Aşılama AŞILAMA..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor beni bilgilendirmedi canim yumurtaligin su kadar buyumus falan diye ben onlarin konusmasina gore anladigim kadariyla. Esimde hareket sorunu var ama doktor bana sende su var demedi asilama demis esimin doktoru 2 kere asilama yapildi 3. asilamayi dusunmuyorum tup bebek icinde 3 sene olmasi gerekiyormus evliligin tabi devlet hastanesinde bu sekilde

hımm bence tüpten önce sen tüm testleri buraya yaz blen arkadaşlar yorumlasınnasıl yol izleyeceğinizi yazsın.. tüpden önce eşine dna hasar testide yaptır .. bende şimdi yaptırmak istedim ama eşim aşılama tutmazsa yapalım dedi artık.. umarım tutarda gerek kalmaz...sen kendi rahatsızlığını tam öğren tamam mı bazen doktorlar çok yavaş ilerletiyorlar insanı yazı hemn zaman hem para gidiyor

Aynen canim kafam o kadar dolu ki moralim de bozuluyor ister istemez dusunce oluyor. Asilama neden tutmadi neden dogal yolla hamile kalamiyorum diye dusunmeden edemiyorum sorun yok deniliyor ama neden yumurtaliklarim fazla gelismiyor anlam veremiyorum adam akilli tedavi olamiyorum net birseyde soylemiyorlar hayir kesin birsey deseler ona gore guzelce tedavimi olurum cok zor isler ya insallah mutlu haberi bizlerde aliriz rabbim yardimcimiz olsun insallah ya

sen acilen doktor değiştir tatlım

Merhaba kizlar Aşılama ne kadar tutuyor yaptıranlar bilgi verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…