- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.101
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım gidip test yaptım sonuç pozitif allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bu mucizeyi yaşatsın ben hala inanamıyorum tam da ümidi kesmişken mucize diye buna denir :teytey::teytey::sm_cool:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım gidip test yaptım sonuç pozitif allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bu mucizeyi yaşatsın ben hala inanamıyorum tam da ümidi kesmişken mucize diye buna denir :teytey::teytey::sm_cool:
ılaclardandır canım 5 6 gunde cıkmaz cunkı
esracığım sen de benim gibi sürekli pc başındasın.inşallah güzel haberler veririz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?