• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Așılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok iyi anlıyorum sizi. Benimde bi tane kimyasal gebeliğim oldu. Benimde 13.gün yarın kocaman bi umut var içimde bide aniden gelen umutsuzluk o burukluk hissi.. Rabbim çok büyük vakti saati geldiyse herşey bahane herşey vesile ama nasip olmayacaksa en iyi doktorlar kesin olcak deseler olmayacak... Allah beklerken sabir versin hepimize, hepimize mucize bebekler nasip etsin sevindirsin bizleri de inşallah 🤲
Amiin amin rabbim cumlemizin isteyen herkesin evlat duasini kabul etsin 🤲

Kızlar benim yarın aşılamanın 14.günü çok heycanlı çok umutluyum ama bi o kadarda korkuyorum. Cumaya kadar bekliycem test için regl olmaz isem. Asilamadan ne kadar sonra adet okunuyo tam bilgisi olan var mı?

25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben ader gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç için
Asilamadan 14 gun sonra test yapinca belli oluyormuş diye biliyorum

Merhabalar benimde ilk aşılama da 4. günüm hafif kasık ağrılarım var inş hayırlısı ile mutlu haberi alırız hep beraber.

Hayırlısi olur inșalah tutar bende pazartesi așilama oldum bugun 7. günüm ve ishal oldum cok merak ediyorum neden oldu die
Merhabalar
Bende salı günü aşılama oldum bende aynı sıkınyıları yaşıyorum progesteron jel kullanıyorum o yapabiliyormuş

Merhabalar kızlar
Bende 1 ekimde aşılama yaptırdım 9. Günüm bugün
Dün aksam yani 8. Günü aksami dayanamayip kan verdim degerim 2.5 cıktı benim gibi dayanayıp baktıranınız oldu mu acaba tuttu mu tutmadı mı

Merhabalar kızlar
Bende 1 ekimde aşılama yaptırdım 9. Günüm bugün
Dün aksam yani 8. Günü aksami dayanamayip kan verdim degerim 2.5 cıktı benim gibi dayanayıp baktıranınız oldu mu acaba tuttu mu tutmadı mı
Merhaba ben de dun 11. Gunumdu baktirdim 2.27 cikti 😊hakkimizda hayirlisi olsun insallahh

Aşılamanın yapıldığı gün dahil 7. Günde 2.5 di 8. Günde 1.08 cıktı
Yaaa uzuldum senin adina 🤲insallah bir dahaki ay gebe olursun .
Benimde bugun 13.gunum ve kahverengi leke gordum yaklasik 1 saat once

Back
X