Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öncelikle Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.
24 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz ama daha o müjdeli haberi alamadık malesef bu ay klomen kullandım 11.günümde vajinal muayene de 22mm yumurta gördü doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vurulalı 14 gün oldu ağrılarım var adet olacak gibiyim. Size asıl sorum şu adet olursam bu ay aşılma düşünüyoruz çünkü eşimin son test sonuçlarında ileri hareketli %9 morfoloji %6 çıktı artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Eşim devlet memuru aşılamayı Üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmak için ve heyet raporu almak için neler gerekli çok araştırdım ama net bi cevap bulamadım lütfen bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum
Allah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlar

Allah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlar

Günaydın, güzel dilekleriniz için.
Eşimin değerleri de çok yüksekti. Tabiki kısmet
Allah ol derse olur, yapacak birşey yok.
Adet olsam rahatlayacam da. Karnımda savaşlar gidiyor, çatlıyor patlıyor, ama bir tık yok :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandıktan sonra bu sonuçlarımız çıktı zaten daha önce ileri haketli%1 di ve bize herşey normal diyorlardı kendi araştırmalarımla bulduğum kürlerle yükselttik şimdide vitamin desteği neofortil kullanıyor eşim bugün 2. Klomen tedavime başladık inşallah buay olur

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandıktan sonra bu sonuçlarımız çıktı zaten daha önce ileri haketli%1 di ve bize herşey normal diyorlardı kendi araştırmalarımla bulduğum kürlerle yükselttik şimdide vitamin desteği neofortil kullanıyor eşim bugün 2. Klomen tedavime başladık inşallah buay olur
Günaydın.
Bşzde de 6-7 ay önce analiz verdik Eşimde %2 sperm vardı. Genel sperm yanı. İlaçlarla tedaviye basladı. Keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezi de ben ekledim. Ve yükseldi.
İlk asılamaya yıkamadan sonra %40, 2. Aşılamada %60 sperm ile girdik. Ama olmadı :)
Bugün adet oldum.2 gün sonra muayene olacak herhalde.doktorumu arayacam.
Hayırlısı artık hepimiz için

InsAllah Rabbimiz duyar Senizi de hamile kalirsiniz,Allah razi olsun

Merhaba 10 yasinda oğlum var 5 yıldır 2 .çocuğu istiyoruz olmadı 2 mayısta aşılama yatırdık. 1 hafta Yumurta coğaltıcı hap kullandım 6 tane yumurtam oldu .catlatma iğnesini vuruldum ve ertesi gün aşılama oldum.esimin 30 milyon sperm %85 hareketlilik vardı. Ama bugün hastalandim . .

Merhaba 10 yasinda oğlum var 5 yıldır 2 .çocuğu istiyoruz olmadı 2 mayısta aşılama yatırdık. 1 hafta Yumurta coğaltıcı hap kullandım 6 tane yumurtam oldu .catlatma iğnesini vuruldum ve ertesi gün aşılama oldum.esimin 30 milyon sperm %85 hareketlilik vardı. Ama bugün hastalandim . .
Merhabalar, geçmiş olsun.
Bizde de bu ay sonu 3. Aşılama olacak.1 yıldır evliyiz.yasım 38. Eşim ve bende de herşey yolunda, ama aşılamanın 18. Günü adet oldum. Siz erken olmuşsunuz. Lekelenme değil dimi

Bizim 3. Deneme tutmazsa bırakacam artık. 4. De yapılabilşyormus fakat peşpeşe 3 aşılama beni hem bedenen hem de psikolojik olarak çok yoruyor. İlaçlardan mı bilmiyorum (yunurta geliştirici, çatlatma iğnesi, veya asılama zamanı vajinaya giren hoş olmayan alet ve s.) kadınlığımı unuttum:(

UmutDefne. Teşekkür ederim. Allah en yakın zaman da sanada nasip eder inşallah. Evet biraz dinlen bencede psikolojik olarak çok yikiliyoruz. Belki dinlenmeye çekildiğinde allah nasip eder .

Kızlar bende bu ay başladım aşılamaya. Yumurta çatlatma iğnesi vurulana kadar yada aşılama yapılana kadar ilişki yasak mı acaba???

Back
X