Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşım.hemen kendimden bahsedeyim.iki yıllık evliyim.27 yaşındayım.ebeyim.bir yıldır çocuk için tedavi görüyorum.pkos luyum malesef.9 ay hap kullandım olmadı.iki aydır gonal-f iğne kullanıyorum ve aşılama yapılıyo.ilk aşılamam tutmadı.ayın 17 ve 18 inde ikinci aşılamamı oldum.bu sefer çift aşılama yapıldı.beklemedeyim.sıra sendeeeee

bende senin mesajını arıyodum,durumunu öğrenmek için:)prolaktinim yüksekti benim,ilaç kullandım düştü.eşimde de sperm azlığı ve hareket sorunu vardı,o da ilaç kullandı.bende 9 haziranda ilk aşılamamı oldum. 21mil ve &95 hareketli sperm verildi.yarın test yaptıracağım.ama sanki belim ağrıyor,regl olacakmışım gibi...benim hikayem de bu:(

bende senin mesajını arıyodum,durumunu öğrenmek için:)prolaktinim yüksekti benim,ilaç kullandım düştü.eşimde de sperm azlığı ve hareket sorunu vardı,o da ilaç kullandı.bende 9 haziranda ilk aşılamamı oldum. 21mil ve &95 hareketli sperm verildi.yarın test yaptıracağım.ama sanki belim ağrıyor,regl olacakmışım gibi...benim hikayem de bu:(

inşallah mutlu haberi verirsin bizlere canım.hayırlısı olsun.pozitif sonucu alınca unutma bizi buralarda olurmu

şimdi benim bugün 14.günüm değil mi,aşılama günü 1.gün sayılıyor.bugün idrarla test yaptım,tek çizgi çıktı,henüz belli olmaz idrarda ama,dayanamadım...inşallah kanda pozitif çıkar...hepimizin

Back
X