Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sanırım benim aşılamam tutmadı arkadaşlar.Bugün kahverengi akıntıgelmişti.Adet öncesi gelir bende sanırım yarında adet olurum.Göğüslerdeki hassasiyette kayboldu.Demekki fazla kendini dinlememek lazımmış...
Malesef olmadı çok üzgünüm
İnsan hewesleniyor işte her ay.

merhaba bende 7. yılıma girdim evliliğimde bizimde bebeğimiz olmuyor du eşimde varikosel vardı bende ise yumurtlama ve adet düzensizliği böyle olunca Bir dünya ilaç kullanmamız ve eşimin ameliyat olması gerektii.
2005 temmuzda aşılamaya karar verildi ama tutmadı bir ay sonra tekrar başlayacaktık ama ortam ve arkadaş değişiklikleriyle bu yazıda gecirelim seneye başlayalım dedik ve aşılamadan 3 ay sonra tekrar adet düzensizliği başladı
SANMIŞTIKKİİİİİİİİİİİİİİİ
meğer hamileymişim anladımki ne aman aklından çıkartıp olmuyo düşüncesinden uzaklaşırsan o kadar kolay gerçekleşiyomuş
şimdi çınar 15 aylık oldu zorlu bulantılı ve düşük tehdidiyle geçti ama sonunda kucağıma meleğimi aldım
UMARIM HEPİNİZİN DİLEKLERİ GERÇEKLEŞİR VE BEBEKLERİNİXZİ ALIRSINIZ KUCAĞINIZA
BİRAZ SABIR VE RAHATLIK LÜTFEN BELKİ ÇEKİLEN BU ACI VE STRESLER BOŞUNADIR

üzülme canım yanlız değilsin bende kan testi yaptırdım biraz önce sonuç negatif ama hastalanmazsam salı tekrar test yaptır dedi dr.:çok üzgünüm:

bende bugün yaptırdım kan testi malesef benimde olmamış.doktor adet olazsan yeniden yaptır dedi ama olacam sanırım.
hayırlısı olsun ne diyelim.

Mutluluğunuz daim olsun.İnşallah bizde o sevinci yaşarız.sağol iyi dileklerin için.amin

hayırlısı buymuş demekten ve allahım ne olur bizlere hayırlı evlatlat ver demekten başka bişey gelmiyor elimden arkadaşlar bende 24 ekimi bekliyordum adet olmak ve 2. aşılamama başlamak için ama hala olmadım gecikmese ne güzel olacaktı ama biraz bekletecek anlaşılan beni bende adet olmamla hemen 2. aşılamam için start vereceğim. özledim göbekten iğnelerimi bu ay daha bir pozitifim sanki..... inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz canlarım....

Morgül kan testi yaptırmışmıydın canım?Yaptırmadıysan bi umudun var demektir hala.
Ben dün yaptırdım olmadı hayırlısı tabiki elbet üzülüyoruz ama daha pozitif olmak en iyisi bende bu ay öyle yapacağım bakalım inşallah doğru zaman gelmiştir bizim için.
Bende adetin 2. gününü bekliyorum pazara gelmese bari.Ne şans ya pazarteside 29 ekim cumhuriyet bayramı.Benim işlerde hep bayramlara kalıyor.Resmi sevkle gidecem ya inşallah bi sorun çıkmaz.Off off aşılama tutmuyor neyse de bi de başka bi şehirde yaptırmak var işte bu daha da zorlaştırıyor.
Yaşadıkları yerde yaptıranlar bizden biraz daha şanslı maddi manevi olarak.Biz bi de git gel yapıyoruz.Ben yine konyaya gideceğim.
Hepimize bol sans diyelim bu ay.
DAHA POZİTİFİZ :) (İNŞ.)

herkes söz versin bakimm daha pozitif olcana:)

darkinlife ben sana mesaj attıktan sonra adet oldum pazar günü iğnelerime başlayacağım bakalım inşallah yumurtacıklarım güzel büyürler ve sonrada bana bebiş olarak gelirler. sanki ben bu ay daha bir pozitifim inşallah tedavimin sonucunu alana kadar hep böyle devam eder ve pozitif sonuç almakla daha da bir mutlu olurum hadi hayırlısı... güzel haberlerini bekliyorum canım görüşelim muhakkak

bende bu ay dr değiştiricem sanırım bakalım 28 yada 29 da hastalanırsam 3.günü farklı bi dr gidicem belikde bu kez uğurlu gelir kan testi negatif ama hala umudum hastalanmamak da.....

Ben akşam üstü çok ağladım neden bilmiyorum da moralim hiç yok.
İğnelere hemen başlanıyormu bende yarın olurum adet.Doktor bu ay iğne vercek bana da.
Daha önce hiç iğne kullanmadım kaçıncı gün kullanıosun? Kaç günde bir felan?
Ya bide iğnenin haptan farkı ne?Biliyomusun?
Hadi bakalım inşallah iyi gelişir yumurtacıklar.Bak millet ne güzel seri üretim yapıo biz çok tembelis :)
Hayırlısı tabiki olacak birgün elbet.Ben çok merak ediyorum o duyguyu biliomusun Çok güzel olmalı.
Tadarız umarım.Sana bol yumurtalı günler :)) Bol süt iç yumurta geliştiriomuş bak.
Bende bi kaç güne Pozitif olcam inşallah.bENDE SENİN GÜZEL GÜPGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM.kÇib

BENİM HALA UMUDUM VAR....HALA...

bende bu ay dr değiştiricem sanırım bakalım 28 yada 29 da hastalanırsam 3.günü farklı bi dr gidicem belikde bu kez uğurlu gelir kan testi negatif ama hala umudum hastalanmamak da.....

Doktorun içine sinmiyorsa değiştir bencede.Ben öyle yaptım bu daha içime sindi.
Dilerim ki hasta olmazsın
Olursanda yalnız olmadığını bil.Birbirimizi biz anlarız ancak.Bu günlerde yorma sen yine de kendini belli olmaz belki tutunmaya çalışıodur.

biliyorum onların hepsını bende yaşadım hep acı husran bakalım benım kı ne olacak umıtlı degılım eger olmazsa tekrar tedavi ama aşılma yaptırmayacagım iğne tedavisi olacak hayırlısı olsun elimzden gelen hiçbirşey yok..ben kullandım iğneyi yumurtaları buyutuyo ve ardından çatlatma daha ii diyorlar ama faydasını göremedik..herşeyın hayırlısı...

çok sağol gerçekden moral olarak çok çökmüş durumdayım ama hala belki hastalanmam diye dua ediyorum ama hata bende aşılamadan sonra hiç dinlenmedim bayram temizliği ve hızlı yürüyüş bile yaptım suç bende yani...:Roflol:

sen ne yaptın hastalandınmı belki senin de hala bi ümit vardır.

canım benım inşallah bunda olacak hayırlısı ıle benımde bugun adet olmam gerkıyodu ama tık yok ilaçlar geçıktırı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…