- 13 Mayıs 2017
- 5
- 0
- 1
- 50
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.141
Allah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlarÖncelikle Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.
24 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz ama daha o müjdeli haberi alamadık malesef bu ay klomen kullandım 11.günümde vajinal muayene de 22mm yumurta gördü doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vurulalı 14 gün oldu ağrılarım var adet olacak gibiyim. Size asıl sorum şu adet olursam bu ay aşılma düşünüyoruz çünkü eşimin son test sonuçlarında ileri hareketli %9 morfoloji %6 çıktı artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Eşim devlet memuru aşılamayı Üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmak için ve heyet raporu almak için neler gerekli çok araştırdım ama net bi cevap bulamadım lütfen bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum