Aşılama AŞILAMA..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
kızlar hemen konuya gireyim........

24 ocakta ilk aadet günüm... aşılamaya başlanılacak... 10 şubatta da ehliyet sınavım..???

bu iğneler kaç gün yapılıyor vs hiç bir bilgim yok ilk aşılamam olacak....
tarihlerin birbirine denk gelme ihtimali ne kadar sizce ne yapayım .. ???

Merhaba canim adetin 2. gunu cagiriyor doktor o zmn baslaniyor tedaviye ignelere falan. 5 gun falan kullaniyorsun tekrar kontrole cagiriyor yumurta gelismismi diye bakmak icin. Tekrardan ilaclari kullanman gerektigini soyluyor doktor. Asilamada adetin 15. gunu gibi yapiliyor bende bu sekildeydi asilamadan 1 gun once falan catlama ignesi yapiliyor onu doktorun soyluyor yumurtanin gelismesine bagli canim insallah guzel bi surec olur ve hayirli haberler alman dilegiyle hakkinda hayirlisi olsun

saolcanım.. benim tahmini 7-8 şubat olacak sanırım :) doktor da ayarlarız dedibakalım inşallah ilk aşılamada olur

Sanirim:) insallah canim rabbim guzel haberler almani nasip etsin
amin canım inşallah...

şimdi öyle topikleri okuyorumda ya milletin 400 mlyonla tutmamış...

bizim 40 milyo hepi topu....

sayı hız her zaamn ço değişkenmiş sanıırm.. bugne kadar ciddi sıkıntbende vardı galiba..yumurtam büyüyüp çatlamıyor... hiç bir şey anlamadım... dna testi de yaptırmadık öyle bir şeyden haberim bile yok....

Aynen canim kismet isi bu isler nasip yani. Benimde anlamadigim konular canim yumurtam yeterince buyuyor mu catliyor mu haberim yok yani. Yani yasayip gorcez canim sadece biraz zaman ve sabir

Aynen canim kismet isi bu isler nasip yani. Benimde anlamadigim konular canim yumurtam yeterince buyuyor mu catliyor mu haberim yok yani. Yani yasayip gorcez canim sadece biraz zaman ve sabir
evet canım sabır haklısın inşllah güzelhaberlerle buluşalım yine :)

Esimin en son yaptirmis oldugu sperm testi canim ben anlayamadim morfolojisi cok mu dusuk sence

bizim testte de normal morfoloji ve anamolmorfoloji kısmı var.... sonra bi ssürü uzun kuyruk yok çift kuyruk senil juvenil diye kısımlar var hepsi yüzde 4- yda 5 doktor hiiç onlara bakmadı bile

Tamam canim gerci bu test gecen sene haziran ayinda yapildi yenilenmis olabilir

Tamam canim gerci bu test gecen sene haziran ayinda yapildi yenilenmis olabilir
aynen canım kesin yenilenmiştir...

ben keçiboynuzu kürü ve havuc suyu kürü kullandıktan sonra yaptırmıştım test hemen arada 2-3 ay fark vardı her şey artmıştı... bizde en son 1 sene önce yaptırdık böyle... şuan eşim saraçoğlunun macununu yiyor sabah akşam.. yarında inşallah tekrar havuç suyuna başlatıcam evicap 200 kullanıyor... elden geleni maddi manevi yapıyoruz... bende incir kullanıcam bakalım hem suyunu hem meyvesini eşimle yicem :):)çok ümitliiyim nedense :)

sen neler yapıyorsun aşılama tüp vs denediniz mi ?

Aynen canim biz elimizden geleni yapalimda takdir Allah tan. Bende adet olursam baslicam birseylere artik daha once kullandik ama duzensiz kullandik. 2 kere asilama yapildi canim en son gecen ay yapildi asilama ikiside tutmadi tabi benim 2 tane yumurtam olusmus ve de buyuklugu yeterli degildi sanirim 18mm yada 20mm olmasi gerekiyormus o yuzden bi daha yaptirmicam asilama yaptirsam bile o doktora gitmicem zamana biraktim dogal yolla olursa artik

Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim rabbim yardimcin olsun yuzunu guldursun insallah ve butun isteyenlerin

yumurtan doğal yoldan çatlamıyor mu ?

Hic bilmiyorum canim sadece afedersin sumuksu akinti oluyor heralde belirti oluyor
yo canım ona hiiiiç bkma..........

ben 5 yıl öyle diyordumm işte yumurtanın beyazı gibi akıntım gelyor çatlıyor felan.. ne kadar cahilceymiş meğersem...,bi gittim doktora yok dedi senin yumurtlar çalışmıyor büyümüyor ki çatlasın..!!!

hiç ona bakma benim adetim de bu akıntılarımda hep düzenli hep biilrim bugn adetim gelecek işte 1 hafta sonra bu akıntılar gelecek vs hep dediğim gibi olur ama onların hiç birisi çatlamakla alakası yokö-muş...

sorun hep eşimde zannederdim meğer benim ki daha ciddiymiş.. 5 yıl geçti anca öğrendim...adetin 1. gününden say 21. gün git prpgestron testi yap sonucun en az 10 olması lazım diye biliyorum... benim hep 1.50 falan.. sonra doktor kamera ile bakıyor yumurtalara... erteleme gitbence.. bununda tedavisi uzun sürüyor çünkü... benim 5.5 yıl olduğu için doktor hemen iğne verip aşılama dedi yoksa ilk önce klomen deniyorlar

Aaaa ben hep ona bakiyordum ya benimde adetlerim duzenli bende yumurtluyorumdur diye dusunuyorum meger yanilmisim kac defa ultrasyonla bakildi canim rahim filmi de cekildi 2 defa asilama yapildi diyorum yumurtaliklarim iyi gelismemis mi o yuzden mi tutmadi tabi nasip ama kafamda cok karisik canim ya

allah allah... sen olan şeylerden az habersizsin bence.... bak adetin ilk gününden sayıp 21 gün progestron hormonuna bakarlar... al eline thlillerini bak 10dan azsa sende benim gibisin.. aşılamadan önce iğnne ile büyütüyorlar yumurtaları hiç demedi mi doktor sana bu kadar büyüdü vs vs diye.. sen bi şey sormadın mı.. eşinin durumu ne ?
bizde 2 mizdede sıkıntı var o yüzden 1 kere aşılama sonra tüp dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…