Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yöntemleri

• Hemen

OY: 2 100,0%
  • Hızlı

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
biliyorum canım aşamaların olduğunu. bende aşılama yaptırdım ama çatlamasını beklemedik iğne verdi doktor da onun için sordum. Çatlamamış dedin ya iğne mi işe yaramadı yoksa doktorun seni bekletti mi diye merak ettiğimden sordum sağol cvabın için :)

doktorun kimdi kuzum

Kızlar merhaba ben daha yeni düşük yaptım doktorum ne der bilmiyorum ama korunmak gibi bir niyetim yok kendim düşürdüm adet gibi.

Bu ay kendimiz denemeyi düşünüyoruz ama eğer olmazsa direkt aşılama düşünüyoruz.

Aşılama süreçlerini falan biliyorum tek merak ettiğim Çipli aşılama hakkında bilgisi olan var mı?

İlk defa duydum ama bi yakınımız düşük yaptı kısa sürede gebe kaldı biraz bekle bence

İyi akşamlar rahatsız ettim kusura bakmayın sonucunuz ciktimi

İyi akşamlar rahatsız ettim kusura bakmayın sonucunuz ciktimi
tutmadı ne yazıkki, ama biliyordum böyle olacağını çünkü yumurtalıklarımı üşütmüştüm anlamıştım. bugün yine başladım ilaç yumurta uyarıcıya haftaya cuma kontrole gideceğim olgunlaşıp olgunlaşmadığıyla ilgili bakalımm martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle. hayırlısı olsun inşallah

Ben tup bebek yaptirdim ankarada ama daha transfer yapmadan 5. Gun emriyo gelisimi durdu dediler 20 bin tl buldu igneleriyle . Ama ben ignelerinde ve yumurta toplamada zorlanmadim . Yumurta toplandiktan sonra .1 hafta agrim oldu

Amin hepimiz icin hayirlisi olsun ben tup bebegi denedim transfer olmadm simdi asilama denicem obur ay

estağfurullah neden yanlış anlayayım bu ay daha sıcak tutmaya çalışıyorum hayırlısı inşllah

Merhaba yaş kaç olması gerekiyor ?

merhaba canım nasılsın? tedaviye başladın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…