- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
İyi fikirinşallah güzel haberlerini az kaldı canım...
aşılananlar kulübü mü kursak ne?
ARKADAŞLAR uzun zamandır yazılarınızı okuyordum ama konuşmalara katılamıyordum.bende aynı 3,5 yıllık evlıyım hala çocuk sahıbı olamadımama ben evlılıgımın ılk sekız ayında doğum kontrol ilacı kullanmıştım (keşke kullanmasaydım)ama o engellemıyo çunku biçok tanıdıgım kullandıgı halde çocuk sahıbı olabıldı.şimdi sebebi bilinmeyen infertilite teşisi kondu hiç bir sorun yok bakalım aşılama denıycez hayırlısı olsun.yalnız arkadaşlar bu ay tam bır hafta erken regl oldum.acaba bebiş olabilirmi :) umut dünyası naparsın.....
görüşmek üzere hoşçakalın arkadaşlar....
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende 1 kez aşılama oldum ama tutmadı 2.denemedeyiz inşallah yumurtalarım iyi olur bu ayda aşılama olurum. İnşllah isteyen herkeze verir RABBİM.
bizde kk bünyesinde kurarız kulübümüzü... ne de olsa ilk göz ağrımız ama dimi?
yanişöyle bende bir sorun yok. eşimde sperm yapısı sınırdaçıktı hareketlilikte yavaş. varikosel yüzünden dr olmazsa biraz daha dene olmadı aşılama yaparız dedi. ben merak ettim bu durumda yumurta uyarıcı ilaçlar kullansam ama aşılama yaptırmasan hamile kalma şansım varmıdır? yani sadece ilaçlarla
allah yardımcın olsun darkinlife güzel haberlerinin takipçisiyim bende perşembe günü akşam olacam inşallah.. artık beraber bekleriz
arkadaşlar inşallah ikiniznde bu ay tutar.ben bu ay ara verdim dr da gitmiycem.
sıkıldım artık önümüzdeki ay bende yaptırırım heralde.
Her nerede bebek isteyen varsa allah gönlüne göre sağlıklı bebekler nasip etsin...
olmadı darkinlife olmadı....
ne bu böyle şimdiden kendini bu kadar gerersen 14 gün nasıl geçecek? rahat olacaksın ve bol bol dua edeceksin. allahım bizim de yüzümüzü güldürecek bu ay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?