- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
bilecikte dogru düzgün doktor yok bende ya eskişehire yada bursaya gidecem tüp bebek merkezlerı daha ıyıymiş bu konuda sence nasıl ?
kacıncı asılama olacaksın canım inşaallah cabalarımız boşa cıkmaz bi tanem
akdeniz slm bu yazdığın sonuçları eşinin sperm testinden elde ettiniz sanırım, peki iyi mi yani bizde bu ay yaptıracaz aşılama eşinden aşılamadan kaç gün önce alıyorlar sper mi??[/QUOTE
slm deniz033 canım aşılama yapılırken aşılamadan 2 veya 3 saat önce sperm veriliyor
akdeniz slm bu yazdığın sonuçları eşinin sperm testinden elde ettiniz sanırım, peki iyi mi yani bizde bu ay yaptıracaz aşılama eşinden aşılamadan kaç gün önce alıyorlar sper mi??[/QUOTE
slm deniz033 canım aşılama yapılırken aşılamadan 2 veya 3 saat önce sperm veriliyor
canım ya gerçekten çok üzüldüm.2 gündür senin sonucunu öğrenmek için giriyorum siteye.hayırlısı olsun.demekki daha vakti gelmemiş.
canım ya üzüldüm ama kendini fazla üzmemeye gayret et bu konuda sakin olmak çok önemli bak benimde 2.aşılamam oldu 3 ocakta bekliyorum bakalım 17 ocakta sonuç ne olacak inşallah tutar ama şılamada %100 tutar diye bişey yok biliyorsun.bekle 1 ay ara ver bence bana öle yaptılar çünki ilaçlar ağır gelir diye sanırım ben fazla etkilendim ilaçlardan 2.si ağır geldi yaniii
kızlar slm benim sadece sol yumurtalığımda yumurta oluşuyor, 12.günümde çatlatma iğnes vurdurdum ama biz eşimle iğneden sonra sürekli beraber olduk, burda okuduklarım 2-3 kez oda aralıklı beraber olmuşlar, benimki tutmamışmıdır yani, 14 ünde regli olmam lazım ama ne olumlu ne olumsuz belirti yok, şimdi idrarla test yapsam belli olur mu?? negatif çıkmasından korkuyorummmm
Yaa Slm Arkadaşlar...ileri Hareketli Sperm Sayisi(+4) 32.... Hareketli(+3) 24 Yerinde Hareket (+2) 6 Hareketsiz(1)38 Normal 70 Dio Canimmm 17 Milyonnn Sonuçç Canimm
Bu yıkanmış sonuç mu??Sayı az çıkmışta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?