Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ARKADAŞLAR uzun zamandır yazılarınızı okuyordum ama konuşmalara katılamıyordum.bende aynı 3,5 yıllık evlıyım hala çocuk sahıbı olamadım ama ben evlılıgımın ılk sekız ayında doğum kontrol ilacı kullanmıştım (keşke kullanmasaydım)ama o engellemıyo çunku biçok tanıdıgım kullandıgı halde çocuk sahıbı olabıldı.şimdi sebebi bilinmeyen infertilite teşisi kondu hiç bir sorun yok bakalım aşılama denıycez hayırlısı olsun.yalnız arkadaşlar bu ay tam bır hafta erken regl oldum.acaba bebiş olabilirmi :) umut dünyası naparsın.....
görüşmek üzere hoşçakalın arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende 1 kez aşılama oldum ama tutmadı 2.denemedeyiz inşallah yumurtalarım iyi olur bu ayda aşılama olurum. İnşllah isteyen herkeze verir RABBİM.

Hoşgeldin canım aramıza.Doğum kontrol ilacından değildir canım kendini boşuna üzme.Çünkü ben hiç ilaç kullanmadığım halde benim olmadı.Bi hafta önce regl olman belki stresten olabilir.
Aşılamayı ne zaman yaptırcaksın? Bol şanslar sana.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende 1 kez aşılama oldum ama tutmadı 2.denemedeyiz inşallah yumurtalarım iyi olur bu ayda aşılama olurum. İnşllah isteyen herkeze verir RABBİM.

Sende hoşgeldin aramıza cesminazcım.Benimde bir önceki denememde olmadı belki bu sefer.. kasım ayı bizim ayımız olur :) İnşallah herkesin gönlündeki gerçek olur.Tecrübelerini paylaş bizimle.Yine görüşelim.

arkadaşlar inşallah ikiniznde bu ay tutar.ben bu ay ara verdim dr da gitmiycem.
sıkıldım artık önümüzdeki ay bende yaptırırım heralde.

Her nerede bebek isteyen varsa allah gönlüne göre sağlıklı bebekler nasip etsin...

yanişöyle bende bir sorun yok. eşimde sperm yapısı sınırdaçıktı hareketlilikte yavaş. varikosel yüzünden dr olmazsa biraz daha dene olmadı aşılama yaparız dedi. ben merak ettim bu durumda yumurta uyarıcı ilaçlar kullansam ama aşılama yaptırmasan hamile kalma şansım varmıdır? yani sadece ilaçlarla

Elbette var bende aşılamadan önce ganophene kullanmıştım bir ay,dene tabi.yarım saat önce kahve içir eşine hareketliliğe faydası oluyormuş.

allah yardımcın olsun darkinlife güzel haberlerinin takipçisiyim bende perşembe günü akşam olacam inşallah.. artık beraber bekleriz

Evet ya ne güzel birlikte bekleyeceğiz biz KK ne çifte sürpriz yapalım senle en iyisi şşşş duymasınlar :)
Olur inşallah bende çok da heyecan kalmadı sanki

Amin canım hepimize inşallah.
Benim bu ay tutmazsa ben ne yapacağım daha karar veremedim bekleyip laparoskopi yapmak, yarayı dondurmak seçenekler arasında ya bakalım bi 14 gün geçsin önce.

Bugün aşılamamı oldum ama yumurta taşıyan kese büzüşmemişti acaba çatlamadımı daha??
Karşılaşan varmı böyle bir durumda doktor küçülmesi gerekirdi dedi hala 18 di.
Daha önce hiç öyle olmamıştı büzüşüyordu bu sefer iğne kullandım ondanmı oldu acaba? Çatlarmı dersiniz arkadaşlar?
off off

olmadı darkinlife olmadı....
ne bu böyle şimdiden kendini bu kadar gerersen 14 gün nasıl geçecek? rahat olacaksın ve bol bol dua edeceksin. allahım bizim de yüzümüzü güldürecek bu ay....

olmadı darkinlife olmadı....
ne bu böyle şimdiden kendini bu kadar gerersen 14 gün nasıl geçecek? rahat olacaksın ve bol bol dua edeceksin. allahım bizim de yüzümüzü güldürecek bu ay....

Hiç olmuyor açıkçası yapamıyorum.
Sabırlı olmak lazım ama zor
Psikolojik olarak çok zor bir süreç.Birde doktorum canımı sıktı doğru dürüst oturup konuşamıyoruz biz zaten il dışından gidiyoruz birde şikayetlerimi tam anlatamıyorum.değiştirsem mi acaba?
Bugün çok gaz var hep ilaçlardan oluyor galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…