Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya ben bişey sorcaktim kızlar bu iğneyi gonal-f siz kendinizmi uyguladınız ? Ben çok korkagimdir asla yapamam.sağlık ocakları yaparmi

Canim korkmana hic gerek yok.hissetmiyorsun bile.Ben kendime yaptım ne yanma ne aci oldu.Ayni saatlerde yapmayi unutma ama.

Kızlar benim aşılamamı doktor 27.saatte yaptı herkes 36 saat sonra olmuş. 2 gün sonra da ilişki dedi ama biz 3.gün birlikte olduk. Inş tutmuştur 🙏

Kızlar merhaba yeniyim 2 buçuk yıldır evliyim eşimde sperm hareketsizliği ve yapısal bozukluk olduğu için doktor aşılama önerdi 22 ekim de aşılama oldu bu gün 8. Gün hiç bir belirti yok sizin bu nünlerde belirtiniz oldu mu birde aşılama olduğu gün eve geldiğim de çok hafif kanamam oldu acaba o yüzden tutmama şansı varmı yardımcı olun lütfen
Umudunuzu kaybetmeyin ilkin de bende sonuç alamadım ama ikinci denemede hamileyim.Doktorunuz kim Ben Esra çabuk cömerte gidiyorum şükür Rabbim nasip etti darısı başınıza.Ben ikinciden bile umutlu değildim ama oluyormuş işte dünya duayla kuruldu dualarımız bir.

Sperm hareketsizligi ve bozukluk olunca nasil asilama yapabiliyor doktorunuz ?
Bence tup bebege geçis yapinki en iyi spermi secip dollesinler.
Asilama sansiniz normal iliski kadar ki zaten spermlerde problem varmis.

Mrb arkadaşlar. Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben Ağustos sa aşılama yapmıştım olmadı tabi ister istemez stresli bi dönem oluyor ben bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Doktorum ilaçların etkisi sonraki aylarda devam ediyor demişti ben de bebek fikrini atmıştım kafamdan çünkü yorucu bir süreçti aşılama dan iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Tutmazsa da umudunuzu kaybetmeyin inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelir bebişiniz. Stres çok etkili malesef.

Ya ben de 1200 ödedim ilaçlara raporu nasıl çıkartıyorduk ki ya özelde yaptıracam ben de
Özeli bilmiyorum canım ben devlette yaptırdım . Doktor bilgisayardan hallediyor raporu tüm doktorlara mail atıyor onlarda internet ortamında onay veriyor tamam biz bi evrak çıkarmıyoruz onun öncesi hormon hsg spermiogram hepsini yaptırıyor

Ben özelde yaptırdım rapor verdi doktor. İlaçlar 500-600 arası 500 de hastahane aldı okadar

Canim ben devlette yaptırdım.Dr. verdiği ilaca gore ücret degisiyor.Ben 3 kutu gonal f ,çatlatma ignesi,folik asit,omega3 ve crinone jel kullandım hepsi 580 tl tuttu.Normal şartlarda gonal f 1 kutusu 450 tl.

merhaba canım devlet aşılamayı hangi şartlarda ödeme yapıyor.

merhaba canım devlet aşılamayı hangi şartlarda ödeme yapıyor.

Evliliginde bir seneyi doldurduysa ve 39 yaşını gecmediysen devlet aşilama ve tüp bebegi karşilıyor belirli oranlarda.Asılamada sadece ilac parasi veriyorsun oda yarısından fazlasinı devlet karşiliyor zaten.

Back
X