- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.501
Zeynep kamilde bedavaya yaptirdm sadece ilaclari aldm 600 yakin tuttuKızlar hangi hastanede ne kadara yaptırdınız aşılamayı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep kamilde bedavaya yaptirdm sadece ilaclari aldm 600 yakin tuttuKızlar hangi hastanede ne kadara yaptırdınız aşılamayı??
İnşallahAyy cok uzuldum canm allh buyuk umudunu kesme rabbim insallh bu sefer yuzunu guldurur guzl haberlerini aliriz :)
Bende arife gunu ogrenicem insallh pes peseyiz :)Aşılamamı oldum. Sonuç bayramın 1.günü. Siz ne zaman öğreneceksiniz??
Hadi hayırlısıBende arife gunu ogrenicem insallh pes peseyiz :)
Nasil gecti peki agrili bi islem degil ama bide kac mm di yumurtanHadi hayırlısı![]()
Güzel geçti diyemem. Kateteri bi türlü takamadı. Mecbur spekulumdan şırıngayla spermi gönderdi. Rahmin içine giremedi yani. Vajinaya bıraktı malesef.Nasil gecti peki agrili bi islem degil ama bide kac mm di yumurtan
Dün 20 ml di. Çatlattık. Bugün bakmadı. Diret aşılama yaptı.Nasil gecti peki agrili bi islem degil ama bide kac mm di yumurtan
Dün 20 ml di. Çatlattık. Bugün bakmadı. Diret aşılama yaptı.[/Q
Aa kotu olmus uzuldum ya ama biraz bile gitse olur siz calismalari devam ettirin bence bide devlettemi oldun banada bakmadan asilama yapti hemn sizin gibi catladigindan emin olamadm
Insallah bayramda bayram yaparsinAşılamamı oldum. Sonuç bayramın 1.günü. Siz ne zaman öğreneceksiniz??
Erken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil miBnmde bugun 11.gunum dayanamadim evde idrar test yaptim negatif canim sikildi kesyfim kacti alisik olumca negatiflere sanki pazartesi gunki kan testimde negstif olcak gibi geliyorcok uzgunum .. Rabbim yardimcimiz olsun o ki yoktan vareden insallah yuzumuz guler de biran once kavusuruz
![]()
İnşallah canım. Hepimiz. Ben henüz yeni başladım beklemeye. Hiç aklımdan çıkmıyorInsallah bayramda bayram yaparsincok zor beklemek
merhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil pekiErken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil mi
Sanırım bende dayanamaz yapardım. Fakat sabretmek lazım. Hiç yapmamış gibi pazartesiyi bekle canım. Yine dikkat etmeye devam et. Sonuç hiç belli olmazBnmde bugun 11.gunum dayanamadim evde idrar test yaptim negatif canim sikildi kesyfim kacti alisik olumca negatiflere sanki pazartesi gunki kan testimde negstif olcak gibi geliyorcok uzgunum .. Rabbim yardimcimiz olsun o ki yoktan vareden insallah yuzumuz guler de biran once kavusuruz
![]()
Aynen bwn supheye giriyorm ister istemz oldumu olmadimi diyeİğne çatlamıştır canım. Benim ondan yana şüphem yok. Senin de olmasın. Evet dr da o gider yolunu bulur falan dedi ama içim rahat etmedi işte. Özel de yaptırdım canım. Medicalpark hastanesinde.
Bendede gogus siskinligi cok var kizlar sizde oyle oldunuz mumerhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil peki
bende hic belirti yokBendede gogus siskinligi cok var kizlar sizde oyle oldunuz mu