım.valla ne yapsam aklımdan çıkmıyo.heran aklımda.umarım allah hepimizin gönlüne göre verir

evet canım ben 1 senedir tedavi altındayım ilk önce yumurta takibi sonra klomenle gün aşırı ilişki onlarda olmayınca aşılama oldu.1.negatif-2.de negatif şimdi dinlenmedeyim eylülde direk tüp bebeğe başlıyoruz allahın izniyle bu arada 1. aşılamamda hamileymişim ve benim tedirginliğimden ve ves vesemden kendini yok etmiş dr öle dedi yani herşey kafada bitiyo rahat olmadığımız sürece asla başaramayacağız aynı senin gibi 1 senede 52 kilodan 61 e çıktım psikolojim allak bullak ama hayata sıkı sıkı bağlanmak spor yapmak biraz tatii yapmak hepimize iyi gelecek sevgiyle kal canım...

MERHABA
BEN DE ARANIZA YENİ KATILMIŞ OLMAMA RAĞMEN SİZLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORDUM.BAŞARISIZ BİR AŞILAMA GEÇİRDİM ŞİMDİ İKİNCİ İÇİN İĞNELERE BAŞLADIM.UMARI HEPİMİZ ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARIN KARŞILIĞINI ALICAZ:dance:

Kızlar zaten hep denilen unuttuğunuz an hamile kalırsınız oluyor.
Gerçektende öyle ne kadar az aklınıza gelirse o kadar şansınız artıyor.Sürekli düşünürken istemeden beyninizi strese sokuyorsunuz.İnşallah olacak hayırlısıyla.Pek etmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…