Hayırlısı olsun canım biraz süreçten bahsedermisin.asilamaya hastanemi karar veriyor yoksa isteğe bağlı hemen yapıyorlarmi.Merhabalar ben cuma gunu oldum asilamami bugun 3. Gunum asilamada bakalim bekliyoruz hayirli sonuc aliriz insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım biraz süreçten bahsedermisin.asilamaya hastanemi karar veriyor yoksa isteğe bağlı hemen yapıyorlarmi.Merhabalar ben cuma gunu oldum asilamami bugun 3. Gunum asilamada bakalim bekliyoruz hayirli sonuc aliriz insallah
Hayırlısı olsun canım.biraz süreçten bahseder misin.asilamaya hastanemi karar veriyor yoksa isteğe bağlı hemen yapıyorlarmiMerhabalar ben cuma gunu oldum asilamami bugun 3. Gunum asilamada bakalim bekliyoruz hayirli sonuc aliriz insallah
1.5 yillik evliyiz .çesitli doktorlaara falan gittik .surekli bize gencsiniz daha yeni evlisiniz diyip yolluyorlardiHayırlısı olsun canım biraz süreçten bahsedermisin.asilamaya hastanemi karar veriyor yoksa isteğe bağlı hemen yapıyorlarmi.
araştırma hastanesindemi yaptırdınız aşılamayı1.5 yillik evliyiz .çesitli doktorlaara falan gittik .surekli bize gencsiniz daha yeni evlisiniz diyip yolluyorlardi1.5 senemiz doldu artik bebek olmayinca cesitli kan testleri falan istediler bizden esimden de sperm testi falan .. hastaneye asilama yaomak istedigimizi soyledik . Adetin 2. Gunu gittik su an ki doktorumuza ilk defa gitmistik o gun tavsiye uzerine gittik o gun icinde baska bir adını duyurmus doktora da gittik bizi resmen umutsuzluga itti . Amh 0.91 di .(ilk gittigimiz doktor siz bu degerlerle asla asilama yaptiramazsiniz .dedi .. yikilmistik .)Asilama yaptirmak istiyoruz dedik. Sagolsun direk tedaviye basladik o gun .
Hayir ozelde yaptirdim . Arastirmaya gittim cok oyaliyorlardi . Kan testi verdik sonucu 1 hafta sonra cikicak dediler ki o zamana kadar da regl gunum geciyordu yani asilama olmasi gerek gun . Bizde ozele yaptrmak istedik.araştırma hastanesindemi yaptırdınız aşılamayı
Teşekkür ederim canım.rabbim isteyen herkese en yakın zamanda evlat nasip etsin inşallah.bende 4 yıllık evliyim ilk iki sene istemedik sonra isteyince hemen olur diye düşündük.ama öyle olmuyormus maalesef.iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.iki ay klomen iki ayda femara kullandım ise yaramadı.yarin araştırma hastanesine gidicem aşılama için şuan adetliyim önümüzdeki ay yaparlar galiba.surekli hayal kırıklığı yaşıyorum bu kez olur inşallahHayir ozelde yaptirdim . Arastirmaya gittim cok oyaliyorlardi . Kan testi verdik sonucu 1 hafta sonra cikicak dediler ki o zamana kadar da regl gunum geciyordu yani asilama olmasi gerek gun . Bizde ozele yaptrmak istedik.
Insallah olurTeşekkür ederim canım.rabbim isteyen herkese en yakın zamanda evlat nasip etsin inşallah.bende 4 yıllık evliyim ilk iki sene istemedik sonra isteyince hemen olur diye düşündük.ama öyle olmuyormus maalesef.iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.iki ay klomen iki ayda femara kullandım ise yaramadı.yarin araştırma hastanesine gidicem aşılama için şuan adetliyim önümüzdeki ay yaparlar galiba.surekli hayal kırıklığı yaşıyorum bu kez olur inşallah
Aynen öyle canım.benim çevremde de öyle insanlar var.Insallah olur❤❤hersey gonlunce olsun . Bizde saniyorduk ki hemencik oluyor
maalesef olmuyormuş cok ugrastirici . En uyuz oldugum sey de millet planli gebe kaliyor hani demiyorlar mi su su zamanda gebe kalirim iste yaza denk gelir ya da kisa denk gelir deyip te tutturanlar
![]()
Gicik oluyorumAynen öyle canım.benim çevremde de öyle insanlar var.![]()
Yükselmez değer ovulasyon ilk 2 testte olmuş galiba anladığım kadarıyla ama zaten catlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılmıştır sizeKizlar bana bi bakar misiniz yaa
Catlatma ignemin 8. Gunu ovulasyon testiylr takip yapiyordum deger dusmesini
Zaten hic umudum yoktu ama ..
Smdi degerim normal gorunuyor teste gore yani ignenin etkisi bitmis bu saatten sonra yukselir miEki Görüntüle 2540804
Ignenin 6.7.8. Gunleri
Aşilamanin da 6. Gunu![]()
Bu ignenin 8. Gunu fotolari yani bu auda tutmadi artk uzulebilirim rahat rahatYükselmez değer ovulasyon ilk 2 testte olmuş galiba anladığım kadarıyla ama zaten catlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılmıştır size
Ben ne söylediğinizi pek anlayamadım ki sizi boşuna üzmek istemem de iğnenin 8.günü böyle çıkması çok normal zaten ben hiç anlamadım galiba bu konuyuCanim
Bu ignenin 8. Gunu fotolari yani bu auda tutmadi artk uzulebilirim rahat rahatovulasyonu takip icin degil degerin kacinci gun dusecegini gormek icin yaptm
Igne beta hcg yukseltiyor ya ignenin etki gununu test etmek icin elimde olan ovulasyon testlerni kullandim. Kanda bhcg yuksekse yumurtlama testi ustteki 2 test gibi cikiyor. Ignemin 8. Gunuydu bugun yani etkisi gecmis. Asilamamin da 6. Gunu bugun. Testleri bu yuzden kullandim ovulasyon gormek icin degil . Uzulmek icin erken mi ??? Ilk asilamam kimyasal oldu ama onda ignenin etkisi hc dusmeden ustune yukselmeye baslamisti amacim bchg belirlemkti. Gecen sefer de oyle yaptim. Ilk kan verdigimde 7 cikti . Ilk cizgi silinip sonra yukselmeye basladi ama bu kdr silik degildi. Gecen sfer denedigim gebelik testiydi. Siliklesip 2. Cizgi sonrakinde yukselmisti. Onu gorerek kan vermistimBen ne söylediğinizi pek anlayamadım ki sizi boşuna üzmek istemem de iğnenin 8.günü böyle çıkması çok normal zaten ben hiç anlamadım galiba bu konuyu
Bence yönteminiz doğru değil. Erken üzülüyorsunuz. Aşılama yapıldıkdan sonra eğer gebelik oluştuysa kanda beta hcg bile 8 gün sonra oluşmaya ve yükselmeye başlıyor. Dolayısı ile idrarda daha geç olması gerekir. Lh testi boyle bi konuda sizi sadece gereksiz strese ve endişeye sokar yapmayın derim ben bilgisi olan başka arkadaşlar var ise onlarda yorumda bulunsunlar ama ben böyle düşünüyorum. Benimde bugün asilamamin 12.günü bekliyorum. Allah hepimize kalbindeki muradı versin inşallah ❤Igne beta hcg yukseltiyor ya ignenin etki gununu test etmek icin elimde olan ovulasyon testlerni kullandim. Kanda bhcg yuksekse yumurtlama testi ustteki 2 test gibi cikiyor. Ignemin 8. Gunuydu bugun yani etkisi gecmis. Asilamamin da 6. Gunu bugun. Testleri bu yuzden kullandim ovulasyon gormek icin degil . Uzulmek icin erken mi ??? Ilk asilamam kimyasal oldu ama onda ignenin etkisi hc dusmeden ustune yukselmeye baslamisti amacim bchg belirlemkti. Gecen sefer de oyle yaptim. Ilk kan verdigimde 7 cikti . Ilk cizgi silinip sonra yukselmeye basladi ama bu kdr silik degildi. Gecen sfer denedigim gebelik testiydi. Siliklesip 2. Cizgi sonrakinde yukselmisti. Onu gorerek kan vermistim
Haklisiniz. Aslinda igne etkisii gormek icin yapmistm ama kapildm umutsuzluga iste bir de gecen sefer hc sifirlanmadan yukselince iste beklemedeym ztn ama.yinede icim burukBence yönteminiz doğru değil. Erken üzülüyorsunuz. Aşılama yapıldıkdan sonra eğer gebelik oluştuysa kanda beta hcg bile 8 gün sonra oluşmaya ve yükselmeye başlıyor. Dolayısı ile idrarda daha geç olması gerekir. Lh testi boyle bi konuda sizi sadece gereksiz strese ve endişeye sokar yapmayın derim ben bilgisi olan başka arkadaşlar var ise onlarda yorumda bulunsunlar ama ben böyle düşünüyorum. Benimde bugün asilamamin 12.günü bekliyorum. Allah hepimize kalbindeki muradı versin inşallah ❤
Insallah gonlunce olsun canim ❤Kizlar benimde yarin adette 2.günüm doktordan randevu aldim asilama icin. Cok heyecanliyim
Çok iyi anlıyorum sizi. Benimde bi tane kimyasal gebeliğim oldu. Benimde 13.gün yarın kocaman bi umut var içimde bide aniden gelen umutsuzluk o burukluk hissi.. Rabbim çok büyük vakti saati geldiyse herşey bahane herşey vesile ama nasip olmayacaksa en iyi doktorlar kesin olcak deseler olmayacak... Allah beklerken sabir versin hepimize, hepimize mucize bebekler nasip etsin sevindirsin bizleri de inşallahHaklisiniz. Aslinda igne etkisii gormek icin yapmistm ama kapildm umutsuzluga iste bir de gecen sefer hc sifirlanmadan yukselince iste beklemedeym ztn ama.yinede icim buruk