• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gözün aydin olsun cnm, güzel yükselmis. Hakkinda Hayirlisi neyse o olur ins,ikiz olmasi icin degerlerin düsük yalniz,ikiz olunca 2 günde 2 ye degil 4 e yakin katlanmasi gerekirdi beta degerinin.saglikli olsun en önemlisi o

Aynen canim onemli olan saglikli hayirli olmasi🙏🙏

Bende pkoluydum canim cok şükür olumlu oldu asilama bence sogan kuru uygulama canim yani doktoruna danış enazindan
Once femara kullandim 5 gun canim gunde 2 tane ictim sonra gonal f 450((75))mgde vurundum 6 gun boyunca solda tek bir yumurtam olusmustu cok şükür büyüdü ve asilama yapti igneli tedavide tutuyor canim 🙏🙏
Anladım canım bende de klomen etkili olmayınca iptal edip iğne ye geçildi hayırlısıyla bakalım. .
Ben bal tarcin corek otu kuru yapıyorum yumurta için iyiymiş. Rahim de iyi kalınlığa ulaşır umarim

Canim moralini yuksek tut inan ki benimde ilk asilamamdi aksine hic umudum yoktu hatta sigara bile kullanmaya devam ettim ne de olsa tutmayacak diye birde 12.gun kan verdim ki 80 Çıktı doktorum cumartesi tekrar ver 140 150 filan cikmasi gerek dedi bugun verdim 180 cikti cok şükür🙏🙏inan ki rabbim sabbredenlerw beraber sabret ve moralini yuksek tut inaniyorum ki senin de tutar ❤😘
Merhaba 😃 kaç mm oldu yumurtalığınız peki merak ettim...ayrıca çok sevindim gözünüz aydın 🙏

canim benim asilamamin 6.günü
1.gun aağrım yoktu
2.gün biraz kasiklarda batma oldu
3.gün bisey yoktu fazla sadece bel ağrısı vardi
4.gün goguslerde sislik ve ağrı basladi ayni zamanda ishllik vardi kasiklarda sanki kalp atışı gibi tuhaf bisey hissediyordum ve kasiklarda batma oldu ara ara ve bel ağrısı
5.gün yine kasiklarda ara ara batmalar ve goguslerde hasaslik vardi
6.gün bugün ara ara batmmalar
sag ve sol kasikta var gaz sancısı gibi sanci gelip gidiyor ve idrara Sık çıkma agizda kuruluk cok su icsemde cok susuyorum dudaklarim kuruyor
bu sekilde kizlar benim belirtiler ins gebelik belirtisidir amaa adetimin biteli zaten 2 haftaya yakin oldu umarim gebelik belirtileridir
Kaç yaşınızdasınız acaba
Teşekkür ederim canim benim 18 20 filandi yumurtam 🙏😌rabbim hepimize HayırLı evlatlar nasip eylesin balim
Benim de ilk defa bu ay 21 mm oldu sağ sol da 20 idi onun için sordum bakalım bende bekliyorum 🙏

Kaç yaşınızdasınız acaba

Benim de ilk defa bu ay 21 mm oldu sağ sol da 20 idi onun için sordum bakalım bende bekliyorum 🙏

Yasim 21 canim benim sadece solda 1 yumurtam olusmustu onu igneyle büyüttü dr.um ardindan asilama yapti oyle yani

Aşılamanın bgun 10ncu günü ama 2 gündür ateşim var ve göbek kısmımım sağ tarafı ağrıyor..normal mi sizce yoksa apandisit mi 😔 bilemedim

Aşılamanın bgun 10ncu günü ama 2 gündür ateşim var ve göbek kısmımım sağ tarafı ağrıyor..normal mi sizce yoksa apandisit mi 😔 bilemedim
Bence normal canim ins tutmustur ondan agriyordur benim de oyleydi simdi 1 aylik olduk cok şükür Rabbim sana da nasip etsin 🙏😌😘

Back
X