Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler iyi dileklerin için bnde ikinci randevuma gittim yarn tekrar gidicm catlatma iğnesini olcmMrb kizlar bende 9 haziranda asilamami oldum ilk iki gun belim ve kasiklarim cok agridi ama sonrasinda gecti arada belim agriyo hepsi bu. Ilaclariniz cok pahaliymis hele doktor ucretiniz daha pahali Allah yardimcimiz olsun ❤❤
Ilk asilamanin 2.randevusumu canim ? Insallah guzel haberler alirizTskler iyi dileklerin için bnde ikinci randevuma gittim yarn tekrar gidicm catlatma iğnesini olcmsnrası
![]()
Evet ilk defa asılama yaptrcm persembe gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi gittim yarın gel çatlatma iğnesi vuralm dedi öğledn önce mi yapıyorlar aşılamayıIlk asilamanin 2.randevusumu canim ? Insallah guzel haberler aliriz
Benim doktorum sabah ilk bana yapti asilamayi ama galiba istedikleri saatte yapiyorlar diye biliyorumEvet ilk defa asılama yaptrcm persembe gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi gittim yarın gel çatlatma iğnesi vuralm dedi öğledn önce mi yapıyorlar aşılamayı
Canim varmi bir gelisme ?Evet ilk defa asılama yaptrcm persembe gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi gittim yarın gel çatlatma iğnesi vuralm dedi öğledn önce mi yapıyorlar aşılamayı
Ptesi gittim kontrole yarnı bekleyelm catlatma iğnesi yaaprz dedi ertesi gnü gittim bi baktı yumrta catlamş kendinden hemen aynı güm beste yaptı aşılamayı üçüncü gün sanırsam bugnCanim varmi bir gelisme ?
Hadi hayirli olsun insallah tutar. Kac yumurtan catlamisti ?Ptesi gittim kontrole yarnı bekleyelm catlatma iğnesi yaaprz dedi ertesi gnü gittim bi baktı yumrta catlamş kendinden hemen aynı güm beste yaptı aşılamayı üçüncü gün sanırsam bugn
Bir sağda bi solda vardı ikiside ctlamştı ama bn hissettm biri ptesi öğledn snra digeri salı sabah olduHadi hayirli olsun insallah tutar. Kac yumurtan catlamisti ?
Senin nasıl oldn muNe guzel bende de 2 tane var demisti doktor insallah tutar canim
Evet oldum sali gunu 14. Gunum doluyor doktora tekrar gidicem tutmadiysa tekrar baslayacagiz cunku ilk adet gunumde oluyor sali gunu. Icimdeki his tutmadigini soyluyorSenin nasıl oldn mu
Merhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ileMerhaba kızlar şuan aşılama olacağım tecrübesi olanlar yazabilir mi![]()
İlk. Muayneyse gidisata bakıyo bnce iki üç gün dha kullandırtır snrasnda catlatma iğnesi sonrasnda aşılamaMerhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ile
Merhaba canım gittim doktorun istediği boyuta gelmiş bugün çatlatma iğnemi vurdum yarın inşallah aşılamam var allahın izni ileİlk. Muayneyse gidisata bakıyo bnce iki üç gün dha kullandırtır snrasnda catlatma iğnesi sonrasnda aşılama
2ci aşılamam insallah bu sefer tutarİlk. Muayneyse gidisata bakıyo bnce iki üç gün dha kullandırtır snrasnda catlatma iğnesi sonrasnda aşılama
Hayrlısı olur insallah peki ilk yapılanda adet geckmesi oldu mu2ci aşılamam insallah bu sefer tutar![]()
Aşılama tutma ihtimali çok düşük bende oldum ama şuan hasta olacak gibiyim olmazsada zaten Furkan kayabaşoğlu var ona randevu aldım nasip artıkBen 2 kez asilama oldum, benimkiler tutmadı, çok zor bir ışlem değil, kendinizi rahat bırakırsanız çabucak biter. Işlem yapıldıktan sonra bir yarim saat yarmanız öneriliyor. Sonrasında sa normal günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.
Hadi bakalım hayırlısı olmazsa çokta üzülme zaten ihtimal % 15 :)Merhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ile
Hayır aşılamanın 16ıncı günü adet olmuştum ama diğer adetlerim düzensiz olduHayrlısı olur insallah peki ilk yapılanda adet geckmesi oldu mu