- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
arkadaşlarya bugün doktora gittim. sol yumurtalıkta 20, 16,15 sağda 14-11 mm foliküller var. büyüyenin büyümesini durdurmak için cetrotide diye göbekten bir iğne yapıldı. yarında yapılacak aynı zamanda menogonlar yine aynı saatte vurulacak. cumartesi gel dedi. göbekten yaptığı iğneyi hiç duydunuzmu? büyümeyi durdurup çatlamayı önler mi? aşılama pazartesi diyyor.
kaçıncı günün senin canım yaaa öle durdurma falan yapıyorlar
Aşilama Yapan Arkadaşlar Acil Yardimmmm.....05.01 De Aşilama Yapildi Ve Bugün Bembeyaz Yani Raki Beyazi Sulu Akintim Geliyooooo Neler Oluyoooooooo Bu Normail Mi Dr Bana "progestan" Vermişti Aşilama Sonrasi Vajinadan Alinacakti Sabah öğle Akşam Ben Sadece 1 Gün Kullandimmmm Bişey Mi Oldu Acaba .....cevap Ltf
arkadaşlarya bugün doktora gittim. sol yumurtalıkta 20, 16,15 sağda 14-11 mm foliküller var. büyüyenin büyümesini durdurmak için cetrotide diye göbekten bir iğne yapıldı. yarında yapılacak aynı zamanda menogonlar yine aynı saatte vurulacak. cumartesi gel dedi. göbekten yaptığı iğneyi hiç duydunuzmu? büyümeyi durdurup çatlamayı önler mi? aşılama pazartesi diyyor.
darkinlife tşkler cvp için dr. ben daha önceden olumsuz bir gebelik geçirdiğim için sanırım pek üstümde durmuyır ama bana daha rahim filmide çekmedi herşeyi bu ay yapacağını söylemişti ama zamanlamada sanırım bu ay aşılama yapmayacak değil mi? yani ne zaman film çekecek sonuçlerı alacakta bana aşılama yapacak, sende sol tarafta tıkanıklık varmış benimde sağda yumurta oluşmuyor sana lap. önermişler sanırım, bana bununla ilgilide bişey söylemedi dr. umu değiştirmelimiyim acaba kafam çok karıştı
YOK CANIMM BU NORMEL SPERM TESTİİİ HAFTAYA DİYER SONUÇ ÇIKAR YANİ YIKANMIŞŞ SENCEEEE NASILL BU SONUÇLAR YIKANMAMIŞ YANİİİ
Ben ilk özele gitmiştim ordada yumurta takibi yapıldı ona rağmen olmadığı halde dr. benden hiçbişey istemediği gibi tedavinin en başına tekrar dönmüştü de ben öyle başka bi dr. a geçmiştim.
Üniversite hastanesine gittim ben herşeyi istediler.Rahim filminde sol kanal kapalı çıkınca bana 6 ay daha deneyin olmazsa laparoskopi, histereskopi ve aşılama öneriyoruz dediler.Ben önce 2 aşılama denemek istedim.Şimdi lap. olcam.
Dr.un infertilite ile ilgili olursa daha çok verim alırsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?