Ben de inanın bilmiyorumAmin hepimiz için hayırlısı olsun. Rahim ağzı darlığı var doktor bununengel olduğunu düşünüyor. İkinci aşılama deneyelim diyor ama darlık nasıl giderilicek bilmiyorum...
Sizde de mı darlık söz konusu.Ben de inanın bilmiyorumyarın ben de gidicem görüşmeye hakkımız da hayırlısını yazsın rabbim.
Tuttu mu asilamaniz hanimefendiBende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum
Maalesef tutmadıTuttu mu asilamaniz hanimefendi
Hayır tüplerim kapalıydı ve yapışıklık vardı ameliyatla açıldı sonrasında hamile kalamadım inş haftaya perşembe aşılama olucamSizde de mı darlık söz konusu.
Hayırlısı olsun inşallah. Rabb'im hayırla sonuçlandırsnHayır tüplerim kapalıydı ve yapışıklık vardı ameliyatla açıldı sonrasında hamile kalamadım inş haftaya perşembe aşılama olucam
Amin inşHayırlısı olsun inşallah. Rabb'im hayırla sonuçlandırsn
Merhaba canım aynı sorun bende var 2. Asılamam olmadan önce rahim agzi genişletme operasyonu olmalısın dedi . Sen ne yaptinbu süre zarfında. Ben beklemedeyimAmin hepimiz için hayırlısı olsun. Rahim ağzı darlığı var doktor bununengel olduğunu düşünüyor. İkinci aşılama deneyelim diyor ama darlık nasıl giderilicek bilmiyorum...
Bende birşey yapamadim henüz. Eşimle covid yakalandık şuan izoledeyiz. Tedavi süreci nasıl olur henüz bir bilgim yok ikinci aşılama için başlayacaktım normalde.Merhaba canım aynı sorun bende var 2. Asılamam olmadan önce rahim agzi genişletme operasyonu olmalısın dedi . Sen ne yaptinbu süre zarfında. Ben beklemedeyim
Çok geçmiş olsunBende birşey yapamadim henüz. Eşimle covid yakalandık şuan izoledeyiz. Tedavi süreci nasıl olur henüz bir bilgim yok ikinci aşılama için başlayacaktım normalde.
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif geciriyorsunuzdur . Rabbim tez zamanda şifa versinBende birşey yapamadim henüz. Eşimle covid yakalandık şuan izoledeyiz. Tedavi süreci nasıl olur henüz bir bilgim yok ikinci aşılama için başlayacaktım normalde.
Merhaba bende de rahim ağzı darlığı var dendi siz genişletme operasyonu oldunuz mu nasıl yapıyo Acaba bilgi verirmisinizMerhaba canım aynı sorun bende var 2. Asılamam olmadan önce rahim agzi genişletme operasyonu olmalısın dedi . Sen ne yaptinbu süre zarfında. Ben beklemedeyim
Hayır canim olmadım. Bir tüp bebek kliniğini aradım orası böyle bir operasyonu önermiyor. Eğer gerçekten çok darsa hafif bir şekilde açıyorlarmış. Şuan 3 gün kaldı adet gününe inşallah doğal yoldan hamile kalma umudum var.Merhaba bende de rahim ağzı darlığı var dendi siz genişletme operasyonu oldunuz mu nasıl yapıyo Acaba bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?