Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım inşallah bunda olacak hayırlısı ıle benımde bugun adet olmam gerkıyodu ama tık yok ilaçlar geçıktırı mı?

Sanmam ilaçların geciktireceğini.Belki strestendir.
İlaçlar gebelik belirtilerini yaşatıyo bildiğim kadarıyla da bende geciktirmedi.
Hadi bakalım inşallah gecikir de hamiş kalırsın

canım benım ya sizde olmazsanız ben evde kafayı yerim valla iyi ki varsınız:)

Cidden çok iyi oldu bu siteyi keşfettiğim bende çok rahatlıyorum.Bir çok arkadaşım oldu kısa zamanda.
Ben yarın iğnelerime başlayacağım.Tüp bebek bölümüne bu konuyu açtım Gonal f bu konuda bilgisi olanlar ordan yazarlarsa çok sevinirim.Ben arama yaptımda hep bölük pörçük bi yerlerde geçiyor bu konu.
Bana şans dileyin bu ay gerçekten zor bir süreç.
Birbirimize destek olalım herzaman.
Mehay nerelerde naptı acaba?

darkinlife olmadı be bugun idrar testı yaptırdım negatif dedi hemşire neden adet olmadım peki niye ya ama kısmet degılmış hayırlısı olsun adet olmazsam kan testı yaptıracagım

Aman canım yaa sende idrar testimi yaptırdın bende kan sandım.Biz kan testinin sonucunu duyana kadar hala umutluyuz.Dur bakalım hele bi onu da görelim.Belki geç olmuştur döllenme bilemeyiz ki kan testine kadar stres yapma daha..rahat tut içini.Çıkmayan candan umut kesilmezz
İnşallah sen olursun bu günlerde pek verimsiz geçiyo kulüp sanki (
Hayırlısıyla olur inşallah.
darkinlife olmadı be bugun idrar testı yaptırdım negatif dedi hemşire neden adet olmadım peki niye ya ama kısmet degılmış hayırlısı olsun adet olmazsam kan testı yaptıracagım

kızlar bende daha hastalanmadım:) p.tesi dr da randevum var bakalım ne olacak. c.tesi de kan testi yaptıracağım.Belki progestandan gecikti diyorum ama o da bugün bitti belki şimdi hastalanırım((

İnşallah çifter çifter olur bayramlarımız.Cumartesiyi bende doktorumla görüşmek için bekliyordum.Foliküller iyi olur umarım.Şimdi seni de bekliyoruz.Cumartesi iyi güzel bi haberle gelirsin inşallah.Umudumuz sizsiniz bizden bi ay daha geçti.Yaklaşıyoruz hadi bakalım..
belki birlik de güzel haberler veririz.Çifte bayram yaparız inşallah....

arkadaşlar ya çok üzülüyorum az önce hastalandım.bu ayda böyle geçti.
c.tesi ye gerek kalmadı artık.
Biliyorum üzülme desemde üzüleceksin ama bi adım daha yaklaştın bebeğine sakın pes etme ve moralini bozma.
Seni yıkmayan acı seni güçlendirmeli..
Allah hepimize hayırlı bebişler verir inşallah.

[QUOTE=amatıs;1367944]belki birlik de güzel haberler veririz.Çifte bayram yaparız inşallah....[/QUOTE]

inşallah yarın kan testı yapacagım bakalım hayırlısı

arkadaşlarım inş herkes birbirine ii haberler verir bende yaptıracam bu ay inş bi aksilik çıkmazsa ahhh ahhhh inş kavuşuruz yavrularımıza öpüyorm sizi:teselli:

Biliyorum üzülme desemde üzüleceksin ama bi adım daha yaklaştın bebeğine sakın pes etme ve moralini bozma.
Seni yıkmayan acı seni güçlendirmeli..
Allah hepimize hayırlı bebişler verir inşallah.

bu ay ara verdim bakalım kendi haline bırakacağım.
bu arada siz devlet hastanesinde nasıl yaptırıyorsunuz yani direk gidip aşılama yaptırmak istediğinizi mi söylüyorsunuz.yoksa onlar uygun görürse mi yapılıyor.özelde çok masraflı oluyo da.CADIARZU

Üniversite hastanesine gitmiştim 2 yıl önce ne kadar korunduğunu felan soruyorlar ne kadar süredir çocuk istediğini felan, sonra birtakım tetkikler yaptırıyorlar.Ve sonuca göre karar veriliyor.Bizim sonucumuza göre 6 ay daha kendiniz deneyin olmazsa aşılama dediler.biz baya bekledik 6 aydanda fazla.
Biz direk karar veremiyoruz.Başka bi arkadaşımda aynı yere gitti onlara dirk tüp bebek demişler spermiyogram çok kötü olduğundan.
Evet sosyal bir güvenceniz varsa epey farkediyor.Benim ilaçlar 800 felan tuttu biz 200 kadar ödedik gerisini devlet ödedi.
aşılamada da sperm yıkama ücretini ödüyoruz sadece geri kalanını devlet karşılıyor.o da 140 ytl felan.
Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…