- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
üzülme canım yanlız değilsin bende kan testi yaptırdım biraz önce sonuç negatif ama hastalanmazsam salı tekrar test yaptır dedi dr.:çok üzgünüm:
merhaba bende 7. yılıma girdim evliliğimde bizimde bebeğimiz olmuyor du eşimde varikosel vardı bende ise yumurtlama ve adet düzensizliği böyle olunca Bir dünya ilaç kullanmamız ve eşimin ameliyat olması gerektii.
2005 temmuzda aşılamaya karar verildi ama tutmadı bir ay sonra tekrar başlayacaktık ama ortam ve arkadaş değişiklikleriyle bu yazıda gecirelim seneye başlayalım dedik ve aşılamadan 3 ay sonra tekrar adet düzensizliği başladı
SANMIŞTIKKİİİİİİİİİİİİİİİ
meğer hamileymişim anladımki ne aman aklından çıkartıp olmuyo düşüncesinden uzaklaşırsan o kadar kolay gerçekleşiyomuş
şimdi çınar 15 aylık oldu zorlu bulantılı ve düşük tehdidiyle geçti ama sonunda kucağıma meleğimi aldım
UMARIM HEPİNİZİN DİLEKLERİ GERÇEKLEŞİR VE BEBEKLERİNİXZİ ALIRSINIZ KUCAĞINIZA
BİRAZ SABIR VE RAHATLIK LÜTFEN BELKİ ÇEKİLEN BU ACI VE STRESLER BOŞUNADIR
Seda♥Recep;1319220 .!.:bende bu ay klomen + pregnly+ aşılama = beklemedeyim
moralim bozuk tutmadı gibi
bende2. deneme pregon+pregnly+aşılama
darkinlife ben sana mesaj attıktan sonra adet oldum pazar günü iğnelerime başlayacağım bakalım inşallah yumurtacıklarım güzel büyürler ve sonrada bana bebiş olarak gelirler. sanki ben bu ay daha bir pozitifim inşallah tedavimin sonucunu alana kadar hep böyle devam eder ve pozitif sonuç almakla daha da bir mutlu olurum hadi hayırlısı... güzel haberlerini bekliyorum canım görüşelim muhakkak
bende bu ay dr değiştiricem sanırım bakalım 28 yada 29 da hastalanırsam 3.günü farklı bi dr gidicem belikde bu kez uğurlu gelir kan testi negatif ama hala umudum hastalanmamak da.....
Ben akşam üstü çok ağladım neden bilmiyorum da moralim hiç yok.
İğnelere hemen başlanıyormu bende yarın olurum adet.Doktor bu ay iğne vercek bana da.
Daha önce hiç iğne kullanmadım kaçıncı gün kullanıosun? Kaç günde bir felan?
Ya bide iğnenin haptan farkı ne?Biliyomusun?
Hadi bakalım inşallah iyi gelişir yumurtacıklar.Bak millet ne güzel seri üretim yapıo biz çok tembelis :)
Hayırlısı tabiki olacak birgün elbet.Ben çok merak ediyorum o duyguyu biliomusun Çok güzel olmalı.
Tadarız umarım.Sana bol yumurtalı günler :)) Bol süt iç yumurta geliştiriomuş bak.
Bende bi kaç güne Pozitif olcam inşallah.bENDE SENİN GÜZEL GÜPGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM.kÇib
BENİM HALA UMUDUM VAR....HALA...
Doktorun içine sinmiyorsa değiştir bencede.Ben öyle yaptım bu daha içime sindi.
Dilerim ki hasta olmazsın
Olursanda yalnız olmadığını bil.Birbirimizi biz anlarız ancak.Bu günlerde yorma sen yine de kendini belli olmaz belki tutunmaya çalışıodur.
Doktorun içine sinmiyorsa değiştir bencede.Ben öyle yaptım bu daha içime sindi.
Dilerim ki hasta olmazsın
Olursanda yalnız olmadığını bil.Birbirimizi biz anlarız ancak.Bu günlerde yorma sen yine de kendini belli olmaz belki tutunmaya çalışıodur.
sen ne yaptın hastalandınmı belki senin de hala bi ümit vardır.
evet malesef hastalandım.Yarın hemen yeni aşılamaya başlayacağız.
Sen de ne temizliği ne hızlı yürümesi canım naptınn?
Walla benim kocam ayağa bile kaldırmıyo beni aman yat dio.
Kalkma sende dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?