Evet canım kan testi yaptım pozitif Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Beslenmede meyve yoğurt bide su çok tükettim. Kola kahve acı ve ekşi şeyler yememeye dikkat ettimHamilesin dimi canm msjlari simdiokudum da sevindim adina darisi basimiza bende haftya asilama yaptrcam nasil beslendin aceba
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bende oyle beslenimEvet canım kan testi yaptım pozitif Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Beslenmede meyve yoğurt bide su çok tükettim. Kola kahve acı ve ekşi şeyler yememeye dikkat ettim
Amin inşallah beslenmene dikkat et dinlen ayakta kalma fazla rabbimin izniyle tutar inşallah birde kafana takma bol bol dua etAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bende oyle beslenim
Amin canim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin AllahımEvet pozitifmiş rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsinAmin canim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Allahım
Tebrikler canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin
Çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsinTebrikler canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım ya sana bisey sormak istiyorum senin belirtilerin aşağı yukarı hangi gün başladı? Bugün 6. günüm akıntı dışında hiç bir belirtim yokAllah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin❤
Tamam canm cok sagol insallahAmin inşallah beslenmene dikkat et dinlen ayakta kalma fazla rabbimin izniyle tutar inşallah birde kafana takma bol bol dua et
12 ve 14 mm olan yumurtaların çatlayacağını sanmıyorum daha küçük canımMerhabalar herkese benimde sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim bende bu ay aşılamaya başladım doktorum merional 75 vermişti polikistik over var bende 7 gün kullandım bugün gittim 2 tane yumurtam vardı biri 12 mm biri 14 pazartesine tekrar randevu verdi herhangi bir ilaç vermedi yalnız benim akşam şeffaf yumurta akı gibi akıntım oldu yumurtalarım çatladı mı acaba diye endişelendim bu saatte doktoruma da ulaşamıyorum bu konuyla ilgilğ bilgisi olan veya tecrübesi olan varmı
Benim catlamadan 3 4 gün önce yumurta akı gibi akıntım olur buda yumurtaların büyüdugu gösterir diye düşünürüm hep muhtemelen senin de öyledir benimde 10 mm ve 16 mm iken böyle akintim oldu fakat catlamada hiç akintim olmadıMerhabalar herkese benimde sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim bende bu ay aşılamaya başladım doktorum merional 75 vermişti polikistik over var bende 7 gün kullandım bugün gittim 2 tane yumurtam vardı biri 12 mm biri 14 pazartesine tekrar randevu verdi herhangi bir ilaç vermedi yalnız benim akşam şeffaf yumurta akı gibi akıntım oldu yumurtalarım çatladı mı acaba diye endişelendim bu saatte doktoruma da ulaşamıyorum bu konuyla ilgilğ bilgisi olan veya tecrübesi olan varmı
Benim catlamadan 3 4 gün önce yumurta akı gibi akıntım olur buda yumurtaların büyüdugu gösterir diye düşünürüm hep muhtemelen senin de öyledir benimde 10 mm ve 16 mm iken böyle akintim oldu fakat catlamada hiç akintim olmadı
Rica ederimDoktorla görüştüm bu sabah o da sizün smylediğiniz gibi söyledi daha önce iki sefer başıma grlince endişe ettim ama ilk defa iğne kullanıyorum içim rahatladı çok sağolun
Benimde yoktu belirtilerim 6.günde 14.güne 4 gün kala başladı adet sancıları su gibi akıntı hafif mide bulantısıAmin canım ya sana bisey sormak istiyorum senin belirtilerin aşağı yukarı hangi gün başladı? Bugün 6. günüm akıntı dışında hiç bir belirtim yok
Anladım canım demek ki hala umut varBenimde yoktu belirtilerim 6.günde 14.güne 4 gün kala başladı adet sancıları su gibi akıntı hafif mide bulantısı
Selam canım benim nasılsın test falan yaptınmıBenim ikinci
Yapmama gerek kalmadı canım adet oldumSelam canım benim nasılsın test falan yaptınmı
Yapma yaaYapmama gerek kalmadı canım adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?