- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merak edenler için söylüyorum ilk aşılamam tutmadı dün tahlil yaptırmıştım hiç ara vermeden ikinciye geçicez adet olmayı bekliyorum
merak edenler için söylüyorum ilk aşılamam tutmadı dün tahlil yaptırmıştım hiç ara vermeden ikinciye geçicez adet olmayı bekliyorum
merhaba kizlar esimde sperm normalligi 3% cikti en az 5%-15% olmasi gerekiyomus dr asilama olmaz dedi sizce ne yapmaliyiz? engin bilgilerinize ihtiyacim var ozellikle darkinlife bekliyorum.
ela gözlüm mrb ordamısın eğer tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim şu anda işteyim ancak 1 saat sonra cvp yazabilecem
slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...
canım ben bişey sorucam hani aşılamadan önce spermler labaratuar ortamında yıkanıyo sonradagelişmiş yumurtaya en yakın yere bırakılıyoya ultrasyondan bakıyolarmı işlem sırasında en gelişmiş yumurta en yakın yere koyarken
benım arkadas olmuş bakmamıslar pekı nerden anlıyolarkı gelişmiş yumurta oldugunu.bende yaptırcamda önce zayıflıy cam merak ettım
tesekkurler canım valla doktor secımıde cok önemli ya insan bı hsg ister ozamanlar bilmiyordum bilseydım söylerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?