Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle farklı şehirler de olduğumuz için çocuk için fırsatım olmuyor.Henüz hiç doktora gitmedim sorun olmasa da doktorlar istediğimiz takdir de aşılama yaparlar mi ikiz olmasını istesek bu mümkün mü
Eşimle farklı şehirler de olduğumuz için çocuk için fırsatım olmuyor.Henüz hiç doktora gitmedim sorun olmasa da doktorlar istediğimiz takdir de aşılama yaparlar mi ikiz olmasını istesek bu mümkün mü
Sorun yokken neden durduk yere vucuduna fazladan hormon alasin ki canm ilaclar igneler sorun yokken gereksiz ki doktorunda bunu onaylayacagini sanmiyorum maalesef ben tup yaptirdim 2 embriyo transfer ettirmistim ikiz olsun diye ama bir tanesi tutmadi maalesef
Yaaa tabi bende istemem ama eşim farklı bi şehirde yumurtlama dönemine denk gelmedi hiç sanırım 1 yıldır istiyoruz ama sonuç başarısız yaşımda geçiyor gerçi hiç doktora gitmedim belki de bi sorun var onu da bilmiyorum sanırım doktora gitmeye de korkuyorum (