Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:sm_cool::sm_cool::hooray:tebrikler canım çok çok mutlu olun eşin melewğin ve sen

DRAJE'cim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah (amin)
Allahım ne bereketli bi ay oldu hergün bi hamiş haberi.:teytey::dance::teytey:
Önceden masluha nickli bi arkadaş vardı bu ara pek giremiyo foruma. İlk aşılaması olumsuzdu kist oluştuğu için ara vermişti, dün akşam örendim oda hamileymiş .çok sevindim herkesin adına. Rabbim inşallah o güzel duyguyu bana ve burdaki tüm isteyen herkese yaşatır. (amin):1hug:

Tebrikler DRAJEEE, a.s.
Allah güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni, sağlık ve mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....

Arka arkaya gelen hamiş haberleri en büyük moral bizim için... Rabbim bizlerede müjdeli haberler vermeyi nasip etsin....

kızlar nabersiniz.ne zamandır takip edemiyorum sizi.bende 2. aşılama ile uğraşıyordum.şöle bi baktım da aramıza yeni katılanlar var,hamiş olanlar var...

öncelikle hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.hamiş olanlar haberlerinizle bizlere umut oluyosunuz.allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

bende 2. aşılamayı 11 temmuzda yaptırdım.1 büyük 1 de küçük yumurta oluşmuş dedi doktorum.1. aşılamada herşey belirti gibi geliyodu bana.bu sefer hiç bişey hissetmiyorum.ağrım sızım da yok.kanamam var biraz.onuda doktora sordum önemli değil dedi.bakalım hiç tutacakmış gibi gelmiyo.çok rahatım bu sefer.hayırlısı inşallah.26 temmuza kadar adet olmazsam test yapıcaz.dualarınızı bekliyorum......

drajee hayırlı olsunnn
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinn inşallah

ya kızlar ben asılama yaptıralı 5-6 gun oluyor.ve bugun ıdrar testı yaptım.ıkıncı cızgı sılık cıktı.acaba bu durum kullandıgım ılaclardanmı oldu?

benımde var agrım en cokda gobekten bır karıs asagısı.neden sadece o bolgede agrım var anlamıyorum.baska bıyerımde bısı yok

merhabalar...ben yeni üye oldum.ama sizleri uzun bir süredir takip ediyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin..bende 3 yıllık evliyim,çocuğum olmuyor!eşim 2 kez varikosel oldu.2. sini 10 ay önce oldu.geçen ay doktora gittim,aşılama yapalım dedi.bende herhangi bir şey bulamadılar..neyse 5 temmuzda aşılamam yapıldı,beklemedeyim.......ama hiç ümitlenmiyorum..kasık ağrılarım vardı ilk hafta,doktora gittim dr um bir anlam veremedi.beta hcg yapıldı,7.60 çıktı 7. günümde.ama ümitlenmeyin dedi.ilaçların etkisi de olabilir dedi..iyice hevesim kırıldı o yüzden!!!hayırlısı olsun hepimiz için.bu dünya umut dünyası..
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…