Amin inșallahInslah tutar![]()
üzüldüm gercekten senin adina insallah artik hayal kiriklgii yasamazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inșallahInslah tutar![]()
üzüldüm gercekten senin adina insallah artik hayal kiriklgii yasamazsin
Nasip olduktan sonra ister zipla ister hopla p bebek tutunur Allahin izni ileBazı doktorlar gerek görmüyor ama tutunmasına yardımcı oluyormuş galiba öyle yada böyle allah nasip ettikten sonra tutar insallah
Hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül yapıp allaha birakiyoruzNasip olduktan sonra ister zipla ister hopla p bebek tutunur Allahin izni ile![]()
așılamanı nerde yaptırdinBana bisey vermedi acaba niye![]()
Tabi ki elimzden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruzHayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül yapıp allaha birakiyoruz
Nisa hastanesinde yaptirdim istanbulda sen nerde yaptirdinașılamanı nerde yaptırdin
Ankara koru özel hastanesinde progestan jeli mutlaka vermeleri gerekiyo ben devlet hastanesindede yaptirdim ordada verdiler burda da progestanin ilacıni verdiler Dr bi görüșNisa hastanesinde yaptirdim istanbulda sen nerde yaptirdin
Bisey vermedi ozel hastane gittigim yer bilmiyorum. Umutlu konustu doktorum artik bilemem aadetin gecerse gel direk dediAnkara koru özel hastanesinde progestan jeli mutlaka vermeleri gerekiyo ben devlet hastanesindede yaptirdim ordada verdiler burda da progestanin ilacıni verdiler Dr bi görüș
İnșallah tutar canım benim dr așılaman 12. Gunu mutlaka gel dedi ve surekli ilaclarını kullan die tembihledi dr cok seviyorum cok guzel ilgilendi allah razı olsunBisey vermedi ozel hastane gittigim yer bilmiyorum. Umutlu konustu doktorum artik bilemem aadetin gecerse gel direk dedi
Insallah ise yarar insallah iyi sonuclar alirsibİnșallah tutar canım benim dr așılaman 12. Gunu mutlaka gel dedi ve surekli ilaclarını kullan die tembihledi dr cok seviyorum cok guzel ilgilendi allah razı olsun
İnșallah canım mujdeli haberlerimizi alıriz inșallah haber ver bana tutup tutmadiğınıInsallah ise yarar insallah iyi sonuclar alirsib
Insallah kendimi sadece bir sonuca baglamak istemiyorum. Olumsuza da hazirlikliyimİnșallah canım mujdeli haberlerimizi alıriz inșallah haber ver bana tutup tutmadiğını
Bende hayırlısı ama her iki sonuctan biri olursa ağlarım sulu gözluyüm kısmetInsallah kendimi sadece bir sonuca baglamak istemiyorum. Olumsuza da hazirlikliyim![]()
Ben nasil nasil tepki vrricegimi bile bilmiyorum pozitif gorursemBende hayırlısı ama her iki sonuctan biri olursa ağlarım sulu gözluyüm kısmet![]()
İnșallah görsun o iki cizgiyi bi sevinc cığliği atarsin yada mutluluktan ağlarsınBen nasil nasil tepki vrricegimi bile bilmiyorum pozitif gorursem![]()
Bayilmasam iyiİnșallah görsun o iki cizgiyi bi sevinc cığliği atarsin yada mutluluktan ağlarsın![]()
Bayılmasın merak etme ama bi șok yașarsın acaba ruyamı filan dersin inanamasin gider ikinci testi yaparsin ücuncu testide yaparsınBayilmasam iyihayatimda hic bayilmadim o gun bayilirmisim
![]()
Isin komigi esim inanmazBayılmasın merak etme ama bi șok yașarsın acaba ruyamı filan dersin inanamasin gider ikinci testi yaparsin ücuncu testide yaparsın![]()
ilk hamileliğimde esim teste inanmaștı kan testi cikinca onada inanmadi gidelim iki yerde yaptiralim dedi onlarada hak veriyorum inanamiyolar bilmiyolarIsin komigi esim inanmazcunku 1 bucuk senedir olmayinca adam da umudunu kesmiş
gecen ovulasyon testi denemistim . Iki cizgiyi gosterdim . Ee noldu simdi hamile mi oluyorsun boyle olunca diyor
![]()
Erkekler ne anlar yailk hamileliğimde esim teste inanmaștı kan testi cikinca onada inanmadi gidelim iki yerde yaptiralim dedi onlarada hak veriyorum inanamiyolar bilmiyolar![]()