- 29 Ekim 2019
- 25
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tuba sEKER
Amin canım aminZaten elimden sabretmek ve dua etmekten başka birsey gelmiyor.Hepimizin bir zamani var yeterki Rabbim ol desin..Inşallah Rabbim bizleri evlatlarimizla müjdelendirsin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminZaten elimden sabretmek ve dua etmekten başka birsey gelmiyor.Hepimizin bir zamani var yeterki Rabbim ol desin..Inşallah Rabbim bizleri evlatlarimizla müjdelendirsin.![]()
Ya ben bişey sorcaktim kızlar bu iğneyi gonal-f siz kendinizmi uyguladınız ? Ben çok korkagimdir asla yapamam.sağlık ocakları yaparmi
Doktor bana kendin yapa bilirsin demişti ben de senin gibi cesaret edermedim ama bi sor aile hekimine belki yapar sağlıkocağıYa ben bişey sorcaktim kızlar bu iğneyi gonal-f siz kendinizmi uyguladınız ? Ben çok korkagimdir asla yapamam.sağlık ocakları yaparmi
1240 tlye aldim ssksizKızlar doktor gonal f 900 kalem şeklinde olandan yazdı 390 tl y miş siz ne kadar a aldınız
Neden rapor çıkartmadınız1240 tlye aldim ssksiz
Umudunuzu kaybetmeyin ilkin de bende sonuç alamadım ama ikinci denemede hamileyim.Doktorunuz kim Ben Esra çabuk cömerte gidiyorum şükür Rabbim nasip etti darısı başınıza.Ben ikinciden bile umutlu değildim ama oluyormuş işte dünya duayla kuruldu dualarımız bir.Kızlar merhaba yeniyim 2 buçuk yıldır evliyim eşimde sperm hareketsizliği ve yapısal bozukluk olduğu için doktor aşılama önerdi 22 ekim de aşılama oldu bu gün 8. Gün hiç bir belirti yok sizin bu nünlerde belirtiniz oldu mu birde aşılama olduğu gün eve geldiğim de çok hafif kanamam oldu acaba o yüzden tutmama şansı varmı yardımcı olun lütfen
Bende aynı şekilde ödedim yaNasıl ya neden bu kadar ucuz ben 1500 doktor için 1200 Gonal f için 100 lira ovitrelle mi ne adi o iğne için ödedim![]()
Ya ben de 1200 ödedim ilaçlara raporu nasıl çıkartıyorduk ki ya özelde yaptıracam ben deNeden rapor çıkartmadınız
Özeli bilmiyorum canım ben devlette yaptırdım . Doktor bilgisayardan hallediyor raporu tüm doktorlara mail atıyor onlarda internet ortamında onay veriyor tamam biz bi evrak çıkarmıyoruz onun öncesi hormon hsg spermiogram hepsini yaptırıyorYa ben de 1200 ödedim ilaçlara raporu nasıl çıkartıyorduk ki ya özelde yaptıracam ben de
Teşekkür ederm canmÖzeli bilmiyorum canım ben devlette yaptırdım . Doktor bilgisayardan hallediyor raporu tüm doktorlara mail atıyor onlarda internet ortamında onay veriyor tamam biz bi evrak çıkarmıyoruz onun öncesi hormon hsg spermiogram hepsini yaptırıyor
Rica ederim canım. Rabbim yardımcımız olsunTeşekkür ederm canm
Merhaba test yaptınız mı sonucunuz nedirDoktor bana kendin yapa bilirsin demişti ben de senin gibi cesaret edermedim ama bi sor aile hekimine belki yapar sağlıkocağı
Canim ben devlette yaptırdım.Dr. verdiği ilaca gore ücret degisiyor.Ben 3 kutu gonal f ,çatlatma ignesi,folik asit,omega3 ve crinone jel kullandım hepsi 580 tl tuttu.Normal şartlarda gonal f 1 kutusu 450 tl.
merhaba canım devlet aşılamayı hangi şartlarda ödeme yapıyor.