Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende progestan kullandim cnm asilamadan sonra 15 gün.asilama olduktan sonra 19.gün Regl oldum. Benimde 3-4 günlük bir gecikmem oldu.progestan geciktiriyormzs bende duydum bunu.bugün ignemin 2.Günü.hayirlisi bakalim ins 2.asilamam tutar
Anladim canim. 2 gune bile insanin tahammulu kalmiyo. Ins benim 3 4 gun kadr gecikir. Tik yok vucudumda:( ins inss tutar canim cok zor surecler daha cok bklentiyr giriyo insan. Igneler catltma ignesi gibi kucuk mu

Anladim canim. 2 gune bile insanin tahammulu kalmiyo. Ins benim 3 4 gun kadr gecikir. Tik yok vucudumda:KK43: ins inss tutar canim cok zor surecler daha cok bklentiyr giriyo insan. Igneler catltma ignesi gibi kucuk mu
Hayirlisi neyse o olsun canim. Ben daha önce,yani ilk asilamamda hap kullanmistim.bugün 3.ignemi vurdurdum.evt kücük igneden canim korkacak birsey yok.insallah bu sefer tutar,Allah yüzümüze baksin

Hayirlisi neyse o olsun canim. Ben daha önce,yani ilk asilamamda hap kullanmistim.bugün 3.ignemi vurdurdum.evt kücük igneden canim korkacak birsey yok.insallah bu sefer tutar,Allah yüzümüze baksin
Sagol cvbin icin canim. Bugun regl geldi benim yumurta kist olms ondan tutmamis. Banada igne verdi bu ay. Aminn hepimizin ins tutsun sevinelim

Sagol cvbin icin canim. Bugun regl geldi benim yumurta kist olms ondan tutmamis. Banada igne verdi bu ay. Aminn hepimizin ins tutsun sevinelim
Ne demek canim. Seve seve.hayirlisi olsun cnm üzülme.hangi igneden verdi sana?ve daha önce kullandigin hapin markasi neydi?

Amin ins. orasi öyle canim daha önce 2 yumurta ile asilama olmustum ve tutmadi.simdi 2.asilamamda bir yumurta olustu.kismet bakalim napicaz
Benim hep 1 oldu yumurta takiplerinde asilamadada falan. Doktora soledgimde amacimiz bitane kaliteli olmasi diyodu ama ihtimal artiyot gibi geliyodu bana canim :) belkide bu tutacak bilemeyiz hayirlisi olsun inss:dua:

Kizlar 6 ekimde asilama oldu soylemistim bugun uzerine 10 gun gecti tuhaf bi bas donmesi var ve bel ve kasik agrisi var sanki adet olacakmisim gibi bi fikri olan varmi ayni durumu yasayan

Benim hep 1 oldu yumurta takiplerinde asilamadada falan. Doktora soledgimde amacimiz bitane kaliteli olmasi diyodu ama ihtimal artiyot gibi geliyodu bana canim :) belkide bu tutacak bilemeyiz hayirlisi olsun inss:dua:
Nasil yani tek yumurta oluncami ihtimal artiyor canim? Benim bu sefer bir tane Hayirlisi Tabiki Belkide söyledigin gibi bunun kalitesi Iyi olacak ve allahin izniyle tutacak.

Nasil yani tek yumurta oluncami ihtimal artiyor canim? Benim bu sefer bir tane Hayirlisi Tabiki Belkide söyledigin gibi bunun kalitesi Iyi olacak ve allahin izniyle tutacak.
Yok doktor amacimz kaliteli olmali diyodu bana da cazla sayida ihtimal cok gibi geliyordu. Olacaksa olur canim zaten allahin izniyle inss

Yok doktor amacimz kaliteli olmali diyodu bana da cazla sayida ihtimal cok gibi geliyordu. Olacaksa olur canim zaten allahin izniyle inss
Yani bencede öyle canim sayi cok olunca sans artiyor olmali diye düsünüyorum. Benim ilk asilamamda 2 yumurtam vardi ve tutmamisti.simdi bir var belki bu Ay tutar diye ümit ediyorum.hayirlisi neyse o olsun ins canim hakkimizda

Yani bencede öyle canim sayi cok olunca sans artiyor olmali diye düsünüyorum. Benim ilk asilamamda 2 yumurtam vardi ve tutmamisti.simdi bir var belki bu Ay tutar diye ümit ediyorum.hayirlisi neyse o olsun ins canim hakkimizda
Ilki gnelde olmsz diyorlar ihtimal dusk tabi ama olsn inss canim amin

Merhaba hanimlar. Ben pco hastasiyim ve 3 yildir evliyim dun ilk aşılama mi oldum. Carsamba gunu ignemi vurdurdum dunde asilama yapildi. Ve cok heyecanlıyım insallah tutar. Sizlere sorum asilama yapipta gebe kalan oldumu. Ve nelere dikkat edildi. Ben kucuk abdestimi yaparken kasiklarim cok agriuor ve dr bana dun ve bugun icin iliski onerdi sizde asilama olduktan sonra yarim.saat frlan hastanede yattim sonra taburcu oldum. Evdede surekli uykum geliyor gergin ve yorgun hissediyorum.kendimi bunlar normal seyler biliyorum ama sabirsizlaniyorum heyecanlıyım cok istiyoruz hayirlisiyla tabiki. Benim durumumda olanlar varmi acaba nelere dikkat etmem lazim duanizi eksik etmeyin
Asilamada

Canım hayırlı olsun öncelikle :) ben de pkoluyum ve 1.5 senedir tedavi oluyorum Şubat'ta Allah izin verirse ben de aşılama yapıcam sen nerde oturuyorsun nerde yaptırdın ve şimdiye kadar nasıl bir tedavi süreci geçirdin merak ettim inşallah sonuç alırız aşılamadan:anneadayı:

Back
X