• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Umutlu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
22
19
38
30
Bayanlar aranıza yeni katıldım yardım edin lütfen ben 2 yıllık evliyim 15 Ekim 2017 de evlendim 26 Ekim 2017 son adet tarihim olmuştu ve 22 Aralık 2017 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum tekrar hala hamile kalamadim hiçbir sorun yok tuplerim açık eşimin testleri de temiz aşılama yaptırmak istiyorum bugün adetim bitti yarın gitsem asilama tedavisi olur mu acaba ??

Canım merhaba bildiğim kadarıyla adetliyken gitmen gerekiyor hem vajinal muayene yapıp rahim temiz mi kist lezyon vs bişey var mı diye bakıyorlar hem de aç karna adetliyken hormon tahlili istiyorlar herşey uygunsa ilaca başlatıyor doktor yok değilse erteler sen yine de doktorunu ara sor benim bildiğim bu

Bayanlar aranıza yeni katıldım yardım edin lütfen ben 2 yıllık evliyim 15 Ekim 2017 de evlendim 26 Ekim 2017 son adet tarihim olmuştu ve 22 Aralık 2017 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum tekrar hala hamile kalamadim hiçbir sorun yok tuplerim açık eşimin testleri de temiz aşılama yaptırmak istiyorum bugün adetim bitti yarın gitsem asilama tedavisi olur mu acaba ??
Asilama ve tup bebek tedavilerine onceden karar verilip adetin 2. Veya 3. Gunu baslaniyor. Eger doktorunuzla asilama planlamadiysaniz zaten adetli geldim asilama yapalim olmuyor. Bir cok hormon testi vs yapilacaktir. Siz eger daha once gitmediyseniz adetinizi beklemeden onceden elinizdeki sonuclarla gidin belki asilama degil baska birsey onerecek. Eger asilama planlanirsa zaten adetle baslaniyor tedaviye.

Back
X