Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese slm. bugün doktora gittim akşam çatlatma iğnesi vurulup, çarşambaya 3 üncü aşılamamı yasptıracam. Ama mewrak ettiğim uzun süredir folik asit kullanmıyorum.Kullanan arkadaşlar varmı. Ayrıca birde bebek aspirini kullanın diyorlar bunların faydası oluyor mu
Benimde aşılama öncesinde folik asit kullanmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim.

hayırlı olsun canım iğnelere başlandığında coraspin veriyor dr aşılamadan sonra folic plas bide progeston veriliyor yani benim öyle olmuştu inş yardımcı olabilmişimdir canım tekrar hayırlısı olsun

Doktorum bebe aspirinini hamile kalınca kan değerlerime göre verdi. Pıhtılaşma yoğun ise veriyorlar. Bebeğe kan akışı rahat olsun diye. Öncesinde gerek yok sanırım . Folik asit de aynı şekilde hamile kalınca başladım. Ama bebe aspirinini dr a sormadan kullanma. .Kanı sıvılaştırdığı için adetlerde kanama artışı yapabilir.

KIZLAR BENDE DÜN GİTTİM DR A.İLK AŞILAMAMDA BİR HAFTA KULLANMIŞTIM İĞNELERİ BU AŞILAMADA 10 GÜN OLACAK.NİYE ÖYLE OLDUKİ BEN GEÇEN AŞILAMADA KULLANDIĞIM İĞNELERİNDE ETKİSİYLE YUMURTALARIM DAHA ÇABUK GELİŞİR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA OLMADI.FAKAT TROİD DEĞERLERİM İLK DEFA ÇOK İYİ ÇIKTI.İNŞALLAH BU SEFER HEPİMİZİN TUTACAK:dance:

son umudum da boşa çıktı maalesef değerim 0.1 yani yine olmadı çooook çoooooook üzgünüm herkese bol şans zamanı değilmiş demek ki....
slm almira ben de konyadayim hangi doktora gidiosun sen??Ve bosa cikan sey asilama mi?Arkadasim coooook uzuldum,hayirlisi diyecegim ama tum bunlari solemek cok aptalca oluo bole zamanlarda.Allah bu isi sonlandirip anne olmamizi nasip etsin ve hepimize sabir versinn..

son umudum da boşa çıktı maalesef değerim 0.1 yani yine olmadı çooook çoooooook üzgünüm herkese bol şans zamanı değilmiş demek ki....

üzme kendinibenimde ilk aşılamam tutmadı.değerim 0.75 çıktı.çoz üzüldüm o gün ama yapacak birşey yok. iki üç gün sonra 2.yi yaptıracağım.yeni umut .umut olması insan yaşayamaz diye düşünüyorum

Arkadaşlar doktor aşilama dedi yapılacak puregon kullandim kalemi 425 e getiriyorum öyle vuruyorum iğneyi 1 hafta kullandim bugün 5 te kontrolum var dün 11.7 mm idi yumurtam 1 tane folikül var çatlatma yapilacak normalde bugün ama yaparlarmi bilmiyorum bugün olsa olsa 13.2 olur büyüklüğü çatlatirlarmi bilmiyorum cumada transfer olacak sanirim veya c.tesi acaba sence şansım yüzde kaç tutarmı çok heyecanlıyım kaç büyüklüğünde çatlatma yapıyorlar bundan sonra hangi aşamalrdan geçecem büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim transfer olurken acı olurmu bunları yazarsanız sevinirim.puregon iyi bir iğne değilmi.aşılama yapılanlara hep bu iğnemi verilir.bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum

merhaba canım,
her aşılama olana puregon vermiyolar bende 2 kez aşılama oldum ikisinide gonal-f ile oldum.
benim bildiğim kadarı ile 15 ve daha büyük olanların çatlatma iğnesi vuruluyo hatta çoğu doktor 18 ve sonrası vurduruyomuş ben bunu ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ilk aşılamamdaki yumurtam 16,5mm ken olmuştu çünkü. diğeri 18 ken.
sen doktoruna tekrar bi sorarsın henüz küçük diğillermi diyeklava:
aşılamada yumurtalar alınmıyo cnm çatlatma iğnesinden 36 saat sonra sana eşinden alınan spermler transfer ediliyo. (tabii önce bu alınan spermler yıkanıp iyileri ayıklanıyo)

maalesef arkadaşlar ilk aşılamam değil 4 micro +2 aşılamdan sonraki 3.aşılamaydı gerçekten yorucu süreçlerr inş kimse çok fazla denemek zorunda kalmaz.bol şanslar dilerim..

slm bende bugün üçüncü aşılamamı yaptırdım. Bu sefer doktor bir hafta sonrada kan testi yaptırmamı istedi anlamadım. Normalde iki hafta sonra yapılıyordu.

Selam arkadaşlar ben ilk kez aşilama yaptirdim yarin doktora gidicem çok heycanliyim umarim güzel haberlerle dönerim allah inşallah her isteyene bu duyguyu yaşatsin..bu arada yumurta geliştirici olarak gonal kullandim çok etkili olduğunu söylediler..

slm canım inşallah positif sonuç alırsın,hakkında hayırlısı ve sağlıklısı olsun,biran önce bebeişlerine kavuşmanı dilerim ,kendini rahat tut relax ol ,test gününü bekle,bizi haberdar etmeyide unutma,K.İ.B. canım.a.s.

merhaba arkadaşlaaar.yoğun günler geçirdim yazamadim sizlere gerçi bilenler bilir bu aralar paylaşicak bişeyimde yok.hepinizi öpüorum tedavideki arkadaşlar hepinize bol şanslar benim gibi dinlenmede olanlarada hayirli haberlerle dönmelerini diliyorum.hoşçakalin şimdilik.

bende aranıza yeni katıldım arkadaşım.dün ilk aşılamamı yaptırdım ve sabırsızlıkla bekliyorum.dua edin oldumu allahım hepimize versin inşallah. amin.
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…