- 8 Nisan 2018
- 269
- 161
- 53
- 39
- Konu Sahibi Elm dur1986
ha
hayirlisi icime bir korku dustu ;((((
Bugün çok kötüyüm bende.Umudumu kaybettim.Bu adet ağrıları ne bilim pek hayra alamet değil sanki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha
hayirlisi icime bir korku dustu ;((((
adet tarihin ayin kaci canim, bende ayin 28 i adet gordum. daha var neddn bu kadar erken adet olucakmis gibi hissler ;(((((Bugün çok kötüyüm bende.Umudumu kaybettim.Bu adet ağrıları ne bilim pek hayra alamet değil sanki...
A
adet tarihin ayin kaci canim, bende ayin 28 i adet gordum. daha var neddn bu kadar erken adet olucakmis gibi hissler ;(((((
Aynen bende testden korkuyorum o tek cizgidrn o kadar yoruldumki direk kan testine gitmek istiyorum ama biliyorum merakli kocam kan testinden idrar testi alip yap diye tutturcak, ;(((27 martta olmuştum bende.Şeytan diyor git test al ama sonuçtan korkuyorum![]()
Aynen bende testden korkuyorum o tek cizgidrn o kadar yoruldumki direk kan testine gitmek istiyorum ama biliyorum merakli kocam kan testinden idrar testi alip yap diye tutturcak, ;(((
Allahtan bir mucize bekliyorumm..... insAllah Rabbim senide sevindirir kendime nasil istiyorsam sana da oyle seni oyle guzel anliyorumki ;((((Benim esim de tam tersi.aşılama yaptırdığımız gibi evde test falan yapmak falan yok dedi.Kanda baktırırız zamanı geldiğinde dedi ama ben duramıyorum ki.
Allahtan bir mucize bekliyorumm..... insAllah Rabbim senide sevindirir kendime nasil istiyorsam sana da oyle seni oyle guzel anliyorumki ;((((
Allahtan bir mucize bekliyorumm..... insAllah Rabbim senide sevindirir kendime nasil istiyorsam sana da oyle seni oyle guzel anliyorumki ;((((
Amiiin Canim AmiinCanım benim bende senin için aynı şeyleri hissediyorum. Rabbim inşallah ikimizi de sevindirir.Dua ettiğimde burda aynı derdi paylaşan herkes için ediyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Sali Bende alirim o zaman haberleserizYarın kardeşime test aldırayım salıda yaparım.Korkunun ecele faydası yok.Cuma da kanda baktırırım.Ablam 1 haftalık hamileyken evde yaptığı testte çıkmıştı.Olacağı varsa olur ne yapalım.Kendimi yiyip bitiriyorum beklerken.Her belirtiyi ya hamileliğe ya da adete yoruyorum.Salı kısmetse evde yaparım haber veririm sana canım
Sali Bende alirim o zaman haberleseriz
insAllah canimtamam canım salı yapalım bakalım inşallah yüzümüz güler...
Ee kızlar ben napayım ama ben 24ünde olmuştum rehl için son 7gün. Ben bekleyeceğim ya. Doktor 10-15gün sonra bakın demişti. Ben de öyle yapacağım. Ama sizden haber bekliyorum. Benim bugun belim fenaydı kemik batıyor sanki. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebişlerimiziinsAllah canim
AminnnEe kızlar ben napayım ama ben 24ünde olmuştum rehl için son 7gün. Ben bekleyeceğim ya. Doktor 10-15gün sonra bakın demişti. Ben de öyle yapacağım. Ama sizden haber bekliyorum. Benim bugun belim fenaydı kemik batıyor sanki. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Canım sesin çıkmadı ne durumdasın var mi bir gelisme.Ben tüp bebeğe başlıyorum.Herşey hazır adeti bekliyordum.4.günü çarşamba kontrole gideceğim.İğneleri verecek heralde dr.Hayırlısı bakalım....bende ciff asilama yapdirdjm ayni sebeplerden dolayj bekleyim insAllaj Allah hepimjzj sevindirsjn. bende dusunmeyim diyorum ama olmuyir
Yaptirdinmi asilamayi?sana aşılama merkezi öneremem ama özelde ücreti asagi yukari 1200 TL ilaclar ve igneler Haric. Halen ayri ülkelerdemisiniz eşinizle?Merhaba kizlar, Ben de asilama yaptirmak istiyorum almanyada yasiyorum esim istanbulda, Istanbul asilama merkezi önerisi olan var mi? Ne SIKLIKLA gidilmeli ve fiyat bilgisi verir misiniz? Tesekkürler simdiden...
Aşılamayı yaptirdinmi aceba? 1200 TL civari olmasi gerekiyor özelde,tabi igneler ve kullandigin ilaclar haricBursa da aşılama yaptıran var mı hangi merkezleri tavsiye edersiniz fiyat hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim