- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 36
Tekrar tekrar deneyin vakti zamanı var demek ki insallah Hayirlica mutlu haberi alırızEvet canım maalesef tutmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar tekrar deneyin vakti zamanı var demek ki insallah Hayirlica mutlu haberi alırızEvet canım maalesef tutmadı![]()
Teşekkür ederim inş bu ay tekrar denicem bakalım hayırlısı:)Tekrar tekrar deneyin vakti zamanı var demek ki insallah Hayirlica mutlu haberi alırız
2 kez yaptım tutmadı bilinmeyen infertilite tüpbebek bile tutmadıDoktora gidip aşılama yaptıran var mi hamilelik oldu mu bilgi verirmisinz
Umudunuzu yitirmeyin,bendede sebebsiz infertilite denildi,cok sükür tuttu hamile kaldim.insallah sizlerde en kisa zamanda hamilelik haberini alirsiniz,asla pes etmeyin derim2 kez yaptım tutmadı bilinmeyen infertilite tüpbebek bile tutmadı
Insallah bu Ay hayirlisiyla tutar...igneli tedavi (ilacli yapilmaktansa)daha etkili diye biliyorum.doktorunuza Sorun istersenizTeşekkür ederim inş bu ay tekrar denicem bakalım hayırlısı:)
inşallahUmudunuzu yitirmeyin,bendede sebebsiz infertilite denildi,cok sükür tuttu hamile kaldim.insallah sizlerde en kisa zamanda hamilelik haberini alirsiniz,asla pes etmeyin derim
BiraZdan gideceğim yine doktora bunu mutlaka söylerim teşekkür ederimInsallah bu Ay hayirlisiyla tutar...igneli tedavi (ilacli yapilmaktansa)daha etkili diye biliyorum.doktorunuza Sorun isterseniz
İğneli tedavi derken biraz atabilirmisin pekiBiraZdan gideceğim yine doktora bunu mutlaka söylerim teşekkür ederim
Doktor ne dedi gittinmi?BiraZdan gideceğim yine doktora bunu mutlaka söylerim teşekkür ederim
Tabi benim ilk asilamam ilacli yapildi...yani yumurta büyütme islemini „letu“isimli ilacla büyütüldü,Klomen felanda kullaniliyor benim bildigim.Ama bence cok etkili olmuyor,benim ilki tutmadi.daha sonraki asilamam igneli tedaviyle yapildi,farkli igneler var benim doktorum fostimon 75 kullanmisti,tuttu fakat kimyasal gebelik yasadim.3.asilamamda yine fostimon 75 kullandik daha uzun bir süre,yine asilama yapildi,cok sükür ondan hamileyim suanda. Hamileligimi ögrenince progestan igne yapildim 2 günde bir,tutunmaya yardimci oluyormus.böyle iste belki bilimsel olarak cok ilgisi yoktur Ama mantiken düsününce bence var,igne daha etkili oluyor sanirim.İğneli tedavi derken biraz atabilirmisin peki
Tabi benim ilk asilamam ilacli yapildi...yani yumurta büyütme islemini „letu“isimli ilacla büyütüldü,Klomen felanda kullaniliyor benim bildigim.Ama bence cok etkili olmuyor,benim ilki tutmadi.daha sonraki asilamam igneli tedaviyle yapildi,farkli igneler var benim doktorum fostimon 75 kullanmisti,tuttu fakat kimyasal gebelik yasadim.3.asilamamda yine fostimon 75 kullandik daha uzun bir süre,yine asilama yapildi,cok sükür ondan hamileyim suanda. Hamileligimi ögrenince progestan igne yapildim 2 günde bir,tutunmaya yardimci oluyormus.böyle iste belki bilimsel olarak cok ilgisi yoktur Ama mantiken düsününce bence var,igne daha etkili oluyor sanirim.
Merhaba :) yumurta büyütme işlemim femara ile oluyor... hiç bir sıkıntı olmadığı için belki ilaçlı kullanmıyordur... Pazar tekrar femara başlayıp Cuma kontrole gitcem...Tabi benim ilk asilamam ilacli yapildi...yani yumurta büyütme islemini „letu“isimli ilacla büyütüldü,Klomen felanda kullaniliyor benim bildigim.Ama bence cok etkili olmuyor,benim ilki tutmadi.daha sonraki asilamam igneli tedaviyle yapildi,farkli igneler var benim doktorum fostimon 75 kullanmisti,tuttu fakat kimyasal gebelik yasadim.3.asilamamda yine fostimon 75 kullandik daha uzun bir süre,yine asilama yapildi,cok sükür ondan hamileyim suanda. Hamileligimi ögrenince progestan igne yapildim 2 günde bir,tutunmaya yardimci oluyormus.böyle iste belki bilimsel olarak cok ilgisi yoktur Ama mantiken düsününce bence var,igne daha etkili oluyor sanirim.
Amimmm inşallah arkadaşımKizlar bende gonal f 450 (75mg) kullandim 7 gündür gunde 1 defa gobekten vurdum yumurta kontrolüne gittim 18 olmus yumurt
MasAllah canim aynen bendede onceden klomen gibi haplarla yumurta olusturuluyordu fakat yumurta cok olsada kalitesiz olurdu simdi ki doktorum femara diye hap yazdi gunde 2 defa ictim 5 gun boyunca ondan sonra gonal f 450(75 te gobegime 7 gun boyunca vurarak yumurtanin büyümesini sağladı gece iliski oldu sabah 5te catlatma ignemi vurdum yarinda aksam 5te asilama yapilacak ins Tutar. Ya.
Hakkinda Hayirlisi neyse o olur insallah,her doktorun farkli calisma sistemi var,vardir elbet bir bildigi.seni en Iyi doktorun taniyor sonucta.Merhaba :) yumurta büyütme işlemim femara ile oluyor... hiç bir sıkıntı olmadığı için belki ilaçlı kullanmıyordur... Pazar tekrar femara başlayıp Cuma kontrole gitcem...
Evet hakkında epey iyi şeyler söylediler bakalım inş :)Hakkinda Hayirlisi neyse o olur insallah,her doktorun farkli calisma sistemi var,vardir elbet bir bildigi.seni en Iyi doktorun taniyor sonucta.
Amimmm inşallah arkadaşımdualarim seninle umarim cok güzel gecer ve hayirlisiyla hamilelik haberini aliriz.hamilelerin duasi kabul olur derler,Rabbim dar ve yardimcin olsun ins
![]()
Hadi insallah gpzel haberlerini bekliyoruzEvet hakkında epey iyi şeyler söylediler bakalım inş :)
Hakkinda hayirlisi ins asilaman olumlu olur cnm.ama doktorun 5 milyondan fazla enjekte etmiyoruz demesi dogru degil.şöyleki 5 milyon altinda sperm cikarsa,asilama yapilmiyor.bizde sperm Yikama isleminden sonra 70-75 milyon arasi sperm enjekte edilmisti yanlis hatirlamiyorsam.5 milyon üzeri enjekte etmiyoruz diye bir cümlesi varsa doktorun bu dogru degil.umarim hersey gönlünce olurKizlar bende bugün ilk asilamami yaptirdim doktorum esimin sperminin gayet iyi oldugunu soyledi 85 hücre salmış icime normalde 5 milyondan fazla salmiyoruz dedi onun dışında yumurtam da çatlamış gayet iyi dedi doktor sppermleri icime yolladi yumurtamda çatlamış zaten ins Döllenirler ins ins insprogestan 200 fitil yazdi sabah 1 aksam 2 tane fitil olarak birde folic asit yazdi acaba döllenme olmus mudur????cok merak ediyorum ya yumurta catladiysa. Spermlerde iyiyse acaba döllenmiş midir cok merak ediyorum kizlarr lutfen bilenler yazabilir mi
Amin canim ins bilmiyorum ki oyle dedi benim merak ettigim yumurtam catlamis ve spermi enjekte etti ya acaba yumurta catladigi icin o sirada döllenme olur mu ?? Merak ettim bunu canimHakkinda hayirlisi ins asilaman olumlu olur cnm.ama doktorun 5 milyondan fazla enjekte etmiyoruz demesi dogru degil.şöyleki 5 milyon altinda sperm cikarsa,asilama yapilmiyor.bizde sperm Yikama isleminden sonra 70-75 milyon arasi sperm enjekte edilmisti yanlis hatirlamiyorsam.5 milyon üzeri enjekte etmiyoruz diye bir cümlesi varsa doktorun bu dogru degil.umarim hersey gönlünce olur