Canım hayırlı olsun öncelikle :) ben de pkoluyum ve 1.5 senedir tedavi oluyorum Şubat'ta Allah izin verirse ben de aşılama yapıcam sen nerde oturuyorsun nerde yaptırdın ve şimdiye kadar nasıl bir tedavi süreci geçirdin merak ettim inşallah sonuç alırız aşılamadanMerhaba hanimlar. Ben pco hastasiyim ve 3 yildir evliyim dun ilk aşılama mi oldum. Carsamba gunu ignemi vurdurdum dunde asilama yapildi. Ve cok heyecanlıyım insallah tutar. Sizlere sorum asilama yapipta gebe kalan oldumu. Ve nelere dikkat edildi. Ben kucuk abdestimi yaparken kasiklarim cok agriuor ve dr bana dun ve bugun icin iliski onerdi sizde asilama olduktan sonra yarim.saat frlan hastanede yattim sonra taburcu oldum. Evdede surekli uykum geliyor gergin ve yorgun hissediyorum.kendimi bunlar normal seyler biliyorum ama sabirsizlaniyorum heyecanlıyım cok istiyoruz hayirlisiyla tabiki. Benim durumumda olanlar varmi acaba nelere dikkat etmem lazim duanizi eksik etmeyin
Amin Allahim razi olsun.Allah hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Aşilama hakkinda bilgi sahibi degilim ama size dua edecegim. Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Allah razi olsun insallah. Ben mersin de oturuyorum yaklasik 1 bucuk yildir tedavi goruyorum once klomen kullandim ama alerji yapti daha sonra gobekten catlatma ignesi vurdurdum kendim. Sonra baktim olmuyor dr degistirdim Alah razi olsun doktorumdan cok yardimci oluyor bana. Asilama icinde once 5 gun klomen kullandim bu arada benim adetlerim cok duzensiz 2 ay olmadigim oluyor heo ilacla adet goruyorum yumrutaliklarim cok tembel adet gordum bayagi siddetli gecirdim. Sonra 5 gun klomen kullandim klomenle birlikte decort olaci ictim sonra asilama oldum hic acisi felan yok 15gun sonra test yapcam insallah olumlu sonuc alirim cok dua edinCanım hayırlı olsun öncelikle :) ben de pkoluyum ve 1.5 senedir tedavi oluyorum Şubat'ta Allah izin verirse ben de aşılama yapıcam sen nerde oturuyorsun nerde yaptırdın ve şimdiye kadar nasıl bir tedavi süreci geçirdin merak ettim inşallah sonuç alırız aşılamadan
Canım demek ki senin yumurtalar klomen ile büyüyor bu çok güzel benim klomenle bir tane bile buyumedi iğne ile büyüdü ancak.peki kaç tane yumurtan oldu aşılama olurken en az 2 tane oluşması gerekiyormuş sanırım bir de kaç mm oldular canımAllah razi olsun insallah. Ben mersin de oturuyorum yaklasik 1 bucuk yildir tedavi goruyorum once klomen kullandim ama alerji yapti daha sonra gobekten catlatma ignesi vurdurdum kendim. Sonra baktim olmuyor dr degistirdim Alah razi olsun doktorumdan cok yardimci oluyor bana. Asilama icinde once 5 gun klomen kullandim bu arada benim adetlerim cok duzensiz 2 ay olmadigim oluyor heo ilacla adet goruyorum yumrutaliklarim cok tembel adet gordum bayagi siddetli gecirdim. Sonra 5 gun klomen kullandim klomenle birlikte decort olaci ictim sonra asilama oldum hic acisi felan yok 15gun sonra test yapcam insallah olumlu sonuc alirim cok dua edin
Asilama yaptığım zatamn dr 18 mm demisti 19 mm yumurtalarim olusuyor ama catlamiyordu bende kalcadan igne vurdum asilama yaparkenCanım demek ki senin yumurtalar klomen ile büyüyor bu çok güzel benim klomenle bir tane bile buyumedi iğne ile büyüdü ancak.peki kaç tane yumurtan oldu aşılama olurken en az 2 tane oluşması gerekiyormuş sanırım bir de kaç mm oldular canım
Tatlim nerdeyse bi ay olucak sonuc ne oldu.Asilama yaptığım zatamn dr 18 mm demisti 19 mm yumurtalarim olusuyor ama catlamiyordu bende kalcadan igne vurdum asilama yaparken
Mrb ben ilk asilamamda hamile kaldım daha bugün öğrendim ben hiç bı iş yapmadım arabaya bile binmedim sadece yemek yedim ve lavabo ya gotyim ilişki bize de önerdi iki gün araylaMerhaba hanimlar. Ben pco hastasiyim ve 3 yildir evliyim dun ilk aşılama mi oldum. Carsamba gunu ignemi vurdurdum dunde asilama yapildi. Ve cok heyecanlıyım insallah tutar. Sizlere sorum asilama yapipta gebe kalan oldumu. Ve nelere dikkat edildi. Ben kucuk abdestimi yaparken kasiklarim cok agriuor ve dr bana dun ve bugun icin iliski onerdi sizde asilama olduktan sonra yarim.saat frlan hastanede yattim sonra taburcu oldum. Evdede surekli uykum geliyor gergin ve yorgun hissediyorum.kendimi bunlar normal seyler biliyorum ama sabirsizlaniyorum heyecanlıyım cok istiyoruz hayirlisiyla tabiki. Benim durumumda olanlar varmi acaba nelere dikkat etmem lazim duanizi eksik etmeyin
Mrb esimde 2 gunluk verince çok az çıkıyordu 4 günlük perizde ise normal çıkıyordu ve dedik ki demekki iki gün arayla yapmak bize olmaz cunku sayı çok az ama yine olmadı aşılama yapıldı 2 hafta önce şuan hamileyimKizlar esinde sperm hareketi az olan varmi ve böyle olupta ilk asilamada tutan varsa lutfen yardimci olurmusunz
Cnm hayırlısı olsun darısı bizlere inşallahMrb hanımlar buraya hayırlı bı haber alıp yazmayı çok istemistis beklediğim gün geldi ilk asilamam tuttu biz çok sevindik size de bu konuda yardım etmek isterim cunku ilk aşılama tutmuyor diye bizi hep umutsuzluğa düşürduler gunlerce bu sayfada aşılaması titan var mı diye okumadım msj kalmamisti şimdi bu msjimi okuyun 5 senedir çocuğum olmuyordu iki kere düşük yaptım aşılama yaptırdım ve tuttu belirtiler devamlı kesilmeyen kaşık agrisi sabahları bel ağrısı bacaklarım a kramp girmesi test i 12.gun yaptım negatif çıktı ucuz testlerdendi eşim sonra iyisini aldı coooook silik bı çizgi vardı
Kuzm sorun esindemiydi ne mutlu tutmuş bak benim esimde ama yikandiktan sonra güzel çıktı ben aşılama olalı 10 gun oluyor 2 gun önce idra testi yaptim pembe çizgi ciki sizce tutmusmudur kanda Çıkar miMrb hanımlar buraya hayırlı bı haber alıp yazmayı çok istemistis beklediğim gün geldi ilk asilamam tuttu biz çok sevindik size de bu konuda yardım etmek isterim cunku ilk aşılama tutmuyor diye bizi hep umutsuzluğa düşürduler gunlerce bu sayfada aşılaması titan var mı diye okumadım msj kalmamisti şimdi bu msjimi okuyun 5 senedir çocuğum olmuyordu iki kere düşük yaptım aşılama yaptırdım ve tuttu belirtiler devamlı kesilmeyen kaşık agrisi sabahları bel ağrısı bacaklarım a kramp girmesi test i 12.gun yaptım negatif çıktı ucuz testlerdendi eşim sonra iyisini aldı coooook silik bı çizgi vardı
Canım çok şükür esimde hareketlilik az dediler ilaç kullandi atlattık bende pko vardı aşılama oldum daha yeni 2 ama maalesef ki 11 adet oldum çok moralim bozuk umutlanmistimKuzm iydi sorun esindemi peki benim esimdeydi ama yikandiktan sonra güzel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?