Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşilama Yapan Arkadaşlar Acil Yardimmmm.....05.01 De Aşilama Yapildi Ve Bugün Bembeyaz Yani Raki Beyazi Sulu Akintim Geliyooooo Neler Oluyoooooooo Bu Normail Mi Dr Bana "progestan" Vermişti Aşilama Sonrasi Vajinadan Alinacakti Sabah öğle Akşam Ben Sadece 1 Gün Kullandimmmm Bişey Mi Oldu Acaba .....cevap Ltf

arkadaşlarya bugün doktora gittim. sol yumurtalıkta 20, 16,15 sağda 14-11 mm foliküller var. büyüyenin büyümesini durdurmak için cetrotide diye göbekten bir iğne yapıldı. yarında yapılacak aynı zamanda menogonlar yine aynı saatte vurulacak. cumartesi gel dedi. göbekten yaptığı iğneyi hiç duydunuzmu? büyümeyi durdurup çatlamayı önler mi? aşılama pazartesi diyyor.

kaçıncı günün senin canım yaaa öle durdurma falan yapıyorlar

Progestandan kaynaklı oluyor o akıntı korkmana gerek yok.Neden kullanmadın keşke kullansaydın, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor o hap.Demekki dr. un gerekli görmüş vermiş.Kullansaydın keşke.

İlk kez duyuyorum bu işlemi canım ben.Tuhafıma gitti, o iğneyi direkt o yumurtana mı enjekte ettiler?Yoksa öylesine göbekten bi iğnemiydi sadece?
Ya diğerlerini de durdurursa??
Benim bildiğim bi yumurta belli bi olgunluktan sonra beklerse pek dr.lar onu begenmiyorlar.Yani yumurtayı bayatlamış gibi kabul ediyorlar.Bu sitede bazı arkadaşların tecrübelerinden ben bunu çıkarmıştım.
Seni yeterince aydınlattı mı dr.un??
İnşallah işe yarar canım.

Ben ilk özele gitmiştim ordada yumurta takibi yapıldı ona rağmen olmadığı halde dr. benden hiçbişey istemediği gibi tedavinin en başına tekrar dönmüştü de ben öyle başka bi dr. a geçmiştim.
Üniversite hastanesine gittim ben herşeyi istediler.Rahim filminde sol kanal kapalı çıkınca bana 6 ay daha deneyin olmazsa laparoskopi, histereskopi ve aşılama öneriyoruz dediler.Ben önce 2 aşılama denemek istedim.Şimdi lap. olcam.
Dr.un infertilite ile ilgili olursa daha çok verim alırsın bence.

YOK CANIMM BU NORMEL SPERM TESTİİİ HAFTAYA DİYER SONUÇ ÇIKAR YANİ YIKANMIŞŞ SENCEEEE NASILL BU SONUÇLAR YIKANMAMIŞ YANİİİ

Sayı az çıkmış...Nerde yaptırdınız bu sperm testini.Özel bi laboratuar mı?Üniversite hast felan mı??
Yaptırdığınız yerde çok önemli?Bi kez mi yaptırdınız spermiyogram, bi süre sonra tekrar yaptırmakta fayda var.Sonuçlar değişiklik gösterebiliyor.

benim dr'a bir çok arkadaşım gitmiş bende tavsiye üzerine gittim, şikayetlerimi dinledikten sonrada infertilite teşhisi koydu, umarım doğru tanımlamışımdır, bu konularda çok yeniyim ve okudukça burdaki arkadaşların sorunlarını açıkçası korkmaya başladım, dün akşam dr. a gitmiyorum artık dedim eşime ama oda o kadar çok istiyorki bende artık ne yapacağımı şaşırdım, daha kötü şeyler çıkmasından korkuyorum zaten sürekli kist ameliyatları oluyorum bilmiyorumm:uhm:

morgül canım bende tam bunu soracaktım ben adanada çalışıyorum o yüzden adanada gitmek zorunda kaldım, senin adanadaki dr veya hast. ile ilgili duyumun var mı acaba

canım ben silifkedeyim dr.umda erdemlide buralarda çok meşhur sürekli adı geçiyor erdem halepliler diye bir dr. adana da tayfun beyin methini çok duydum arkadaşım ona gidiyor memnun fakültede prof.muş ayrıca özel merkezide varmış... onun dışında adanayla ilgili bir bilgim yok mersindede osman nuri aksu'yu duydum canım

tayfun beyin soyadını öğrenebilirmiyim morgül ben universal de muzaffer beye gidioyordum ark. larım hep ona gidiyor du bende adanayı pek bilmediğimden zor oldu tabi, bende özeli olan bir dr. istiyorum açıkçası has.de 5 dk. seninle ya ilgileniyor yada şöyle bir geçiyor

ay canım ya tayfun mu demişim yanlış olmuş yaaa..... kusura bakma
prof. dr. turan çetin diyecektim nette araştırabilirsin arkadaşım paracıl bir dr. değil elinden geldiğince yardımcı oluyor falan demişti...

arkadaşımın da öyle aman aman bir maddi durumu yok canım karı koca memurlar o laporoskopi olacaktı dr.un özeline gittiği halde madem sağlık güvenceniz varmış üniversitede yapalım o zaman falan demiş hani bu merkezlerin ön görüşmeleri oluyor ya bir takip et istersen
bu arada mutlaka haberleşelim hemşehrim

bende şimdi nette araştırdım arayacam bakalım nasılsa sosyal güvenliğimizde var eşimle, ben sana sonucu bildiririm canım saol yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…