Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nolur bu kadar yıpratmayın kendinizi negatif sonuç alanlardan biriyim 2. aşılama da olmadı bende bitik durumdayım ama üzül üzül nereye kadar eninde sonun da bizimde bebişlerimiz olacak merak etmeyin sadece allahımıza sığınıcaz başka çaremiz yok....
berenbozcum,özoşcum,elalım acınızı paylaşıyorum ama içimizde ki ümüt hiç bitmemeli ve sonunda bizde anne olucaz ve bu günleri hep anıcaz
sevgiyle kalın....a.s.

Canim Bugün Drumda Beni Hüsrana Uğratti 1 Yil Boyunca Bişiniz Yok Die Bana Tedavi Uyguladi Sonra Aşilama Esnasinda Eşinde Problem Var Demişti Bugünse(hemde O Esnada Kayinvalidemde Vard) Sende Yumurtlama Problemi Var Ondan Olmuyor Dedi Güvenim Hiç Kalmadi O Zaman Biz Sorunluysak Bir Yil Bizi Niye Oyaladin Ikincisi Bende Sorun Varsa Nie Tedavi Etmedin De Aşilama Yaptin Bu Ayda Yokmuş Tatile çikacakmiş Aşilamam Da Kaldi Ve Sanki Tüpbebek Le Ancak Olacakmiş Gibi Bir Izlenim Verdi Ya çocuktan Falan Vazgeçeyim Diyom Ama Drumu Kesin Değiştiricem Halbuki Ona çok Güvenmişti
M Bu üzgün Zamanimda Bide üstüne O Tuz Serpti Yarama Içim Yaniyo Canim çok Aciyo Bu Saatten Sonra Hangi Dr A Güvenebilirim Ki Ben Artik

selam özoşum.aşılamadan önce bakmadımı ki yumurtan oluşmuş mu,ne kadar büyümüş diye.dr uu kesin değiştir,ve hemen tüp bebek düşünme.umudumuzu kaybetmeyeceğiz,tabiki bizimde olacak bebeklerimiz.üzülme artık lütfen,ayağa kalk ve mücadelene devam et.

berenboz .özoşum83 kızlar panik yapmayın daha gençsiniz .herşey yani doğa karşı şanslısınız.sizlerin her yeri çocuk .OLACAK AMA MUTLUKA OLACAK.ben btrklc ablanız buna inanıyom ne olr kendinizi üzmeyin.:içelim:

günaydın arkadaşlar görüyorum ki ümitsizlik hat safhada diğer arkadaşlarıma katılıyorum lütfen moraliniz yuksek olsun sabırlı olun.bende 1 aşılama ve negatif alanlardanım.2.5 yıldır uğraşıyoruz ama kendimizi üzersek bebişlerimiz kimden destek alıp gelicekler hadi kızlar toplanın zaman ağlama zamanı değil güçlü olmalıyız.bizler birer anne adayıyız.hepinize sevgiler

Canim Bugün Drumda Beni Hüsrana Uğratti 1 Yil Boyunca Bişiniz Yok Die Bana Tedavi Uyguladi Sonra Aşilama Esnasinda Eşinde Problem Var Demişti Bugünse(hemde O Esnada Kayinvalidemde Vard) Sende Yumurtlama Problemi Var Ondan Olmuyor Dedi Güvenim Hiç Kalmadi O Zaman Biz Sorunluysak Bir Yil Bizi Niye Oyaladin Ikincisi Bende Sorun Varsa Nie Tedavi Etmedin De Aşilama Yaptin Bu Ayda Yokmuş Tatile çikacakmiş Aşilamam Da Kaldi Ve Sanki Tüpbebek Le Ancak Olacakmiş Gibi Bir Izlenim Verdi Ya çocuktan Falan Vazgeçeyim Diyom Ama Drumu Kesin Değiştiricem Halbuki Ona çok Güvenmişti
M Bu üzgün Zamanimda Bide üstüne O Tuz Serpti Yarama Içim Yaniyo Canim çok Aciyo Bu Saatten Sonra Hangi Dr A Güvenebilirim Ki Ben Artik

özoşum aşkolsun sana.o yazımı boşuna mı yazdım,size örnek umut olsun istedim.birisi bana anlatsa inanmıycam olaylar o kadar hızla değişti ki .yazım uzun oldu diye bu kadar yazmıştım.mesela bu çift doğulu olduğu için imam nikahı ile duruyorlarmış,kızcağız resmi nikah isteyince çocuk olursa yaparım demiş.ben deliriyordum bunları duyunca.buna rağmen ev almışlardı kızcağız 1 odayı çocuk odası yaptırmış duvarları bebekli bordürlerle süsletmiş.UMUDUNU YİTİRMEDİ .hamileyken resmi nikahlarını yaptırmışlardı.bayanın yaşı 33 dü.

kızlar daha genciz yaaaaaa ne bu umutsuz umutsuz üzgün yazılar..:oklava:
hadi toparlanın bakalım süprizzzzz
aaaaaaaa sopamı alcam elimeee hepinizin popişlerine patlacamm heee :oklava:

şaka biyana ama bende 3 negatif aşılama atlattım ...
şuan da tüpbebek heyet raporumun hazırlanması için çabalıyorum
bende çok üzüldüm ağladım yeri gelinece .. ama allah şükredelim o ne aylerse güzel eyler bizede o mutluluğu bigun verecek ayakta ve umtulu olmamız lazımmmm bu iş umutsuz olmuyor :1no2: yerimseniben

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhabalar
kızlar allah inşallah bize bu güzelliği yaşatacak:emir_bebek:
ama asla umudumuzu kaybetmeyelimmsüprizzzzz
hepiniz sağlıcakla kalın
kenidnize iyi bakınnnna.s.

olmayacaksa olmaz
olacaksa da bişeyler sebep olur
önemli olan hayatı ne kendinize ne de eşinizze zehir etmemek yaşadığınız anın tadını çıkarmaktır
allahım seni doğuracağıma taş doğursaydım diyeceğimiz evlatlarda verebilir öyle olmasındansa varsın hiç olmasın
6 yıllık evliyim ve kaç yıldır tedavi görüyorum en son tüp bebek dediler ama ben bu esnada şunu anladım olması gereken zaman gelmeden olmayacak bu bebek... sabırla ve duayla beklemek gerek
sabır çok zor ama inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntıları unutacağız allah hepimzin yardımcısı olsun

özoşum aşkolsun sana.o yazımı boşuna mı yazdım,size örnek umut olsun istedim.birisi bana anlatsa inanmıycam olaylar o kadar hızla değişti ki .yazım uzun oldu diye bu kadar yazmıştım.mesela bu çift doğulu olduğu için imam nikahı ile duruyorlarmış,kızcağız resmi nikah isteyince çocuk olursa yaparım demiş.ben deliriyordum bunları duyunca.buna rağmen ev almışlardı kızcağız 1 odayı çocuk odası yaptırmış duvarları bebekli bordürlerle süsletmiş.UMUDUNU YİTİRMEDİ .hamileyken resmi yaptırmışlardı.bayanın yaşı 33 dü. sağolun hepiniz ama dün kolay atlatacağım bi gün değildi yani druma güvenim kalmadı burda ondan daha iyisi varmıdır bilmiyorum inanın drumdan çıktıktan sonra korunmayı bile düşündm 1 sesnedir kandırılmöış gibi hissetim kendimi şimdi kime giderim neyleyim bilmiyorum ama 1 senedir çocuk çocuk diye kendimi de eşimi de yıprattım artık düşünmüycem birazda bugünlerimin tadını çıkarıcam dünkü yazını eşimiede anlattım oda en ufak belirtide hamileyim die kuruyosun kafanda bak tvde gösteriyorlar millet kusuyo sonra hamile old ortaya çıkıyo sen hiç kusmadın ki bugüne kadar bi kusta sonra değerlendirelim bu günümün en şeker espirisiydi bayağı güldüm haklısınız hepiniz çok kurcalamanın alemi yok ben kendi haline bırakacam bir süre ve hayatımın tadını çıkarıcam drlara güvenim kalmadı

kuzucuklar biz hep karamsar olursak,umutsuz olursak aksilikler peşimizi hiç bırakmaz ben bunu bizzat yaşadım ama boşu boşuna olduğunu gördüm çünkü o zaman dahada kötü oluyo metabolizma bile duruyo...
:bbo:tatlicadiarzu
hadiiiii biraz canlanın amaaaaaa zenanımmm doğru sölüyooo bölee üzülerekkk olmaz pozitif olucaz ki bebişlerimiz gelsinnn hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve üzülerek ağlayarak hiç bir yere varamıyoruz unutmayalım biz anne olucaz allahın izniyle öpüyorum sizi
sırnaşık şey:teselli:

olmayacaksa olmaz
önemli olan hayatı ne kendinize ne de eşinizze zehir etmemek yaşadığınız anın tadını çıkarmaktır
allahım seni doğuracağıma taş doğursaydım diyeceğimiz evlatlarda verebilir öyle olmasındansa varsın hiç olmasın
6 yıllık evliyim ve kaç yıldır tedavi görüyorum en son tüp bebek dediler ama ben bu esnada şunu anladım olması gereken zaman gelmeden olmayacak bu bebek... sabırla ve duayla beklemek gerek
sabır çok zor ama inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntıları unutacağız allah hepimzin yardımcısı olsun

evt canım haklısın ne zaman gelceklerse hayırlılarsa gelsinler kapımız hep açık çünkü

ya aslında önceki yazımı okumuşsan bebişko ben regl olmama değil drumun gözümden yalancı konumuna düşmesine üzüldüm am şunuda anladım onlarda insan kimileri öylelerinin yüzünden sevdiklerini kaybediyorlar hastanede birkıp çıkıyorlar çok şükür benim kaybettiğim bişi yok

olmayacaksa olmaz

aaa morgulcum senı aramızda gormek çok gusel canım ya nerelerdesin bakim sen :)
bizede 3aşılama tutmayınca tüpbebek dediler..allahın izniyle inşallah anne olacağız :)
gel boyle ya aradabir

herkese merhabalar
kızlar allah inşallah bize bu güzelliği yaşatacak:emir_bebek:
ama asla umudumuzu kaybetmeyelimmsüprizzzzz
hepiniz sağlıcakla kalın
kenidnize iyi bakınnnna.s.

evet kayracıım haklısın ...süper şekilde pozitifsin kız sen HELAL VALLA Şeniz

kuzucuklar biz hep karamsar olursak,umutsuz olursak aksilikler peşimizi hiç bırakmaz ben bunu bizzat yaşadım ama boşu boşuna olduğunu gördüm çünkü o zaman dahada kötü oluyo metabolizma bile duruyo...
:bbo:tatlicadiarzu
hadiiiii biraz canlanın amaaaaaa zenanımmm doğru sölüyooo bölee üzülerekkk olmaz pozitif olucaz ki bebişlerimiz gelsinnn hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve üzülerek ağlayarak hiç bir yere varamıyoruz unutmayalım biz anne olucaz allahın izniyle öpüyorum sizi
sırnaşık şey:teselli:

zenannn kuzummm nerelerdesin yaaaa
özelden hiç msjda atmamışsınn ösledim çokkk

canım burdayım :)) bende senı ozledimmmmmmmmmm

selam kızlar
karamsarlıkta benim de üzerime yoktur
ama bugünleride yaşayacakmışız demekki
rabbim dermensız dertlerle bizi sınamasın yeterki

demiraycım Nasılsın cnm
bende aslında çok pozitif sayılmam baya karamsarımdır ama anladımki karamsar olmakla elime Hiç bişe geçmicek hatta anladımki kendimi yıpratıyorum karamsarlıkla bebek olması için pozitiflik ve umursamazlık moral çok önemli...

ya aslında önceki yazımı okumuşsan bebişko ben regl olmama değil drumun gözümden yalancı konumuna düşmesine üzüldüm am şunuda anladım onlarda insan kimileri öylelerinin yüzünden sevdiklerini kaybediyorlar hastanede birkıp çıkıyorlar çok şükür benim kaybettiğim bişi yok

okudum bitanem haklısın ama hepimiz bazen bu tutarsızları yaşıyoruz sen daha yolun başındasın ne dr lar gördük umutsuzluk vermekten başka bişi yapmayan ama eninde sonunda olacaksa oluyo yani allah istedikten sonra kendiliğinden bile hamiş kalırsın işte bizim yaptığımız şey tedbir bizden takdir allahtan diyoruz sakın merak etme olacak sonunda ve halimize şükretmeliyiz allah bunu unutturacak dert vermesin diye dua etmeliyiz beterin beteri var kuzucum öptüm Şeniz

zenann canım teoride birçok şeyi kabul edebiliyorum ama iş pratiğe gelince bazen böyle gel-gitler yaşıyorum malesef
3-4 gündür sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum
bugün aşılamamın 11.günü ve galiba regl olucam

aaa morgulcum senı aramızda gormek çok gusel canım ya nerelerdesin bakim sen :)
bizede 3aşılama tutmayınca tüpbebek dediler..allahın izniyle inşallah anne olacağız :)
gel boyle ya aradabir

evet kayracıım haklısın ...süper şekilde pozitifsin kız sen HELAL VALLA Şeniz

canım burdayım :)) bende senı ozledimmmmmmmmmm

demiraycım Nasılsın cnm
bende aslında çok pozitif sayılmam baya karamsarımdır ama anladımki karamsar olmakla elime Hiç bişe geçmicek hatta anladımki kendimi yıpratıyorum karamsarlıkla bebek olması için pozitiflik ve umursamazlık moral çok önemli...

iyi olmana sevindim canım hepinizi pozitif görmek çok güzel bende gayet iyiyim allah bizede anne olmayı nasip edecek inşallah öptüma.s.

Back
X