• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
genetik testlerim falan var zaten kan testi de mi isteniyor ki
tek aşılama için 3 bin mi yoksa iki aşılamaya mı toplamda 3 bin canım
ufak tefek iğne kan testi sorun değil zaten ortalama bi fiyat merakım son bi femara hakkım kaldı bidahaki aya muhtemelen aşılama olacak hazırlıklı olayım :)

genetik testlerim falan var zaten kan testi de mi isteniyor ki
tek aşılama için 3 bin mi yoksa iki aşılamaya mı toplamda 3 bin canım
ufak tefek iğne kan testi sorun değil zaten ortalama bi fiyat merakım son bi femara hakkım kaldı bidahaki aya muhtemelen aşılama olacak hazırlıklı olayım :)
2 sine 3000 cnm... inş tutar da gerek kalmaz aşılamaya

inşallah canım bu ay hsg çektik ilaç falan kullanamdık doğal olursa olcak bidahaki aya femara kullancam o da tutmazsa ekimde aşılama dicek sanırım

Daha önce çatlatma iğnesi falan kullandınız mı ?
ilk klomen ve çatlatma iğnemde hamile kaldım düşük oldu
ikinci klomen ve iğne tutmadı
üçüncü femara kullandım ovitrelle iğne ile tutmadı
dördüncü femara ovitrelle tutmadı

bidahaki ay üçüncü doz femara ve ovitrelle vurulcam bakalım

ilk klomen ve çatlatma iğnemde hamile kaldım düşük oldu
ikinci klomen ve iğne tutmadı
üçüncü femara kullandım ovitrelle iğne ile tutmadı
dördüncü femara ovitrelle tutmadı

bidahaki ay üçüncü doz femara ve ovitrelle vurulcam bakalım
Üzüldüm cnm inş bu sefer olur :) moralini yüksek tut 4 kez deneme olur mu bilmiyorum ama ben 2 kere yaptırdım galiba çatlatma iğnesini

Üzüldüm cnm inş bu sefer olur :) moralini yüksek tut 4 kez deneme olur mu bilmiyorum ama ben 2 kere yaptırdım galiba çatlatma iğnesini
arada ara verdik ilki tuttu düştü sonrakiler ondan 6 ay sonra başladı 1 ay ara verdik 3 tanesi başarısız oldu
daha önce doğal yolla da hamile kaldığımdan doktorum benden ümitli aşılamaya hemen geçmedi onun içni sanırım

1.gun aağrım yoktu
2.gün biraz kasiklarda batma oldu
3.gün bisey yoktu fazla sadece bel ağrısı vardi
4.gün goguslerde sislik ve ağrı basladi ayni zamanda ishllik vardi kasiklarda sanki kalp atışı gibi tuhaf bisey hissediyordum ve kasiklarda batma oldu ara ara ve bel ağrısı
5.gün yine kasiklarda ara ara batmalar ve goguslerde hasaslik vardi
6.gün ara ara batmmalar
sag ve sol kasiktavar gaz sancısı gibi sanci gelip gidiyor ve idrara Sık çıkma agizda kuruluk cok su icsemde cok susuyorum dudaklarim kuruyor
7.gun bel agrisi ayni kasiklarda batmalar
8.gun hafif mide bulantisi baska belirti yok ve idrarda gebelik testi yaptim evde sonuc negatifti
9.gun bas agrisi oldu baskada belirti olmadi
10.gun- idrarda gebelik testi yaptim yine çıkmadı
11.gun-
12.gun kan verdim ve 80 cikti degerim
14.gun 180 Çıktı kan degerim (Coookkk şükür)
Ve dun keseyi gormeye gittik oyle canim cok şükür bu sekildeydi belirtiler
arada ara verdik ilki tuttu düştü sonrakiler ondan 6 ay sonra başladı 1 ay ara verdik 3 tanesi başarısız oldu
daha önce doğal yolla da hamile kaldığımdan doktorum benden ümitli aşılamaya hemen geçmedi onun içni sanırım
Aynen evet olabilir cnm.

Soğan kürü ve maydonoz suyu rahimdeki bütün ödemi iltihabı atıyor temizliyor diye biliyorum canım.o yüzden hamile bayanlara önermezler büyükler yerleşmeye engel olur yada düşük tehlikesi yaratır diye bir büyüğüm söylemişti ordan biliyorum bende ama yine de bir araştır ya da doktoruna danış derim
Canim cok teşekkür ederim yeni gördüm msjiniz evet vazgeçtim o kürde n. Sadece adetin 2. Günü bal tarcin corek otu kuru yapicam ins 12gün yumurta büyümesi için. Bugün adetin 2.günümdeyim iğne yerine supriz bi şekilde doktor klomen yazdı bu sefer günde 2 kez icicem. Merakla bekliyorum işte siz ne durumdasiniz

Back
X