Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tuba sEKER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
25
9
1
28
Kızlar merhaba yeniyim 2 buçuk yıldır evliyim eşimde sperm hareketsizliği ve yapısal bozukluk olduğu için doktor aşılama önerdi 22 ekim de aşılama oldu bu gün 8. Gün hiç bir belirti yok sizin bu nünlerde belirtiniz oldu mu birde aşılama olduğu gün eve geldiğim de çok hafif kanamam oldu acaba o yüzden tutmama şansı varmı yardımcı olun lütfen

Ben de 2 yıla yakın evliyim. 30 ekim yani dün ilk aşılamamı oldum. O yüzden sana verebileceğim bi tavsiyem yok. İnşallah tutmuştur ikimizin de. İçini ferah tut.hayırlısını dile

Kaç gün sonra idrar testi yaptırmalıyım. Moralini bozma sakın inşallah bi dahakine olacak senin.inanıyorum

Merhaba bende 2 yillık evliyim.Eşimde varikosel var sperm sayısı iyi fakat morfolojisi bozuk. 22 Ekimde ilk aşılamam oldu.2-3 gündür regl olucakmış gibi hissediyorum.Bu arada siz kan testini biraz erken yaptırmışsiniz bence .

Bu gün doktorumla konuştum bir hafta daha beklememi istedi bir hafta sonra tekrarlıcam kan testimi kızdı ban erken yaptın diye ama dayanamadım beklicem işte bir hafta daha

Bu gün doktorumla konuştum bir hafta daha beklememi istedi bir hafta sonra tekrarlıcam kan testimi kızdı ban erken yaptın diye ama dayanamadım beklicem işte bir hafta daha

Benim doktorum aşılamadam sonra 15.gu gebelik testine gel dedi.Normal şartlarda catlamadan sonraki 14.gun regli olunması gerekiyor.Eğer olmaz isek umitlene biliriz.Zor ama sıkintı ve stres yapmamaya çalış.

Kızlar merhaba bende dün adet oldum ve yarın doktoruma gideceğim bakalım ne karar verecek büyük ihtimalle aşılama olacak . inşallah hepimizin tutar hayırlısı olur

biz de bir yıldır cocuk deniyoruz hala sonuc alamadık, eşimde sperm hızı düşük ve morfoloji %2. bir kaç ay daha denedikten sonra aşılama yapabiliriz dedi doktor ama normalde bir ayda gebelik olasılığı %15 iken, aşılama ile %18 oluyor cok da şansı arttırmıyor dedi. ama tüp bebek de ihtimal %50 ye cıkıyor dedi. aşılama yapmadan direk tüp bebek denemek daha mı mantıklı?

Merhaba kizlar bu aşılama nasıl oluyor acılı bir işlem mi igneyleyle mi yapılıyor
biraz araştırdım bende doktorumdan aşılama isteyeceğim.
Inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin .

Canim benim eşimde varikosel var sayısı cok iyi ama morfoloji 2 ve hizda bir tik düşüklük var.22 ekimde aşilamam oldu hayirli haber bekliyorum insallah.Benim doktorum aşilama için %20-30 arası ihtimal verdi.Tüp bebek icin devlette yaptirmak yada rapor çıkartmak icin en onemli sartlar yaş ve 3 yillik evli olma sartı.Eğer devlet hast. 2 kere aşılama yapıp olumsuz sonuç alırsa evliliginde 3 yılı doldurduysan ve yaş sınırını aşmıyorsa tüp bebek yapiyor.Ben henüz 2 yıllık evliyim ilk aşilamam yapıldı dr. 3 yılımı doldurmadiğım için normalde 2 aşılama yapıla bileceğini eger ben istersem 3. aşılamanında yapıla bileceğini soyledi.Bilgin olsun

Merhaba kizlar bu aşılama nasıl oluyor acılı bir işlem mi igneyleyle mi yapılıyor
biraz araştırdım bende doktorumdan aşılama isteyeceğim.
Inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin .

Merhaba canım,
Aşılamada korkulacak birsey yok.Doktor kisiye gore tedavi uyguluyor.Önce yumurta geliştirici iğne yada hap kullaniyorsun.(Ben igne kullandim.Her aksam göbekten belirlenen dozda gonal f)Yumurta gelistiriciyi kullanirken doktorun seni belirli gunlerde çagirip yumurta boyutuna bakiyor.İstenilen boyuta geldiğinde çatlatma igneni vuruyorsun.Çatlatma ignesinden sonraki 36 saat sonra aşılaman yapiliyor.Eşınin verdigi numune yikama isleminden geciyor ve şırıngaya benzer birşeye konuyor.Normal muayene odasinda rahme enjekte ediyorlar.Ben kanana agri sızı hissetmedim.Birde bu islem sırasinda çok sıkışık olman gerekiyor.Umarım yardımcı olmusumdur

Yardımcı oldun tabiki çok teşekkür ederim doktorumla da gorusmem gerekiyor bu ay da olmazsa düşünecegim inşallah

bilgi için sağol canım, Allah bebeğine kavuştursun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bizim de şubatta 3 yılımız dolacak evlilikte zaten. özelde yaptırmak çok masraflı olacak hem de ilk seferde tutup tutmayacağı da belli değil....

Amin canım Rabbim insallah hepimizi yavrusunun haberi ile müjdelendirir.Aynen öyle oyüzden devlette hakkin varken değerlendirmek en dogrusu.

Canım aşılaman hayırla sonuçlansın. Devlette mi yaptırdın ücret ne kadar tuttu

Devlette aşılamayı kaça yaptırdınız? İlaçlar , aşılama ücreti ne kadar verdiniz? İğne verecek doktor bana. Yaptırmam gereken bi işlem var mı ?

Devlette aşılamayı kaça yaptırdınız? İlaçlar , aşılama ücreti ne kadar verdiniz? İğne verecek doktor bana. Yaptırmam gereken bi işlem var mı ?
Canım ben özel de yaptırdım aşılamamı herşey toplam 1350 lira tuttu arkadaşım bu gün devlette yaptırdı sadece çatlatma iğnesini ve enjektör almuş toplam 200 250 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…