Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hivahivron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
1.027
1.032
83
Bizim gebelik icin tibben bir sorunumuz yok 2 kere klomen kullandım.klomen yerine letu diye yumurta geliştirici kullanacam ilk kez yumurtam guzel gelişirse aşılama yapılacak devlet hastanesinde....
Devlet hastanesinde aşılama ne kadar bilgisi olan var mi? Çok tutar mi?

Bende bu ay yaptırcam aşılama devlette bıldıgım kadarıyla arkadaşımın soylemesı ılaclar dahıl 1500 tuttu dedı
Devlet karşılamıyor mu hic çocuğu olmayanlara ücretsiz diye biliyordum..
Ama bilgisi olanlardan yardım istiyorum bu kadar pahalı ise yaptiramam😔😔

Canım özelde daha fazla tutuyo bız bu Salı başladık tedavıye muayene tahlıl ılaclar toplam 365 tuttu 2 bınde mıkro cıplı aşılama dendı nerden baksan 5 mılyarı bulacak gbı onun yanında devlet daha ucuz devlet sadece aşılama ücretli alıyo sanırım sperm yıkamaya da alırdır ınan özel hastaneye göre çok ıyı fıyat burdakı devlet hastanesı kadın dgum ıyı olsa orda yaptıracaktım ama begenmıyorum mecbur özele gıdıyrm bende

Benim doktorum çok ilgili yumurta gelişimine göre aşılama yapalım.dedi ama pahalı iğneleri vereceğini sanmıyorum çünkü leri diye hap verdi bakalım bizi ne bekliyor

Çatlatma ıgnesı verebılır ovıletra mı neydi 105 lıra falan o da uzun zamandır çocuk düşünüyorsanız yaptırın derım herseye değer çocuk ıcın🥰

Ben önceki çarşamba günü oldum asilama, bekliyorum bakalım inşallah olumlu çıkar. Benim de iğnelerim 1000 tl yi buldu, belki de geçti bile, tıp fak. Tedavi görüyorum. Devlette bile ilaçlar pahalı tutuyor, devlet hepsini ödemiyor.
Aslında bir de şu var , kişiye göre tedavi uygulanıyor. Size daha da uygun gelebilir ilaçlar. Belli olmaz.

Ben önceki çarşamba günü oldum asilama, bekliyorum bakalım inşallah olumlu çıkar. Benim de iğnelerim 1000 tl yi buldu, belki de geçti bile, tıp fak. Tedavi görüyorum. Devlette bile ilaçlar pahalı tutuyor, devlet hepsini ödemiyor.
Aslında bir de şu var , kişiye göre tedavi uygulanıyor. Size daha da uygun gelebilir ilaçlar. Belli olmaz.
Inşallah emeğin boşa çıkmaz hangi ilaçları kullandınız herhangi bir sorunumuz var mi?

Inşallah emeğin boşa çıkmaz hangi ilaçları kullandınız herhangi bir sorunumuz var mi?
Benim rahimde polip vardı ilk önce, onlar temizlendi, sonra kist cıktı, en son rahim duvarı kalınlığı cıktı. Doğum kont hapı kullandım iki ay inceldi . Tabi bu süreç 1,5 yılımı aldı. Işte ancak daha yeni aşılamaya geçebildik. Fostimon iğne verdi bana 14 tane kullandım sanırım. Bir de süt hormonu düşürmesi için hap, çatlarla iğnesi, en sonda progesteron jel verdi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Ilk aşılamam oldu. Bisey de hissetmiyorum ama inşallah olumlu sonuçlanır.

Benim rahimde polip vardı ilk önce, onlar temizlendi, sonra kist cıktı, en son rahim duvarı kalınlığı cıktı. Doğum kont hapı kullandım iki ay inceldi . Tabi bu süreç 1,5 yılımı aldı. Işte ancak daha yeni aşılamaya geçebildik. Fostimon iğne verdi bana 14 tane kullandım sanırım. Bir de süt hormonu düşürmesi için hap, çatlarla iğnesi, en sonda progesteron jel verdi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Ilk aşılamam oldu. Bisey de hissetmiyorum ama inşallah olumlu sonuçlanır.
Inşallah allah kucağını boş bırakmasın 😍😍

Merhaba nerde yaptırıyorsunuz aşılamayı acaba istanbuldamı

merhaba bende geçen hafta çarşamba aşılama yaptırdım. Klomen hap ile yumurta oluştu overlıte iğne ile çatlattı sonra aşılama. Masrafım herşey dahil 1200 tl tuttu özel hastanede ... Tuttumu bilmiyorum bekliyorum sabırla..

Bizim gebelik icin tibben bir sorunumuz yok 2 kere klomen kullandım.klomen yerine letu diye yumurta geliştirici kullanacam ilk kez yumurtam guzel gelişirse aşılama yapılacak devlet hastanesinde....
Devlet hastanesinde aşılama ne kadar bilgisi olan var mi? Çok tutar mi?
Ilk çocuksa ücretsiz oluyor ilaçlar içinde eğer pahalı olursa raporla indirimli geliyor

25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben ader gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç için

Back
X