Bnce hamilesin canm. Erken gebelik testiyle mi yaptın.Resmini attım bakabilirsin
Bende 23 yaşındayım 4 yıldır evliyim26 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Evet Ay inşallah ya yüreğime su serpiyosunuzBnce hamilesin canm. Erken gebelik testiyle mi yaptın.
Olmasaydı dört testten biri negatif çıkardı . Ayy hadi İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorumEvet Ay inşallah ya yüreğime su serpiyosunuz
Çok teşekkür ederim inşallahOlmasaydı dört testten biri negatif çıkardı . Ayy hadi İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum
Evet canim gordum şimdi sen kesinlikle hamilesin canim baksana kop koyu maşallah yarin güzeller haberlerle don inşallahBakabildinizmi☺
İnşallah rabbim isteyen herkesi bizleride sevindirsin Ay çok sevindim ya kaç gündür içim içimi yiyodu çok teşekkür ederimEvet canim gordum şimdi sen kesinlikle hamilesin canim baksana kop koyu maşallah yarin güzeller haberlerle don inşallah
Darısı başımıza inşallahİnşallah rabbim isteyen herkesi bizleride sevindirsin Ay çok sevindim ya kaç gündür içim içimi yiyodu çok teşekkür ederim
Tabikide severek hepsini anlatırımDarısı başımıza inşallahneler hissettin canım anlatsana biraz hangi gün belirtiler başladı mesela ? Asilamadan hemen sonra falan bide kaç yumurtan olmustu ? Eşinin yıkama sonra değerleri nasıldı cok soru sordum kuzum kusura bakma ama çok merak ediyorum
Cok teşekkür ederim canım benim henüz 4. Günüm ama beyaz akintim cok fazla afedersin günlük ped koymama rağmen bugün ic çamaşırim tamamen batti ve pijamama bile bulaştı sok oldum doktoru aradım hemen normal dediTabikide severek hepsini anlatırım
Diğer aşılamada ağrıdan yerimde duramıyordum kasık ağrısından bunda hiç bir gün rahatsız olmadım sadece kasık bölgemde şişme hissi vardı afedersiniz çok tuvalete çıkıyordum bu son günlerde sanki adet olmuşum gibi bi his su gibi akıntı halsizlik hafif mide ekşimesi sonra bulantıya döndü avuç içlerimde ve ayak tabanımda yanma bu kadardı belirtiler. Eşimin sperm değerleri çok düşüktü doktor sperm artırıcı ilaç verdi ismi proxseed bide keçi boynuzu önerdi her sabah kalkıp verirdim aşılamadan önce sonra normale döndü spermleri yıkandıktan sonra güçlü olanlar 12 milyon ince bir kateterle transfer etti doktorum yumurtalarımda çok yumurtaladığım için ikiz ihtimali olmasın diye sadece 1 tane yumurta elde etti eşimle dedik fazla olsun yumurtalar ama gittiğim hastane 1 yada 2 den fazla istemiyormuş çoğul gebelik olmasın diye bunada şükür inşallah yarın tam belli olcak kan testiyle yarın 14. Günüm
Sormak istediğiniz başka sorular varsa severek cevaplarım❤
Senin akintilarin hangi başladı canim ? Bide hangi renkti ?Tabikide severek hepsini anlatırım
Diğer aşılamada ağrıdan yerimde duramıyordum kasık ağrısından bunda hiç bir gün rahatsız olmadım sadece kasık bölgemde şişme hissi vardı afedersiniz çok tuvalete çıkıyordum bu son günlerde sanki adet olmuşum gibi bi his su gibi akıntı halsizlik hafif mide ekşimesi sonra bulantıya döndü avuç içlerimde ve ayak tabanımda yanma bu kadardı belirtiler. Eşimin sperm değerleri çok düşüktü doktor sperm artırıcı ilaç verdi ismi proxseed bide keçi boynuzu önerdi her sabah kalkıp verirdim aşılamadan önce sonra normale döndü spermleri yıkandıktan sonra güçlü olanlar 12 milyon ince bir kateterle transfer etti doktorum yumurtalarımda çok yumurtaladığım için ikiz ihtimali olmasın diye sadece 1 tane yumurta elde etti eşimle dedik fazla olsun yumurtalar ama gittiğim hastane 1 yada 2 den fazla istemiyormuş çoğul gebelik olmasın diye bunada şükür inşallah yarın tam belli olcak kan testiyle yarın 14. Günüm
Sormak istediğiniz başka sorular varsa severek cevaplarım❤
İnşallah canım benim rabbim bizlere isteyen herkese nasip etsin belirtilerimİz benziyo fazla kafana takma bol bol dua başka şeylerle ilgilen ben dikkat ederek normal hayatıma devam ettim fazla ayakta durmamaya dinlenmeye dikkat et inşallah tutacakCok teşekkür ederim canım benim henüz 4. Günüm ama beyaz akintim cok fazla afedersin günlük ped koymama rağmen bugün ic çamaşırim tamamen batti ve pijamama bile bulaştı sok oldum doktoru aradım hemen normal dediellerim ve ayaklarım yanıyor benimde ama ben kullandığım ilaçlara bağlıyorum kasik ağrım benim de çok olmadı ara sıra bugün bacağın başlangıç noktasının oralarda çekme hissi yaşadım o kadar benim de doktorum en fazla 2 yumurta dedi fazla olursa aşılama iptal dedi cok şükür 2 yunurta gelişti sağda bir solda bir esimin değerleri de yıkama sonrası 20.8 milyon ileri hızlı %100 allahim inşallah bende bu şekilde güzel haberleri alirim
4-5 gün oluyor sanırım şeffaf renkte su gibiSenin akintilarin hangi başladı canim ? Bide hangi renkti ?
Amin inşallah rabbim hepimizi sevindirsinCok teşekkür ederim canım benim henüz 4. Günüm ama beyaz akintim cok fazla afedersin günlük ped koymama rağmen bugün ic çamaşırim tamamen batti ve pijamama bile bulaştı sok oldum doktoru aradım hemen normal dediellerim ve ayaklarım yanıyor benimde ama ben kullandığım ilaçlara bağlıyorum kasik ağrım benim de çok olmadı ara sıra bugün bacağın başlangıç noktasının oralarda çekme hissi yaşadım o kadar benim de doktorum en fazla 2 yumurta dedi fazla olursa aşılama iptal dedi cok şükür 2 yunurta gelişti sağda bir solda bir esimin değerleri de yıkama sonrası 20.8 milyon ileri hızlı %100 allahim inşallah bende bu şekilde güzel haberleri alirim
Ben 4 gündür full uzanıyorum ama yarin ise geri dönecem dikkat edebilirim inşallah bu sefer pek kafama takmıyorum çünkü olmazsa gelecek ay hemen peşine bir aşılama daha yaptırmayı düşünüyoruz onun rahatlığı varİnşallah canım benim rabbim bizlere isteyen herkese nasip etsin belirtilerimİz benziyo fazla kafana takma bol bol dua başka şeylerle ilgilen ben dikkat ederek normal hayatıma devam ettim fazla ayakta durmamaya dinlenmeye dikkat et inşallah tutacak
İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah hamile kalırsınBen 4 gündür full uzanıyorum ama yarin ise geri dönecem dikkat edebilirim inşallah bu sefer pek kafama takmıyorum çünkü olmazsa gelecek ay hemen peşine bir aşılama daha yaptırmayı düşünüyoruz onun rahatlığı varinşallah canım insallah
Hamilesin dimi canm msjlari simdiokudum da sevindim adina darisi basimiza bende haftya asilama yaptrcam nasil beslendin acebaİnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah hamile kalırsın❤
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah hamile kalırsın❤
Evet pozitifmiş rabbim size ve isteyen herkese nasip etsinAmin canım çok teşekkür ederimnaptin bugün kan testi yapacaktın pozitif değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?