Test yapiyorum hemen ikinci cizgi cıkmıyo 20 dk sonra baktığımda silik cizgi var bugun așılama olalı 15 gun oldu sabah kan verdim hayirlisi olur inșallahçatlatma iğnesinin etkisidir o zaman
aşılama olalı 15 günse çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir zaten. inşallah bebeğin seninledir. benim test günü çarşamba.heyecandan ölcemTest yapiyorum hemen ikinci cizgi cıkmıyo 20 dk sonra baktığımda silik cizgi var bugun așılama olalı 15 gun oldu sabah kan verdim hayirlisi olur inșallah
Inșallah așılaman tutmustur hamilesindiraşılama olalı 15 günse çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir zaten. inşallah bebeğin seninledir. benim test günü çarşamba.heyecandan ölcem
11. Gun 26 degermHanımlar așılama olup onuncu gün tes yapıp pzitif cıkan varmı așilamin dokuzuncu gun tes yaptım pozitif cikti on ve onbirinci gun tes yaptım ama hic bisey yok acaba așılamam tutmadımı
inşallah canımInșallah așılaman tutmustur hamilesindir
Anlamadım11. Gun 26 degerm
Aşılama mı olmuştun? Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallahaşılama olalı 15 günse çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir zaten. inşallah bebeğin seninledir. benim test günü çarşamba.heyecandan ölcem
așılamam tutmadıAşılama mı olmuştun? Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah
Aa çok üzüldümașılamam tutmadı
İnșallah tutar canim benim 3 așilamam ilk asılamam tutmadi 2 așilamam tutu bebeyim 7 haftalikken kalbi durduAa çok üzüldümilk denemen miydi? Ben de ikinci aşılamamı oldum gün sayıyorum
Rabbim tez vakitte sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah. Şimdi ne düşünüyosun?İnșallah tutar canim benim 3 așilamam ilk asılamam tutmadi 2 așilamam tutu bebeyim 7 haftalikken kalbi durdu
Kasımda tekrar hsg cekinecem allah nasip ederse biraz ara verecem zamana birakacamRabbim tez vakitte sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah. Şimdi ne düşünüyosun?
Ben devlette yaptırıyorumMerhaba aşılamayı özelde mi yaptırıyorsunuz?
Ikikere devlete yaptirdim ücuncu asılamami özelde yaptirdim kurtaj olduktan sonra devlet 6 ay sonra yapiyoMerhaba aşılamayı özelde mi yaptırıyorsunuz?
Bende önümüzdeki ay özelde yaptıracağım ortalama maliyeti nasıl oluyor.Ikikere devlete yaptirdim ücuncu asılamami özelde yaptirdim kurtaj olduktan sonra devlet 6 ay sonra yapiyo
Canım şu hsg çekimi zor mu bende haftaya çekecem ama çok korkuyorumKasımda tekrar hsg cekinecem allah nasip ederse biraz ara verecem zamana birakacam
Hastaneye gore deyisiyo 1.800 tl tutu benim gittiğim hastaneBende önümüzdeki ay özelde yaptıracağım ortalama maliyeti nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?