Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar uzun zamandır takiptaydim dedim ben de yazayım artık. Ben geçen hafta cmt aşılama yaptırdım. Benim eşimin hareketliliği çok kötüydü doktor normal yollar %1 ihtimalin var dedi. Aşılama ile %20ekadar çıkar dedi biz de yaptırdık.ilk aşılamam beklemedeyim ben de. Bir hafta a olmadı daha ama kasık ağrım başladı bugün.onun üzerine yine buralarda dolaşmaya başladım adet sancısı da adetten 10gün önce başlar ben de bu da öyle başlar mı acaba?

Merhaba yaşadıklarımız neredeyse aynı benim kilo problemim var Dr lar o yüzden diyor biraz kılo verip.aşılam düşünüyorum sizde inşallah hamile kalırsınız Rabbim nasip etsin inşallah

bende ciff asilama yapdirdjm ayni sebeplerden dolayj bekleyim insAllaj Allah hepimjzj sevindirsjn. bende dusunmeyim diyorum ama olmuyir

Kan testi yaptırmak için son 1 hafta Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor,göğüslerim sanki patlayacak... Aşılama tutmadı heralde

Kan testi yaptırmak için son 1 hafta Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor,göğüslerim sanki patlayacak... Aşılama tutmadı heralde
bana da 1 hafta kaldi,bekliyorum iste.Hayirlisi hepimiz icinn. Bende batmalardan baska belirti yok o kadarda. bu beklemek ne zor ya

bana da 1 hafta kaldi,bekliyorum iste.Hayirlisi hepimiz icinn. Bende batmalardan baska belirti yok o kadarda. bu beklemek ne zor ya

Zaman geçmiyor sanki.Aşılamanın ilk günlerinde kasıklarımda batmalar vardı.5. ve 6.gününden beri adet olacakmışım gibi ağrım oluyor.Şu 2 gecedir bacaklarıma kuru ağrı gibi ağrı vuruyor.Göğüslerim aşılamadan beri balon zaten.2 gecedir midem bulanıyor sanırım stresten.

ben bir yazida okumusdum bi kiz senin belietilerinj yasayib Hamish oldugunu ogrenmisdi, InsAllah sende de oyle olur canim. Ikimizdede tutmush olur. Allah buyuk . seviniriz insAllah

ben bir yazida okumusdum bi kiz senin belietilerinj yasayib Hamish oldugunu ogrenmisdi, InsAllah sende de oyle olur canim. Ikimizdede tutmush olur. Allah buyuk . seviniriz insAllah

İnşallah canım ama boşa ümitlenmek istemiyorum.Çünkü hep boşa ümitlendim ve sonra toparlanmaya çalışmak çok zor oluyor. Zaten 2 gündür bi mutsuz bıkkın halim var.Çok bunaldım...

be
İnşallah canım ama boşa ümitlenmek istemiyorum.Çünkü hep boşa ümitlendim ve sonra toparlanmaya çalışmak çok zor oluyor. Zaten 2 gündür bi mutsuz bıkkın halim var.Çok bunaldım...
bende de ayni, Bugunde bir halsizlkk oturdu uzerime bashim bile dondu, yatagimdan kalkmaya useniyorum tum bedenim agriyi sanki. Ah Su kadinlar neler chekee

be

bende de ayni, Bugunde bir halsizlkk oturdu uzerime bashim bile dondu, yatagimdan kalkmaya useniyorum tum bedenim agriyi sanki. Ah Su kadinlar neler chekee

Kadın olmak çok zor kuzum...İnşallah bu zorlukların,bu çektiklerimizin sonu aydınlık olur...

bugun regl olacakmks gibi hiss etdim agrilarimda biraz cogaldi gibi ;(((( adet tarihimd cok var neden boyle olsunki

bugun regl olacakmks gibi hiss etdim agrilarimda biraz cogaldi gibi ;(((( adet tarihimd cok var neden boyle olsunki

Ben kaç gündür öyleyim canım.Az önce yine adet ağrısı gibi bi ağrı vardı.şimdi geçti.Offf ne oluyor bi anlasam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…