Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin hepimiz için hayırlısı olsun. Rahim ağzı darlığı var doktor bununengel olduğunu düşünüyor. İkinci aşılama deneyelim diyor ama darlık nasıl giderilicek bilmiyorum...
Ben de inanın bilmiyorum yarın ben de gidicem görüşmeye hakkımız da hayırlısını yazsın rabbim.

Bende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum
Tuttu mu asilamaniz hanimefendi

Amin hepimiz için hayırlısı olsun. Rahim ağzı darlığı var doktor bununengel olduğunu düşünüyor. İkinci aşılama deneyelim diyor ama darlık nasıl giderilicek bilmiyorum...
Merhaba canım aynı sorun bende var 2. Asılamam olmadan önce rahim agzi genişletme operasyonu olmalısın dedi . Sen ne yaptinbu süre zarfında. Ben beklemedeyim

Arkadaşlar aşılamamızı yaptırdık hayırlısıyla siz de dua edin Allah isteyen herkesin kucağına hayırlısıyla nasip etsin amin.

Merhaba canım aynı sorun bende var 2. Asılamam olmadan önce rahim agzi genişletme operasyonu olmalısın dedi . Sen ne yaptinbu süre zarfında. Ben beklemedeyim
Bende birşey yapamadim henüz. Eşimle covid yakalandık şuan izoledeyiz. Tedavi süreci nasıl olur henüz bir bilgim yok ikinci aşılama için başlayacaktım normalde.

Bende birşey yapamadim henüz. Eşimle covid yakalandık şuan izoledeyiz. Tedavi süreci nasıl olur henüz bir bilgim yok ikinci aşılama için başlayacaktım normalde.
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif geciriyorsunuzdur . Rabbim tez zamanda şifa versin

Merhaba bende de rahim ağzı darlığı var dendi siz genişletme operasyonu oldunuz mu nasıl yapıyo Acaba bilgi verirmisiniz

Merhaba bende de rahim ağzı darlığı var dendi siz genişletme operasyonu oldunuz mu nasıl yapıyo Acaba bilgi verirmisiniz
Hayır canim olmadım. Bir tüp bebek kliniğini aradım orası böyle bir operasyonu önermiyor. Eğer gerçekten çok darsa hafif bir şekilde açıyorlarmış. Şuan 3 gün kaldı adet gününe inşallah doğal yoldan hamile kalma umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…