Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canim. Yeni mi basladin hangi asamadasin. Bnde bu ay yeni basladim tupbebege. Merakliyim okuyorum gep bu konularda. Ins guzel sonuc alirsin
Yok yeni değil canım ben benim geçen ay yumurtalar toplandı donduruldu Kasım da transfer olacak hayırlısıyla..sen ne aşamadasın hangi merkezde yaptırıyorsun hayırlı olsun şimdiden

Yok yeni değil canım ben benim geçen ay yumurtalar toplandı donduruldu Kasım da transfer olacak hayırlısıyla..sen ne aşamadasın hangi merkezde yaptırıyorsun hayırlı olsun şimdiden
Haftaya toplancak snairm benimde:s bastaym ben daha ignenin 3. Gunundeyim:) medicana canim sen. Ins ikimizinde tutar yaa

2. Yi deneyen var mi kizlar? Bu ay 2. Yi denemeyi dusunuyorum. Ama klomenle bitane anca yumurtam oluyo igneli daha mantkli geliyor bunu deneyeniniz varmi bi umut ariyorum yoksa bunun sonu tupbebege gecick daha zor ve yipratixi bi surec :s
ben suanda 2.yolundayim cnm, yarin asilama yaptiracagim allah izin verirse. hep hap ile büyütüyorduk yumurtalari, bu sefer igne ile denielim dedi, fakat bir tne yumurtam olgunlasti. hap ile 2 tane olmustu. yani bu hap igne konusu degil sanirm vucudunun ilaclara verdigi tepki. hayirlisi olsun hakkimizda

ben suanda 2.yolundayim cnm, yarin asilama yaptiracagim allah izin verirse. hep hap ile büyütüyorduk yumurtalari, bu sefer igne ile denielim dedi, fakat bir tne yumurtam olgunlasti. hap ile 2 tane olmustu. yani bu hap igne konusu degil sanirm vucudunun ilaclara verdigi tepki. hayirlisi olsun hakkimizda
Olabilir canim halkinda hayirlisi ins tutar. Ben tekrar parayibuna yatrmayi dusunmedm esimn dusuk degerleri bklemk negatf gormk zor.

Olabilir canim halkinda hayirlisi ins tutar. Ben tekrar parayibuna yatrmayi dusunmedm esimn dusuk degerleri bklemk negatf gormk zor.
Amin canim insallahhh! Evt malesef öyle Sonuc negatif olunca insan ister istemez üzülüyor ve kafaya dahada cok takiyor.rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah

Selam kizlar, 2.asilamam olumlu cvp verdi insallah. 10.gün=8.0 di degerim, 12.gün=38 oldu. cok sükür allahima, insallah böyle katlanarak artmaya devam eder. hepiniz dua edin ltf.

Merhaba hanimlar. Ben pco hastasiyim ve 3 yildir evliyim dun ilk aşılama mi oldum. Carsamba gunu ignemi vurdurdum dunde asilama yapildi. Ve cok heyecanlıyım insallah tutar. Sizlere sorum asilama yapipta gebe kalan oldumu. Ve nelere dikkat edildi. Ben kucuk abdestimi yaparken kasiklarim cok agriuor ve dr bana dun ve bugun icin iliski onerdi sizde asilama olduktan sonra yarim.saat frlan hastanede yattim sonra taburcu oldum. Evdede surekli uykum geliyor gergin ve yorgun hissediyorum.kendimi bunlar normal seyler biliyorum ama sabirsizlaniyorum heyecanlıyım cok istiyoruz hayirlisiyla tabiki. Benim durumumda olanlar varmi acaba nelere dikkat etmem lazim duanizi eksik etmeyin

Merhaba hanimlar. Ben pco hastasiyim ve 3 yildir evliyim dun ilk aşılama mi oldum. Carsamba gunu ignemi vurdurdum dunde asilama yapildi. Ve cok heyecanlıyım insallah tutar. Sizlere sorum asilama yapipta gebe kalan oldumu. Ve nelere dikkat edildi. Ben kucuk abdestimi yaparken kasiklarim cok agriuor ve dr bana dun ve bugun icin iliski onerdi sizde asilama olduktan sonra yarim.saat frlan hastanede yattim sonra taburcu oldum. Evdede surekli uykum geliyor gergin ve yorgun hissediyorum.kendimi bunlar normal seyler biliyorum ama sabirsizlaniyorum heyecanlıyım cok istiyoruz hayirlisiyla tabiki. Benim durumumda olanlar varmi acaba nelere dikkat etmem lazim duanizi eksik etmeyin

Aslamaniz ttutu mu

Allah razi olsun insallah. Ben mersin de oturuyorum yaklasik 1 bucuk yildir tedavi goruyorum once klomen kullandim ama alerji yapti daha sonra gobekten catlatma ignesi vurdurdum kendim. Sonra baktim olmuyor dr degistirdim Alah razi olsun doktorumdan cok yardimci oluyor bana. Asilama icinde once 5 gun klomen kullandim bu arada benim adetlerim cok duzensiz 2 ay olmadigim oluyor heo ilacla adet goruyorum yumrutaliklarim cok tembel adet gordum bayagi siddetli gecirdim. Sonra 5 gun klomen kullandim klomenle birlikte decort olaci ictim sonra asilama oldum hic acisi felan yok 15gun sonra test yapcam insallah olumlu sonuc alirim cok dua edin
Aslamaniz sonuc verdi mi

Back
X