- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 98
Tabiki öyle vallahiHadi bakalım hayırlısı olmazsa çokta üzülme zaten ihtimal % 15 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki öyle vallahiHadi bakalım hayırlısı olmazsa çokta üzülme zaten ihtimal % 15 :)
Hyrlısı olsn cnm güzel haberler verirsn insallah kacıncı gününİlk kan testini verdim inş artık olur
Tabi cnm11. Gün doktorum bugün tahlil yaptiracaksin dedi bence erken ama vardır Bi bildigi
Hyr bnde ayın 16 snda aşılamam oldu beklyorm umut olursun insallah banaSizde var mı Bi gelisme
Ne durumdasn cnm adet oldn mu yada kan testi yaptrdn mıMerhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ile
Ne durumdasnHadi bakalım hayırlısı olmazsa çokta üzülme zaten ihtimal % 15 :)
Olmlu düşün cnnm bol bol dua et bnde bi sagda bi solda iyi yumrta dedğindn beri ya ikiside tutarsa diyorumInsssss sağlık ocağında teyzenin biri beni tanımıyor inss çifter çifter nasip etsin allahim dedi adet olcam diye tırsıyorum valla
Cıktı mı sonucun ayy cok merak edyrmInsssss sağlık ocağında teyzenin biri beni tanımıyor inss çifter çifter nasip etsin allahim dedi adet olcam diye tırsıyorum valla
Ne kullanıyodn kiÇıktı da doktor var da diyemeyiz yok da diyemeyiz dedi 1.6 geldi süreç için ne dicek bakalım verdiği ilaçta bitti
Bnde 16 snda oldm aşılamamı sanrm aynı gün 11. Gündeym bnde aşılama yapılan gnü sayarsak merak ediyorum k bakmaNe kullanıyodn ki
Bana da crinone jel vermişti vajinadan kullanmayaProgestan diye Bi hap verdi doktor oda bitti zatrn
Suan için ilaç fln vermedi demiHap bitti zaten artar inş değerler