Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğne çatlamıştır canım. Benim ondan yana şüphem yok. Senin de olmasın. Evet dr da o gider yolunu bulur falan dedi ama içim rahat etmedi işte. Özel de yaptırdım canım. Medicalpark hastanesinde.

Bnmde bugun 11.gunum dayanamadim evde idrar test yaptim negatif canim sikildi kesyfim kacti alisik olumca negatiflere sanki pazartesi gunki kan testimde negstif olcak gibi geliyor:( cok uzgunum .. Rabbim yardimcimiz olsun o ki yoktan vareden insallah yuzumuz guler de biran once kavusuruz:(

Bnmde bugun 11.gunum dayanamadim evde idrar test yaptim negatif canim sikildi kesyfim kacti alisik olumca negatiflere sanki pazartesi gunki kan testimde negstif olcak gibi geliyor:KK43: cok uzgunum .. Rabbim yardimcimiz olsun o ki yoktan vareden insallah yuzumuz guler de biran once kavusuruz:KK43:
Erken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil mi

Erken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil mi
merhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil peki

Bnmde bugun 11.gunum dayanamadim evde idrar test yaptim negatif canim sikildi kesyfim kacti alisik olumca negatiflere sanki pazartesi gunki kan testimde negstif olcak gibi geliyor:KK43: cok uzgunum .. Rabbim yardimcimiz olsun o ki yoktan vareden insallah yuzumuz guler de biran once kavusuruz:KK43:
Sanırım bende dayanamaz yapardım. Fakat sabretmek lazım. Hiç yapmamış gibi pazartesiyi bekle canım. Yine dikkat etmeye devam et. Sonuç hiç belli olmaz ;)

Back
X