Aşılama Așılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ankara koru özel hastanesinde progestan jeli mutlaka vermeleri gerekiyo ben devlet hastanesindede yaptirdim ordada verdiler burda da progestanin ilacıni verdiler Dr bi görüș
Bisey vermedi ozel hastane gittigim yer bilmiyorum. Umutlu konustu doktorum artik bilemem aadetin gecerse gel direk dedi

Bisey vermedi ozel hastane gittigim yer bilmiyorum. Umutlu konustu doktorum artik bilemem aadetin gecerse gel direk dedi
İnșallah tutar canım benim dr așılaman 12. Gunu mutlaka gel dedi ve surekli ilaclarını kullan die tembihledi dr cok seviyorum cok guzel ilgilendi allah razı olsun

İnșallah tutar canım benim dr așılaman 12. Gunu mutlaka gel dedi ve surekli ilaclarını kullan die tembihledi dr cok seviyorum cok guzel ilgilendi allah razı olsun
Insallah ise yarar insallah iyi sonuclar alirsib

Bayılmasın merak etme ama bi șok yașarsın acaba ruyamı filan dersin inanamasin gider ikinci testi yaparsin ücuncu testide yaparsın 🤣😂😂
Isin komigi esim inanmaz😂🤣🤣cunku 1 bucuk senedir olmayinca adam da umudunu kesmiş 😂😂gecen ovulasyon testi denemistim . Iki cizgiyi gosterdim . Ee noldu simdi hamile mi oluyorsun boyle olunca diyor😂😂

Isin komigi esim inanmaz😂🤣🤣cunku 1 bucuk senedir olmayinca adam da umudunu kesmiş 😂😂gecen ovulasyon testi denemistim . Iki cizgiyi gosterdim . Ee noldu simdi hamile mi oluyorsun boyle olunca diyor😂😂
ilk hamileliğimde esim teste inanmaștı kan testi cikinca onada inanmadi gidelim iki yerde yaptiralim dedi onlarada hak veriyorum inanamiyolar bilmiyolar😂😂

Back
X