Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bencede tecrübeli yerlere git.Denek olma sakın.Ben Konyaya gidiyorum zor oluyor ama napalım en azından içimiz rahat.Konya başkentte tüp bebekte iyi diye duydum.Yani en azından Konya da iyidir
İnşallah boşa çıkmaz çabalarımız.

dogru karar vermişsin önce laparoskopi ol sonra inşaallah aşılam tutar hayırlısı olsun hepımız için canım ben yıne gelırım bu topige kendıne ıyı bak hayırlı geceler canım

kızlar slm benim sadece sol yumurtalığımda yumurta oluşuyor, 12.günümde çatlatma iğnes vurdurdum ama biz eşimle iğneden sonra sürekli beraber olduk, burda okuduklarım 2-3 kez oda aralıklı beraber olmuşlar, benimki tutmamışmıdır yani, 14 ünde regli olmam lazım ama ne olumlu ne olumsuz belirti yok, şimdi idrarla test yapsam belli olur mu?? negatif çıkmasından korkuyorummmm

Yaa Slm Arkadaşlar...ileri Hareketli Sperm Sayisi(+4) 32.... Hareketli(+3) 24 Yerinde Hareket (+2) 6 Hareketsiz(1)38 Normal 70 Dio Canimmm 17 Milyonnn Sonuçç Canimm

akdeniz slm bu yazdığın sonuçları eşinin sperm testinden elde ettiniz sanırım, peki iyi mi yani bizde bu ay yaptıracaz aşılama eşinden aşılamadan kaç gün önce alıyorlar sper mi??

slm elacım cvp için saol sen kaç kez yaptırdın, bu benim ilk olacak ve ben daha önce olumsuz bir gebelik geçirmiştim onun için çok tedirginim dr bana sadece regli olunca gel dedi ama kaçıncı günü söylemedi genelde kaçıncı günü gidiliyor?

önemli değil
ben 2.aşılamamda hamile kaldım 30kasımda yapıldı aşılamam daha yeni .bende ilaç tedavisiyle hamile kalmıştım daha önce ama kapl atışları olmadağı için 4 aylıkken sonlandı o yüzden bu sefer bende tedirginim
adetin 2.günü gittik biz doktora ultrasonla bakıyor herhangi bir kist varmı diye tedaviye uygunmu diye 3.günü iğnelere başlanıyor

çok üzüldüm inşallah bu sefer tutar, ben çok tezcanlıyım hala acaba 14 ünde regli olmamda sonuç pozitif çıkar mı diye aklımda sorular dönüyor, nette o kadar çok aradım ki doğru bir bilgide bulunmuyor, hepsi birbiriyle çelişiyor, 3.den sonra tüp mü düşünüyorsunuz

inanmıyorum pardon ya çok sevindim anlamamışım harika bir duygudur mutlaka
allah inşallah tamamına erdirir, hepsinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. iyi haberlerini bekliyoruz o halde akşama

canım ya gerçekten çok üzüldüm.2 gündür senin sonucunu öğrenmek için giriyorum siteye.hayırlısı olsun.demekki daha vakti gelmemiş.

saol canım ne kadar üzülmicem desemde üzülüyorum işte en baştada eşimin desteğiyle kendimi çabucak topladım çok şükür
bakalım işallahh ikincide olur fisfisfis

saol canım çok şüükür topladım kendimi zaten başta %100 olcak die şartlamadığımız için çok fazla etkilenmedim hayatın sonu değil sonuçta..
doktor adetin ikinci günü gel dedi ara vermicez yanii bir an önce aşılama faslını geçip tüp bebek denemek istiyoruz aslında tabii bu arada aşılama tutarsa yok demeyiss Şeniz
inşallah senin aşılaman tutarda bizede moral olur a.s.

Bi gün ara verip diğer gün olsa daha iyi olur.Neden dersen sık ilişkide sperm sayısı düşüyor.Ama olacağı varsa olur zaten buna takma kafanı.
İdrarda belli olmaz kanda olabilir ama.15. günden(Muhtemelen bu gün çatlamışsa) sonra 10 gün ileriye git o tarihten itibaren kanda çıkar.İnşallah pozitifi görürsün.

darkinlife tşkler cvp için dr. ben daha önceden olumsuz bir gebelik geçirdiğim için sanırım pek üstümde durmuyır ama bana daha rahim filmide çekmedi herşeyi bu ay yapacağını söylemişti ama zamanlamada sanırım bu ay aşılama yapmayacak değil mi? yani ne zaman film çekecek sonuçlerı alacakta bana aşılama yapacak, sende sol tarafta tıkanıklık varmış benimde sağda yumurta oluşmuyor sana lap. önermişler sanırım, bana bununla ilgilide bişey söylemedi dr. umu değiştirmelimiyim acaba kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…